بازی Xenoblade Chronicles 3 رسما معرفی شد

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
پس از شنیدن شایعات مختلف برای چندین ماه، بازی Xenoblade Chronicles 3 بالاخره در آخرین برنامه نینتندو دایرکت معرفی شد. با بازی‌سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.
بازی Xenoblade Chronicles 3

نینتندو در برنامه Nintendo Direct اخیر خود معرفی‌های هیجان‌انگیزی داشت، اما مشخصا بزرگ‌ترین رونمایی در لحظات پایانی برنامه اتفاق افتاد. طی ماه‌های اخیر شایعات زیادی در مورد نسخه جدید Xenoblade Chronicles شنیده می‌شد و استودیوی Monolith Soft بالاخره جدیدترین نسخه این عنوان JRPG محبوب را برای عرضه در پاییز امسال معرفی کرد.

همان‌طور که در برخی شایعات ذکر شده بود، بازی Xenoblade Chronicles 3 داستان‌های دو دنیایی که در نسخه‌های پیشین دیده بودیم را به یکدیگر متصل خواهد کرد. البته تتسویا تاکاهاشی، کارگردان بازی اعلام کرده که تجربه Xenoblade Chronicles 3 برای آن دسته از افرادی که نسخه‌های قبلی سری را بازی نکرده‌اند نیز لذت‌بخش خواهد بود.

تریلر معرفی برخی از چشم‌اندازها و مناظر خیره‌کننده بازی را به‌نمایش می‌گذارد که طرفداران سری حتما به دیدن آن‌ها عادت دارند. در حال حاضر اطلاعات گسترده‌ای از داستان Xenoblade Chronicles 3 در دسترس نیست، اما اعلام شده که بازیکنان کنترل شخصیت‌‌های Noah و Mio را در میان آشوب و جنگ میان دو رژیم Agnus و Keves در دست خواهند گرفت. همچنین گفته شده که تم داستانی این نسخه، «حیات» خواهد بود.

بازی Xenoblade Chronicles 3 در سپتامبر 2022 (اواخر تابستان 1401/اوایل پاییز 1401) برای نینتندو سوئیچ منتشر خواهد شد.​

عجب معرفی خوبی! چه تریلر وحشتناک عالی! من که خیلی هایپ شدم براش! بارهای گفتم برای من Xenoblade Chronicles 2 یکی از بهترین بازی های نسل قبل و قطعا بهترین RPG نسل بود، با داستانی وحشتناک خوب، چقدر عالی که شماره سومش هم داره میاد!

اقا این سری بازیای xenoblade با بازیه xenogears ps1 ارتباط داره؟

Xenoblade ادامه معنوی Xenogears ـه. جناب Tetsuya Takahashi بعد ساخت Xenogears میره استدیو خودش Monolith رو تاسیس میکنه و بعد Xenoblade ساخته میشه. فرمت بازی هم کلا عین FF هست، یعنی هر شماره مستقل از قبلیاست و دنیا و اتمسفر و فلسفه داستانی مشترکه نه شخصیت ها و پلات.

یکی از نکاتی که شاید براتون جالب باشه هم حضور تتسویا نومورا، طراح شخصیت و کارگردان FF ها و KH ها تو این مجموعه است:دی یکی از طراح شخصیت های Xenoblade ها ایشونه:دی

واقعا تریلر خوب بود، خیلی حال کردم.
خب اینی که دیدیم اتفاقات بعد نسخه دوم هست، فقط نمیدونم چطور، کلی هم سوال تو ذهنم ایجاد کرد.
طراحی کرکترها خیلی خوب بود.
ولی خب باید دید گیم پلی تو این نسخه به چه سمتی میره.

چقدر هم این monolith استودیوی خوبیه، فقط امیدوارم ایندفعه اینقدر از استودیو برای پروژه های جاهای دیگه کار نکشن که کمی کاستی های X2 تکرار نشه.

اقا این سری بازیای xenoblade با بازیه xenogears ps1 ارتباط داره؟
من بنظرم اول نسخه هایی که برای سوییچ اومده رو بازی کن، اگه دوست داشتی برگرد و Xenogears و saga رو هم بازی کن.
همونطور که ماکان گفت از لحاظ داستانی ارتباط ندارن ولی خیلی جاها رفرنس میدن به نسخه های قدیمی.
خود Xenogears هم که یکی از بهترین jrpgهای اون دوران هست.

اما همین بازی کردن نسخه های سوییچ خودش یک پروژست:
اول Xeno defenitive edition بازی کن (که ریمیک نسخه اول هست)، بعدش future connected که ادامش هست بعنوان DLC.
بعد شماره دوم بازی کن و در ادامه DLC که اسمش torna هست.
حالا میتونی برگردی Xenoblade X هم که برای Wii U اومده بود بازی کنی.

کلا این نسخه رو هر موقعی خواستی (قبل یا بعد هر نسخه ای) میتونی بازی کنی، چون خیلی المان هاش با بازیهایی که برای سوییچ اومدن متفاوت هست گفتم بزار آخر.
بیشتر یک بازی جهان-باز هست تا JRPG.
برای همین گذاشتم آخر.

خب تا اینجا تمام نسخه های مرتبط با دنیای Xenoblade نیاز هست رو بازی کردی.
==============
اینهارو که بازی کردی میتونی برگردی و نسخهای Gears و saga هم بازی کنی.
Xenogears که سر راسته، 2 نسخه رو بازی میکنی.
اما نسخه های PS2 خودشون دنگ و فنگ خودشون دارن و تکمیل کردن داستان اونها زحمت زیادتری میخواد، چون یکجاهایی باید مانگا بخونی ، یکی 2 بخش دیگه رو باید از یوتوب ببینی، که داستان بین saga 2 و سوم چی میشه (خودم هنوز تموم نکردم).
متن طولانی میشه اگه خواستی بگو، برات PM میکنم.

