بازی The Missed

• Thread starter Thread starter Heska
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Heska

کاربر سایت
85205-mb3uq3wk.jpg

چند روز پیش یک ایده ای اومد تو ذهنم و تصمیم گرفتم یه بازی در موردش بسازم. ساختش حدود 4 روز وقت گرفت البته بیشترشو تو روز آخر انجام دادم.
The Missed یک بازی کوتاه داستانی - معمایی که شما باید در اون سعی کنید رمز باز شدن یک تونل رو پیدا کنید
از لینک های زیر میتونید بازی کنید:
Game Jolt
Scirra Arcade
Kongregate
itch.io
Newgrounds

آخرین ویرایش:
رسیدم به اون قطعه از روزنامه ای که اطلاعیه گمشدن دختر اون کیدنپر رو زده ولی بعدش واقعا هیچ سر نخی پیدا نمی کنم :دی
تا اینجا هم داستان جالب بوده ! یه خرده دیگه باید برم ور برم ببینم قضیه چیه :دی

رسیدم به اون قطعه از روزنامه ای که اطلاعیه گمشدن دختر اون کیدنپر رو زده ولی بعدش واقعا هیچ سر نخی پیدا نمی کنم :دی
تا اینجا هم داستان جالب بوده ! یه خرده دیگه باید برم ور برم ببینم قضیه چیه :دی

اون آخرین سرنخ بود بعد از اون باید Password رو پیدا کنی

این صدا دختره که تو تونل میچرخید چه ترسناک بود. هی گفتم الان یه چی میپره تو تصویر :D
بعد از زدن کد باید کار دیگه ای هم بکنیم یا اینکه اگه درست باشه خودش اتوماتیک راه رو باز مکینه؟
اون چیز که به نظرم اومد اینه که کدش باید با تعداد گلهای توی عکسا ربط داشته باشه ولی به ترتیب عددا رو که میزنم اتفاقی نمیافته

حل شد . 1 ساعت الکی داشتم دور سر خودم میچرخوندمش :دی ولی جالب بود . بخصوص که گفتین فقط در 4 روز ساختینش . مطمئنم اگه واقعا وقت بزارین با توجه به چیزی که ساختین ، بازیهای خیلی خوبی میتونین درست کنین .

این صدا دختره که تو تونل میچرخید چه ترسناک بود. هی گفتم الان یه چی میپره تو تصویر :D
بعد از زدن کد باید کار دیگه ای هم بکنیم یا اینکه اگه درست باشه خودش اتوماتیک راه رو باز مکینه؟
اون چیز که به نظرم اومد اینه که کدش باید با تعداد گلهای توی عکسا ربط داشته باشه ولی به ترتیب عددا رو که میزنم اتفاقی نمیافته
اگه کد رو پیدا کنید در اوتوماتیک باز میشه و بازی تموم میشه
اعداد رو درست پیدا کردی
ترتیب وارد کردنشون ربط به روزنامه ها داره
اگه دقت کرده باشی هر نقاشی جای یک روزنامه رو نشون میده هر روزنامه هم مربوط به یه زمان
باید اعداد رو نسبت به ترتیب اتفاقات توی روزنامه ها وارد کنی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or