بازی Marvel's Midnight Suns معرفی شد

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
سازندگان XCOM در جریان افتتاحیه رویداد گیمزکام 2021، از ساخته جدید خود که یک عنوان RPG نوبتی است، رونمایی کردند. با بازی‌سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.
بازی Marvel's Midnight Suns

چند ماهی بود که شایعات ساخت یک بازی تاکتیکی نوبتی با محوریت شخصیت‌های مارول توسط استودیوی Firaxis Games شنیده می‌شد. حال شرکت 2K Games و این استودیو با تأیید شایعات، بازی Marvel's Midnight Suns را برای عرضه در مارچ سال 2022 میلادی معرفی کرده‌اند.

تریلر معرفی شامل چهره‌های آشنای زیادی مانند آیرون من، دکتر استرنج، بلید، کاپیتان آمریکا، کاپیتان مارول گوست رایدر و ولورین می‌شد که همه آن‌ها قابل کنترل هستند. در همین حال، بازیکن نیز قهرمان مد نظر خود را خلق خواهد کرد. این قهرمان Hunter نامیده می‌شود و برای ساخت آن، گزینه‌های شخصی‌سازی متعددی در اختیار بازیکن قرار داده خواهد شد. گفته شده که بیش از 40 سوپرپاور مختلف برای بازیکن در دسترس خواهد بود.

استودیوی Firaxis Games عنوان می‌کند که هیچ مکانیک مشترکی بین Marvel's Midnight Suns و بازی‌های XCOM وجود ندارد، بنابراین باید انتظار یک تجربه متفاوت را داشته باشیم. همچنین تأیید شده که این عنوان در تاریخ یکم سپتامبر یک نمایش گیمپلی خواهد داشت.

بازی Marvel's Midnight Suns در مارچ سال 2022 (اسفند امسال/فروردین سال آینده) برای رایانه‌های شخصی، نینتندو سوئیچ، پلی استیشن 5، پلی استیشن 4، ایکس باکس سری ایکس|اس و ایکس باکس وان منتشر خواهد شد.​

بنظرم یکی از بهترین تریلرهای نمایش بود، همه چی یک طرف موسیقی یک طرف.
صدای خواننده نه زیاد ولی یکی از کاورهای خیلی خوبی که تو این چند وقت شنیدم\m/
خیلی خوب رو تریلر نشسته بود

تریلر خیلی خوب ساختن، یکی از بهترین تریلرهای ابرقهرمانی بود که تو این چند سال دیدم.
خود بازی ایده هم جالب وجذابی داره.
خب انتظار XCOM نداریم، اما امیدوارم زیادی هم دیگه توش آب نبدن.

آخرین ویرایش:

گیمپلیش جالب بود. نکته حائز اهمیتش نبود دوربین ایزومتریکه.
همچنین یک هابی داره که بین هر فایت میتونین برین اونجا و با بقیه هیرو ها حرف بزنین (انتخاب در دیالوگ و تاثیر در روابط و عملکرد هیرو ها) و مبارزه کنین و ...

در کل بنظر پروژه بزرگ و جالبیه. طراحی هیرو ها هم از همون اول گفتم بنظرم خیلی خوبه :D

چرا بعد xcom 2 گرافیک بازیاشون فقط پسرفت میکنه؟ اون از phoenix point اینم که بیشتر شبیه بازی موبایلیه
این بازیو که در موردش نظر نمیدم چون گیم پلیش رو هنوز ندیدم و هنوز زمان داره تا عرضه ولی بازی phoenix point تا جایی که میدونم ساخته firaxis نبود و یه استودیو دیگه ساخته بود هر چند که به شدت شبیه سری xcom بود چون توسط سازنده اصلی سری xcom البته اون قدیمیاش که برای زمان ps1 بودن نه این جدیدا ساخته شده بود موتورشم unity بود که زیاد نمیشه ازش انتظار گرافیک خفن داشت

چی شد؟
این چرا کارتی شد؟
درسته که الزاما بازی موبایلی نیست ولی خب انتظارم بیشتر این بود که به سمت XCOM میل کنه.
حیف، چه تصوراتی در مورد بازی کردم.

حضور ابرقهرمانهای مارول با سیستم آبکی شده XCOM + بخش داستانی ، خیلی میتونست جذاب باشه.

• Like
Reactions: m.a.t
من Xcom رو یادمه دو ساعت بازی کردم سلیقم نمیخورد. چون انگار تمرکز بیشتر رو مبارزات بود تا نقش افرینی و داستان و شخصیتا.ولی اینجا انگار المان های نقش افرینی داره و شخصیتای مختلف.بیشتر بنظر به divinity و Wasteland نزدیک تره تا Xcom.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or