واقعا تریلر خوب بود، خیلی حال کردم.
خب اینی که دیدیم اتفاقات بعد نسخه دوم هست، فقط نمیدونم چطور، کلی هم سوال تو ذهنم ایجاد کرد.
طراحی کرکترها خیلی خوب بود.
ولی خب باید دید گیم پلی تو این نسخه به چه سمتی میره.

چقدر هم این monolith استودیوی خوبیه، فقط امیدوارم ایندفعه اینقدر از استودیو برای پروژه های جاهای دیگه کار نکشن که کمی کاستی های X2 تکرار نشه.

من بنظرم اول نسخه هایی که برای سوییچ اومده رو بازی کن، اگه دوست داشتی برگرد و Xenogears و saga رو هم بازی کن.
همونطور که ماکان گفت از لحاظ داستانی ارتباط ندارن ولی خیلی جاها رفرنس میدن به نسخه های قدیمی.
خود Xenogears هم که یکی از بهترین jrpgهای اون دوران هست.

اما همین بازی کردن نسخه های سوییچ خودش یک پروژست:
اول Xeno defenitive edition بازی کن (که ریمیک نسخه اول هست)، بعدش future connected که ادامش هست بعنوان DLC.
بعد شماره دوم بازی کن و در ادامه DLC که اسمش torna هست.
حالا میتونی برگردی Xenoblade X هم که برای Wii U اومده بود بازی کنی.

کلا این نسخه رو هر موقعی خواستی (قبل یا بعد هر نسخه ای) میتونی بازی کنی، چون خیلی المان هاش با بازیهایی که برای سوییچ اومدن متفاوت هست گفتم بزار آخر.
بیشتر یک بازی جهان-باز هست تا JRPG.
برای همین گذاشتم آخر.

خب تا اینجا تمام نسخه های مرتبط با دنیای Xenoblade نیاز هست رو بازی کردی.
==============
اینهارو که بازی کردی میتونی برگردی و نسخهای Gears و saga هم بازی کنی.
Xenogears که سر راسته، 2 نسخه رو بازی میکنی.
اما نسخه های PS2 خودشون دنگ و فنگ خودشون دارن و تکمیل کردن داستان اونها زحمت زیادتری میخواد، چون یکجاهایی باید مانگا بخونی ، یکی 2 بخش دیگه رو باید از یوتوب ببینی، که داستان بین saga 2 و سوم چی میشه (خودم هنوز تموم نکردم).
متن طولانی میشه اگه خواستی بگو، برات PM میکنم.
راستیش من switch و wii u ندارم ولی چند بار به این بازی برخورده بودم و همه ازش تعریف میکردن هم شماره های جدیدش و هم شماره های قدیمیش برای ps1 و ps2 دوست دارم بازی کنم ولی نه کنسولشو دارم ( البته 3ds دارم و xeno 1 انگار برای 3ds هم عرضه شده ولی فکر نکنم به خوبی نسخه های wii u و switch باشه و هم میتونم رو ps3 نسخه ps1 رو اجرا کنم ولی اینم شنیدم میگن جزو jrpg های سخت هست و منم تو این سبک به معنای واقعی کلمه اماتورم صلاح نیست برم سراغش حداقل فعلا ) نه تو این سبک حرفه ایم ولی قسمت بود یه روز میرم سراغشون ممنون بابت اطلاعاتی که دادین
پ.ن:الان رفتم چک کردم همون شماره یکش هم فقط برای new 3ds منتشر شده ماله من fat هست اونم نمیتونم بازی کنم

راستیش من switch و wii u ندارم ولی چند بار به این بازی برخورده بودم و همه ازش تعریف میکردن هم شماره های جدیدش و هم شماره های قدیمیش برای ps1 و ps2 دوست دارم بازی کنم ولی نه کنسولشو دارم ( البته 3ds دارم و xeno 1 انگار برای 3ds هم عرضه شده ولی فکر نکنم به خوبی نسخه های wii u و switch باشه و هم میتونم رو ps3 نسخه ps1 رو اجرا کنم ولی اینم شنیدم میگن جزو jrpg های سخت هست و منم تو این سبک به معنای واقعی کلمه اماتورم صلاح نیست برم سراغش حداقل فعلا ) نه تو این سبک حرفه ایم ولی قسمت بود یه روز میرم سراغشون ممنون بابت اطلاعاتی که دادین
پ.ن:الان رفتم چک کردم همون شماره یکش هم فقط برای new 3ds منتشر شده ماله من fat هست اونم نمیتونم بازی کنم
آها یادم اومد :))
بابا تو هنوز فکر میکنی JRPG سبک سختیه؟
بازی کن، من نمیدونم کی اینو انداخته به جونت که سبک سختیه و...
کلا چندتا تو این سبک داریم که ملت میگن سختن، ولی عملا فقط همون اوایلش تا دستت بیاد کمی مثلا سختی دارن، بعدش کلا میفتی رو غلطک.
دیگه از من که هیچ صنمی با این سبک نداشتم اومدم و بعدا معتادش شدم، تو 100 درصد از من وضعت بدتر نیست.

=================
خب منم هیچکدوم از کنسولهارو ندارم، به لطف Yuzu/Dolphine و... همرو تجربه کردم:D
این شبیه سازها به لطف مود و... بازیهارو بارها بهتر از خود کنسولها اجرا میکنن.

نخسه 3ds هم در مقایسه با defenitive ضعیف تر هست و خیلی از ویژگیهای خوب نسخه سوییچ رو نداره ، کلا نسخه های سوییچ بهترین پورت ها هستن.
امیدوارم امسال یا سال بعد Xenoblade X هم پورت بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or