ortegoli کاربر سایت Feb 9, 2013 #1 سلام دوستان چند وقته دنبال یک بازی ارجینال هستم که میخوام تهیه کنم بازی Super Smash bros Brwal رو میخوام اگر کسی اطلاع داره که کجا میشه گیر بیاره بهم اطلاع بده
سلام دوستان چند وقته دنبال یک بازی ارجینال هستم که میخوام تهیه کنم بازی Super Smash bros Brwal رو میخوام اگر کسی اطلاع داره که کجا میشه گیر بیاره بهم اطلاع بده
G gharebaghi کاربر سایت Feb 9, 2013 #2 فروشگاه یگانه زیر پل حافظ چند سال پیش داشت میداد 50 تومان خودم دیده بودم البته میدونم الآن قیمتش 50 نیست و نمیدونم الآن داره یا نه؟ زنگ بزن بپرس
فروشگاه یگانه زیر پل حافظ چند سال پیش داشت میداد 50 تومان خودم دیده بودم البته میدونم الآن قیمتش 50 نیست و نمیدونم الآن داره یا نه؟ زنگ بزن بپرس
B BeauTeenBoy کاربر سایت Feb 9, 2013 #3 نوشته شده توسط gharebaghi: فروشگاه یگانه زیر پل حافظ چند سال پیش داشت میداد 50 تومان خودم دیده بودم البته میدونم الآن قیمتش 50 نیست و نمیدونم الآن داره یا نه؟ زنگ بزن بپرس بیشتر... سلام میشه شمارش رو برام پخ کنید یا اینجا بزارین؟ مرسی
نوشته شده توسط gharebaghi: فروشگاه یگانه زیر پل حافظ چند سال پیش داشت میداد 50 تومان خودم دیده بودم البته میدونم الآن قیمتش 50 نیست و نمیدونم الآن داره یا نه؟ زنگ بزن بپرس بیشتر... سلام میشه شمارش رو برام پخ کنید یا اینجا بزارین؟ مرسی
ravi کاربر سایت Feb 9, 2013 #4 نوشته شده توسط gharebaghi: فروشگاه یگانه زیر پل حافظ چند سال پیش داشت میداد 50 تومان خودم دیده بودم البته میدونم الآن قیمتش 50 نیست و نمیدونم الآن داره یا نه؟ زنگ بزن بپرس بیشتر... Wii U کلا مگه چند ماه اومده که اون مغازه چند سال پیش میفروخته!
نوشته شده توسط gharebaghi: فروشگاه یگانه زیر پل حافظ چند سال پیش داشت میداد 50 تومان خودم دیده بودم البته میدونم الآن قیمتش 50 نیست و نمیدونم الآن داره یا نه؟ زنگ بزن بپرس بیشتر... Wii U کلا مگه چند ماه اومده که اون مغازه چند سال پیش میفروخته!
arshiya26 کاربر سایت Feb 9, 2013 #5 نوشته شده توسط ravi: Wii U کلا مگه چند ماه اومده که اون مغازه چند سال پیش میفروخته! بیشتر... wii رو میگه بخدااا
نوشته شده توسط ravi: Wii U کلا مگه چند ماه اومده که اون مغازه چند سال پیش میفروخته! بیشتر... wii رو میگه بخدااا
B BeauTeenBoy کاربر سایت Feb 9, 2013 #6 نوشته شده توسط ravi: Wii U کلا مگه چند ماه اومده که اون مغازه چند سال پیش میفروخته! بیشتر... چه ربطی به وی یو داره؟ بازی وی میخوان ایشون نه وی یو
نوشته شده توسط ravi: Wii U کلا مگه چند ماه اومده که اون مغازه چند سال پیش میفروخته! بیشتر... چه ربطی به وی یو داره؟ بازی وی میخوان ایشون نه وی یو