باز هم تاخیر این بار برای need for speed ProStreet

Tiik_Taak24

کاربر سایت
باز هم تاخیر این بار برای need for speed ProStreet این بازی 2هفته تاخیر خورد و از تاریخ انتشار از31 اکتبر به 13 نوامبر تغییر داده شد (باز خوبه فقط 2 هفته --امید وارم بیشتر از 2 هفته نشه)
منبع

چرا ؟؟ مگه چه مشکلی پیش اومده که این دو هفته تاخیر انداختند !! :confused:

Devil_May_Cry__Dante_by_starxade.jpg

چرا ؟؟ مگه چه مشکلی پیش اومده که این دو هفته تاخیر انداختند !! :confused:

مشکل صد در صدر پیش نیمده حالا چرا . ببین اینا دیدن همه بازیا داره تاخیر میخوره برا همین گفتن ما هم شلوغش کنیم دو هفته دیگه بدیم بیرون . ( در اصل فکر میکنن کلاس داره )
اگه نوشته علتی داره باور نکنید .:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:
خواستم یه txt دیگه بدم گفتم همینو ویرایش کنم manix جان خوش قولیش بخوره تو سرش . اگه علت ئاره فقط میشه گفت شاید یا میخواد با بازیهای دیگه رقابت کنه .

آخرین ویرایش:
اين سازنده ها يه فكري هم به حال جيب بدبخت ما بكنن چنتاشم بندازن بعد كريسمس اخه همشون هم بازي هاي باحالي هستن نه ميشه نخريد نه پولش هست نه حوصله ي رفتن صدبار به وليعصر:biggrin1:

آقایون من امروز تو یه سایت خوندم علت تاخیر DX10است !!!!:eek:من اگه بخوام جلویه EAزنبیل بزارم که نفر اول باشم از کی باید شروع کنم؟:confused:بنظر من دارن یک سری از ایرادات گرافیکی رو درست میکنن چون من تو یه گیم پلی حالم بهم خورد از گرافیک بدش!!!:mad:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or