شایعه بازی Ryse: Knights of England در دست ساخت است

RealMadrid C.F.

Hala Madrid ...y nada más
کاربر فعال
ryse-son-of-rome-new-header.png

عنوان انحصاری شرکت Crytek با نام Ryse: Son of Rome هنوز عرضه نشده است که در اقدامی بسیار جالب و طبق گفته ی یک منبع ناشناس، عنوان بعدی این سری Knights of England نام خواهد داشت و به نظر می رسد Crytek به دنبال ساخت بازی های بیشتری از این فرانچایز است. Knights of England ضاهرا در قرون وسطی در انگلستان زمان اژدهایان رخ خواهد داد.(!)

به طوری که در این رابطه وبسایت Vg247 از یک نماینده ی Crytek سوال کرده است و وی در جواب گفت: "ما پیرامون شایعات این چنینی اظهار نظری نداریم."

عنوان Ryse: Son of Rome در سراتاسر جهان در تاریخ 22 November امسال و به طور کاملا انحصاری برای Xbox One عرضه خواهد شد.

البته Crytek سابقه ی همچین عملکرد هایی را نیز داشته است.
آقای Cevet Yerli مدیر کل این استدیو اوایل سال میلادی 2013، دقیقا 1 ماه مانده به عرضه ی بازی Crysis 3، خبر از ساخت Crysis 4 با محتوایی Open World، اعلام کرده بود.

نظر شما در این باره چیست؟

منبع

آخرین ویرایش:
نمیدونم چرا ناخوآگاه وقتی اسم کرایتک میاد از گیم پلی ناامید میشم!=((

این بازی رو هم فکر نکنم بازی کنم فقط به خاطر کرایتک!!!!:|

بدون شک شماره دومی درکاره این همه هزینه نکردن که یه آی پی جدید بدن بعدهم ولش کنن اتفاقا اینا اگه حالا شروع به ساخت شماره بعدکردن وقت کافی پیدا میکنن که یه نسخه کامل وبی عیب تحویل ملت بدن

ما که به Crytek اطمینان داریم شما چطور؟:bighug:

اره مخصوصا با بازیهای متوسطی مثل Crysis 2 و Crysis 3 !! همین الان هم خیلی ها به گیم پلی Ryse ایراد گرفتن ، این نشون میده طرز فکر مدیران Crytek از زمان Crysis 2 تا حالا فقط نشون دادن یه انجین هست تا ساختن یه بازی با گیم پلی جذاب ! اخه یکی نیست بهشون بگه مکانیزم گیم پلی بازی هاتون ایراد داره ، یعنی در واقع گیم پلی بازیهاتون هیچ جذابیتی نداره برای گیمر .

اره مخصوصا با بازیهای متوسطی مثل Crysis 2 و Crysis 3 !! همین الان هم خیلی ها به گیم پلی Ryse ایراد گرفتن ، این نشون میده طرز فکر مدیران Crytek از زمان Crysis 2 تا حالا فقط نشون دادن یه انجین هست تا ساختن یه بازی با گیم پلی جذاب ! اخه یکی نیست بهشون بگه مکانیزم گیم پلی بازی هاتون ایراد داره ، یعنی در واقع گیم پلی بازیهاتون هیچ جذابیتی نداره برای گیمر .
Crysis 2 for Xbox 360 Reviews - Metacritic
متای 84 میشه متوسط؟ 8-| اونوقت واسه همه بازی ها متوسط به حساب میاد دیگه؟ ;;) :دی

این نظر شماست که اون بازی ها متوسط هستند و قابل احترامه اما از نظر من خیلی هم بازی های فوق العاده ای بودند.

Crysis 2 for Xbox 360 Reviews - Metacritic
متای 84 میشه متوسط؟ 8-| اونوقت واسه همه بازی ها متوسط به حساب میاد دیگه؟ ;;) :دی
نظر شخصیِ من بود . هرچقدر هم گرافیک بازیهای کرایتک خوب و عالی باشن و مکانیزم گیم پلی بازیهاش دارای مشکل هست یعنی اساسا بازیهاش گیم پلی عالی ندارن ، اینو حتی تو نقد های Crysis 1 هم هست . از نظر من حالا بجز بحث گرافیک ، از بقیه ابعاد بازیهای کرایتک متوسط هستن . یعنی نه عالی ان ، نه ضعیف . بعد اینکه برای من یکی اصلا بحث متا و GR مهم نیست ، هیچ وقت هم نگفتم چون فلان بازی اینقدر متا داره بازی بزرگی هست ، معیار عالی بودن یه بازی برای من ، نظر خودم هست نه امتیاز منتقدها .

نظر شخصیِ من بود . هرچقدر هم گرافیک بازیهای کرایتک خوب و عالی باشن و مکانیزم گیم پلی بازیهاش دارای مشکل هست یعنی اساسا بازیهاش گیم پلی عالی ندارن ، اینو حتی تو نقد های Crysis 1 هم هست . از نظر من حالا بجز بحث گرافیک ، از بقیه ابعاد بازیهای کرایتک متوسط هستن . یعنی نه عالی ان ، نه ضعیف . بعد اینکه برای من یکی اصلا بحث متا و GR مهم نیست ، هیچ وقت هم نگفتم چون فلان بازی اینقدر متا داره بازی بزرگی هست ، معیار عالی بودن یه بازی برای من ، نظر خودم هست نه امتیاز منتقدها .
خب اگه نظر خودت هست که محترمه نظرت :دی من گفتم شاید به صورت کلی میگی Crysis 2 بازی متوسطی هست چون انصافا بازی خیلی خوبی بود. حالا اینکه یه عده خوششون نمیاد دیگه بحث نظر شخصی هست :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or