بازی Persona 5 R معرفی شد

• Thread starter Thread starter Aria_P
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Aria_P

عضو تحریریه
به تازگی استودیو Atlus ورژن جدیدی از نقش آفرینی محبوب خود را با نام Persona 5 R معرفی کرد. تیزر منتشر شده تایید کرد که اطلاعات بیشتر راجع به این ورژن از بازی در ماه مارس منتشر خواهد شد. همچنین با توجه به اطلاعات تیزر، به نظر می‌رسد که در ماه مارس شاهد چند رونمایی از طرف Atlus باشیم. این تیزر لوگوی پلی‌استیشن را همراه دارد که نشان می‌دهد بازی Persona 5 R هر چه که باشد، حداقل برای پلی‌استیشن ۴ عرضه خواهد شد.

persona-5-r.jpg

در تاریخ Atlus سابقه‌ی انتشار ورژن دوم از نسخه‌های سوم و چهارم بازی Persona به شکل بهبود یافته وجود دارد. ممکن است که Persona 5 R هم شرایطی مشابه را داشته باشد. بسیاری امیدوارند که این نسخه‌ی بهبود یافته روی کنسول هیبریدی نینتندو یعنی سوییچ هم عرضه شود.

Read the whole post here.

پرسونا 5 چیشو ریمستر کنن،

ضمن اینکه پرسونا 3 رو کلا باید ریبیلدش کنن، اصلا با استاندارد های امروز همخونی نداره
والا

بازی رو که تو همون نسل ریمستر نمیکنن که.

یا بازی فایتینگی چیزیه یا همون مثل P3 FES یا P4 Golden محتوای اضافی داره

پرسونا 5 چیشو ریمستر کنن،

ضمن اینکه پرسونا 3 رو کلا باید ریبیلدش کنن، اصلا با استاندارد های امروز همخونی نداره
یادتون نیست از زمان معرفی تا عرضه P5 چند سال طول کشید؟!
من که به شوخی گفتم ولی حتی اگر بخوان یه همچین کاری بکنند هم الان معرفی کنند قطعا تاریخ انتشارش میافته برای نسل بعد.
ولی سر ریبیلد P3 موافق نیستم بازی همینجوریشم روی PS2 جذابه.
باید دید حالا اصلا چی هست این نسخه..

یادتون نیست از زمان معرفی تا عرضه P5 چند سال طول کشید؟!
من که به شوخی گفتم ولی حتی اگر بخوان یه همچین کاری بکنند هم الان معرفی کنند قطعا تاریخ انتشارش میافته برای نسل بعد.
ولی سر ریبیلد P3 موافق نیستم بازی همینجوریشم روی PS2 جذابه.
باید دید حالا اصلا چی هست این نسخه..
جذابه یه بحثه، نیاز و انتظارات امروز چیه یه بحث دیگه! مثلا دارک کلود رو برداشتن همون نسخه اصلی رو گذاشتن رویps4نکردن حداقل فکری به حال اون لودینگ های روی اعصابش بکنن، الان خواسته ها و انت‌ظاراتمون خیلی فرق کرده با نسل 6

جذابه یه بحثه، نیاز و انتظارات امروز چیه یه بحث دیگه! مثلا دارک کلود رو برداشتن همون نسخه اصلی رو گذاشتن رویps4نکردن حداقل فکری به حال اون لودینگ های روی اعصابش بکنن، الان خواسته ها و انت‌ظاراتمون خیلی فرق کرده با نسل 6
Improve کردن با Rebuild کردن خیلی فرق میکنه عزیز. Rebuild یعنی مکانیک بازی رو عوض کردن. Improve یعنی همون نسخه های ریمستر که Enhance شده اند و میان توی بازار. بعضی وقت ها تغییرات محدود به پچ و آپدیت هست و نیازی به نسخه جدید نیست اما اینکه یه بازی رو Rebuild شده بخوان تحویل بدن اون یه بحث دیگست اصلا.

Improve کردن با Rebuild کردن خیلی فرق میکنه عزیز. Rebuild یعنی مکانیک بازی رو عوض کردن. Improve یعنی همون نسخه های ریمستر که Enhance شده اند و میان توی بازار. بعضی وقت ها تغییرات محدود به پچ و آپدیت هست و نیازی به نسخه جدید نیست اما اینکه یه بازی رو Rebuild شده بخوان تحویل بدن اون یه بحث دیگست اصلا.
خوب نه این مثال بود، الان دیگه بعد بازی کردن پرسونا 5 واقعا خیلی سخت به نظر میاد، کنار اومدن با محیط های محدود و کوچیک بازی، و اون سیستم گشت و گذار کلیکی و حتی تو نوع نمایش هاشون از روایت داستان رو تغییراتی به وجود بیارن

• Like
Reactions: ADU_Tank

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or