بازیduty callsساخته شده توسط سازنده Bulletstorm

B!G BOSS

کاربر سایت
سلام

امروز رفته بودم به سایت Bulletstormکه مال سازنده های Bulletstormاست چیزی جالبی که هست بازی در ان برای دانلود گذاشتند که می شود گفت حالت مسخره کردن کال اف دیوتی رو دارند از دوستان عضو تحریه خواهشمندم دانلود کرده ودقیقا هدف این بازی رو مشخص کنند

ولی چیزی که من برداشت کردم موقع شروع بازی وموقع زدن اسلحه صدای ها وحرف های مسخره زده می شود چوپ رو برداشت وبا ان رفت جلو بعضی ار صحنه هاش برای مسخره کردن صحنه های سینمایی کال اف طراحی شده
در پایان بازی هم علامت Bulletstormمی اید ومی نویسدkillwhitskill.:d

اینم سایتش واسه دانلودکلیک کنید
حجمش هم 762.68مگ است

آخرین ویرایش:
برای مسخره کردم صحنه های سینمایی کال اف طراحی شده
برای دانلود گذاشتند که می شود گفت حالت مسخره کردم کال افدیوتی رو دارند
فك كنم فعل (مسخره كردم) رو اشتباه اوردي ...
در مورد خبرم بايد امشب دان ميكنم ببينم چيه ؟ :d

• Like
Reactions: B!G BOSS
فك كنم فعل (مسخره كردم) رو اشتباه اوردي ...
در مورد خبرم بايد امشب دان ميكنم ببينم چيه ؟ :d

ممنون از این که با دقت می خوانید

ولی مشکل از من نیست از این کیبورکوچک لپ تاپ داییم است که کوچک است ومن به جای زدن (ن) -(م) را زدم:)):))

ممنون از توجه شما:">:">:">>:d<>:d<>:d<:x:x:x

منظورت دقيقا از اين كه كال اف رو مسخره كردن چيه؟
ولي در هر صورت كار به جايي بوده:dكلا اين چند وقت بازيها بدجوري به COD حمله كردن! از يك طرف MOH بعد از اون CRYSIS از يك طرف ديگه هم BATTELFIELD!!!حالا هم Bulletstorm و اين بازي جديدشون كه ميگي واسه دانلود گذاشتن
ولي هر چي هست زير سره EA هست كه ميخواد دوباره تاج و تخت اين سبك رو به طور كامل پس بگيره:x
ولي حالا شب ميزنم دانلودش ميكنم ببينم چه خبره:d

• Like
Reactions: B!G BOSS
منظورت دقيقا از اين كه كال اف رو مسخره كردن چيه؟
ولي در هر صورت كار به جايي بوده:dكلا اين چند وقت بازيها بدجوري به COD حمله كردن! از يك طرف MOH بعد از اون CRYSIS از يك طرف ديگه هم BATTELFIELD!!!حالا هم Bulletstorm و اين بازي جديدشون كه ميگي واسه دانلود گذاشتن
ولي هر چي هست زير سره EA هست كه ميخواد دوباره تاج و تخت اين سبك رو به طور كامل پس بگيره:x

بیـــــــخیال بابا !!!/:)
همین تلاشها و جوسازی های EA نشون میده که از COD عقبه و به شدت داره له له میزنه این جایگاه رو از COD بگیره ! البته بعضا ً با عجله ای که می کنه این فاصله رو بیشتر هم می کنه مثل انتشار نسخه ی ناامید کننده اخیر MOH :d

سلام

دوستان درست است کال اف یکی از بهترین ها است و من هم عاشقشم و برای امدن شماره جدیدش لحضه شماری می کنم

ولی بازی های قدیم یادتان می اید سام ماجراجو و ولفنشتاین و..

بولت استورم یکی از بازی هایی است که من با بازی کردن دموش یاد بازی های قدیم افتادم اگر قرار باشه همه چی شبیه سازی باشه دیگه بازی نشد

بیـــــــخیال بابا !!!/:)
همین تلاشها و جوسازی های EA نشون میده که از COD عقبه و به شدت داره له له میزنه این جایگاه رو از COD بگیره ! البته بعضا ً با عجله ای که می کنه این فاصله رو بیشتر هم می کنه مثل انتشار نسخه ی ناامید کننده اخیر MOH :d
اتفاقا,COD داره عقب می افته!IW کوچکترین اشتباهاتی تو نسخه ی بعدی داشته باشه,عین بر و باد COD هم به MOH می پیونده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or