بازی The Last Guardian در حال ساخت است

T1SHTΛЯ

کاربر سایت
66567216427799449613.jpg

در مصاحبه ای که آقای Shuhei Yoshida داشته به وضعیت بازی The Last Guardian اشاره ای داشته است. این بازی که آخرین کار آقای Fumito Ueda خالق بازی های موفق Ico و Shadow of the Colossus است، در طول شش سال گذشته در دست ساخت بوده است و برای انتشار در سال 2011 برنامه ریزی شده بود.اما متأسفانه برنامه زمانبندی انتشار آن به هم خورد و به فراموشی و ابهام رسید.
وقتی که آقای یوشیدا درباره این بازی تحت هجوم سوال های مکرر قرار گرفت، گفته است:
تیم سازنده این بازی هنوز هم در Sony Studios Japan مستقر است.

همچنین در پاسخ به این سوال که آیا این بازی برای PlayStation 3 یا PlayStation 4 ارائه می شود ، گفته است:
من نمی توان درباره آن صحبت کنم.ما منتظر زمان مناسبی برای معرفی دوباره آن هستیم The Last Guardian در مسیر مناسبی قرار دارد.

ایشان که به اکراه جواب این سوال را داده بود ادامه داده است:
نمی توانم توضیح بیشتری بدهم.... این بازی در حال ساخت و توسعه است ، تیم خوبی بر روی آن کار می کنند، Ueda هم در حال کار است ، اگرچه او یکی از کارکنان سونی نیست، او تهیه کننده مخصوص است اما فعلاً ما نمی توانیم اطلاعات بیشتری منتشر کنیم.

در نهایت آقای یوشیدا شخص Jack Tretton را به دلیل ایجاد وقفه در ارائه این بازی سرزنش کرده و گفته است:
این وقفه تقصیر جک بود، و من موافق نبودم و به او گفتم این وقفه باعث دلسردی مخاطب می شود، این وقفه در زمانی بود که می خواست اطلاعات جدیدی از بازی منتشر شود.این بازی هیچ وقت متوقف نمی شود.سازنده ها در حال بهینه سازی موتور پایه بازی هستند، تیم سازنده کوچک است اما بیشترین تمرکز ساخت بر روی بازی است.

1

ماهی یه بار تایید میشه که در حال ساخته :|

خیلی خیلی منتظر این بازی هستم ، ولی کاشکی روی همون ps3 و ps4 بشه بازیش کرد ، دیگه نره واسه ps5 :| پیر شدیم :(

احساس ميكنم اين بازي واسه خود سوني هم حيثيتي شده با اين همه خبري كه حول و حوش اين بازي در جريان بوده من اگر جاي سوني بودم حتي ضررش رو به جون ميخريدم اما اين بازي رو رليز ميكردم

حتما مشکلاتی داشته که وقفه ایجاد شده امیدوارم بره برای نسل بعد

مشکل نداشته،‌ ان E3‌ کذایی سونی نیاز داشت یه بازی انحصاری خفن معرفی کنه و TLG بلاجبار معرفی شد، در صورتی که قطعا بیشتر از یه پروتوتایپ نبود! بنظر من اگه ان فرسی که ان زمان بود، وجود نداشت ما اصلا نمیدونستیم همچین بازی هست و این بحث ها بوجود نمیومد! دقیقا مثل سیاست های احمقانه SE که امد یهو همه زیر مجموعه های اولیه پروژه FNC رو یجا معرفی کرد و Versus الکی الکس آنونس شد! در صورتی که اصلا سازنده ها نه چیزی از بازی ساخته بودن و نه قصد داشتن به این زودیا بسازن! یا عین Ryse که قشنگ معلومه امدن پروتوتایپ رو معرفی کردن ولی بعدا به نتیجه رسیدن اصلا بهتره بره برای نسل بعد که Kinect پیشرفته تر بشه و بتونن بازی رو پیدا کنن چون اینی که نشون دادن اصلا قابل پیاده سازی با Kinect فعلی نیست.

از این موارد خیلی زیاد اتفاق افتاده و میشه مثال های زیادی زد. مثل Agent که باز سونی الکی معرفیش کرد که بگه انحصاری داره! یا ان بازی MMO سونی The Agancy که انم سرکاری بود (چقدرذ من دوست داشتم ان بازی رو! حس و حال جیمز باند رو داشت!) یا Prey 2. الکی با یه CG بی خاصیت ولی خوشگل و جذاب معرفی شد در صورتی که هنوز تکلیف ساختش هم مشخص نبود!

یا Prey 2. الکی با یه CG بی خاصیت ولی خوشگل و جذاب معرفی شد در صورتی که هنوز تکلیف ساختش هم مشخص نبود!

تمام بازیهایی که نام بردی دقیقا همین شرایط رو داشتن.ولی Prey 2 ساخته شده بود.حتی اگه اشتباه نکنم توی E3 2011 یا 2012 یه استیج دموی 15 دقیقه ای از گیم پلی بازی منتشر شد.مشکلات این به مسائل دیگه برمیگرده فک کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or