بازی Red dead redemption ده ساله شد.

which do you prefer ?

• Red Dead Redemption

• Red Dead Redemption 2

Results are only viewable after voting.

mobin.hb96

کاربر سایت
142378

۱۰ سال پیش در چنین روزی یکی از بهترین بازی های جهان باز تاریخ یعنی Red dead redemption عرضه شد و گیمر های سراسر دنیا همراه جان مارستون شدند.
این بازی ضمن فروش ۱۸ میلیون نسخه ای، کسب متای ۹۵ و عنوان Big winner در پایان سال ۲۰۱۰ میلادی ، بعد ها نیز به کرات اسم خودش رو در لیست های بهترین های نسل یا دهه مطرح کرد.
جهان وسیع و پویای وسترن، گرافیک استثنایی، گیم‌پلی و گان‌پلی لذت بخش، موسیقی های زیبا و داستان، روایت و شخصیت‌پردازی به یاد ماندنی از برجسته ترین ویژگی های این بازی بودند.

برای من نسخه دوم تو همه چی پیشرفت داشت
اما باز هم نسخه اول حس تازگی ای داشت که دیگه نمیتونم با هیچ نسخه ای تکرار کنم. :x
البته لول دیزاین مراحل اصلی هم تنوع و جذابیتش یه مقدار بیشتر بود تو نسخه اول.

من با رد دد ١ خیلی داستان داشتم! بار اول که همون سال ٢٠١٠ خریدم بازی کردم خیلی اسب سواری داشت تو فاز بازیهای کابویی نبودم و خوشم نیومد! بار بعد ٢ ٣ سال بعدش بازی کردم و دیدم اوها! عجب بازی خفنیه چه داستانی چه گیم پلی ای چعه گرافیکی ... و رفتم تا اخرش ولی با کمال تعجب بعد از تموم کردن بازی تیتراژ پایانی پخش نشد! چند سال بعد متوجه شدم تا جایی که من رفتم بازی تموم نشده و هنوز بازی مقداری ادامه داره در نتیجه رفتم و توی یوتیوب ادامه بازی رو دیدم. اما بازهم چندین سال بعدش و با معرفی رد دد ٢ متوجه شدم که اصلا هیچی از رد دد ١ یادم نمیاد! در نتیجه تصمیم گرفتم مثل ادم بشینم از اول بازی رو با تمام مراحل فرعیش برم و بازهم بازی بی نظیر بود! با اینحال قبلا هم بحثش پیش اومد جان مارستون شخصیت تکرار نشدنیه بود و کی فکرش رو میکرد راک استار بتونه شخصیتی بهتر از جان مارستون خلق کنه؟ بله خود راک استار! اونهم با رد دد ٢!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or