بازی Marvel’s Guardians of the Galaxy معرفی شد

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
همانطور که از قبل وعده داده شده بود، استودیوی Eidos Montreal در جریان رویداد Square Enix Presents اخیر از بازی جدید خود رونمایی کرد و این عنوان، یک اثر اقتباسی از نگهبانان کهکشان است. با بازی سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.
بازی Marvel’s Guardians of the Galaxy

بازی Marvel’s Guardians of the Galaxy شما را در نقش پیتر کوئل یا همان استار لورد قرار می‌دهد و سایر نگهبانان در کنار شما به مبارزه می‌پردازند. البته این بدین معنی نیست که آن‌ها همیشه با تصمیمات شما موافق خواهند بود. به گفته سازندگان، مخاطب انتخاب‌های سختی را در مقابل خود خواهد یافت که عواقبی را در بر دارند و بر روی گیمپلی تأثیر می‌گذارند. البته شروع و پایان بازی برای تمام بازیکنان یکسان خواهد بود.

بر خلاف Marvel’s Avengers، این عنوان یک بازی تک‌نفره سوم شخص اکشن ادونچر محسوب می‌شود که با مبارزات Beat 'em up همراه است. هر چند بازی چند آیتم تزئینی را شامل خواهد بود، اما اسکوئر اینکس تأیید کرده که هیچگونه پرداخت‌های درون‌برنامه‌ای و DLC را در Marvel’s Guardians of the Galaxy نخواهیم دید.

بازی Marvel’s Guardians of the Galaxy در تاریخ 26 اکتبر (4 آبان) برای رایانه‌های شخصی، پلی استیشن 4، پلی استیشن 5، ایکس باکس وان و ایکس باکس سری ایکس/اس منتشر خواهد شد. سازندگان تأکید دارند که بازی بجای تکرار آنچه که در فیلم‌ها و کمیک‌ها دیده‌ایم، قصه اوریجینال خود را در قالب یک ویدئوگیم روایت می‌کند.​

واقعا بهتر از اونجرز میزنه و کانسپت و مکانیک هاش قشنگ هر جوری بخواهید نگاه کنید ایده آلانه ترین حالت واسه یه بازی در مورد GotG ـه خداییش.
منتها کلا گیم پلی و بازی یخورده کج و کوله است. نه خیلییا... اندازه اونجرز اوت نیست گیم پلی اش. ولی قشنگ جا داره تا واقعا به یه چیز موندگار بین بازی های سوپرهیرویی تبدیل شه.

واقعا بهتر از اونجرز میزنه و کانسپت و مکانیک هاش قشنگ هر جوری بخواهید نگاه کنید ایده آلانه ترین حالت واسه یه بازی در مورد GotG ـه خداییش.
منتها کلا گیم پلی و بازی یخورده کج و کوله است. نه خیلییا... اندازه اونجرز اوت نیست گیم پلی اش. ولی قشنگ جا داره تا واقعا به یه چیز موندگار بین بازی های سوپرهیرویی تبدیل شه.
اتفاقا گیم پلیش خیلی اونجرز میزنه! وتا حدی حتی اون رو بهتر میدیدم:-" ( کنترل ایرون من خدایی جذاب تر میزد:-" )

اما کلا نوع ضربه زدن و افکت برخورد و اینا همون اونجرز بود!
فقط نکته مثبتش دشمن های متنوعیه که داره...نه مثل اونجرز که حتی تو اکسپنشنش باز همچنان داره ربات میده:))

اتفاقا گیم پلیش خیلی اونجرز میزنه! وتا حدی حتی اون رو بهتر میدیدم:-" ( کنترل ایرون من خدایی جذاب تر میزد:-" )

اما کلا نوع ضربه زدن و افکت برخورد و اینا همون اونجرز بود!
فقط نکته مثبتش دشمن های متنوعیه که داره...نه مثل اونجرز که حتی تو اکسپنشنش باز همچنان داره ربات میده:))

مطمئنی؟

به نظر من بیشتر شبیه FF7R بود
میتونستی کامند بدی به بقیه و اینا و یه سری ساب منو اینا داشت و... (البته نمیدونم فقط استارلردی یا میتونی گامورا و درکس و بقیه هم باشی... اون جوری با چیزی که من دیدم جدا میشه همون کامبت FF7R فقط یخورده درب و داغون تر:D)
اون سیستم Choice هاش که رو روابط بین شخصیت ها تاثیر میذاشت هم منو یاد Mass Effect و Fire Emblem مینداخت :D
و این که کلا تو همین یه تریلرش کل شخصیت هاش دوست داشتنی تر از کل هیکل اونجرز بودن :دی

• Like
Reactions: m.a.t
مطمئنی؟

به نظر من بیشتر شبیه FF7R بود
میتونستی کامند بدی به بقیه و اینا و یه سری ساب منو اینا داشت و... (البته نمیدونم فقط استارلردی یا میتونی گامورا و درکس و بقیه هم باشی... اون جوری با چیزی که من دیدم جدا میشه همون کامبت FF7R فقط یخورده درب و داغون تر:D)
اون سیستم Choice هاش که رو روابط بین شخصیت ها تاثیر میذاشت هم منو یاد Mass Effect و Fire Emblem مینداخت :D
و این که کلا تو همین یه تریلرش کل شخصیت هاش دوست داشتنی تر از کل هیکل اونجرز بودن :D
آره اون دستور دادنش بهتره، ولی کلیت گیم پلی استارلرد اونجرزی بود
اتفاقا به نظرم عینا همون سیستم FF VIIR رو کپی میکردن(حتی نوع منو و دستور دادن و ...) به نظرم خیلی جذاب تر در میومد:-" شخصیت تفنگی هم که داشتیم تو FF VIIR حتی:-" (منوی دستورشم از اینی که میاد وسز صفحه بهتر بود:)) )

سیستم انتخاب بعید میدونم چیز عمیقی باشه:-"

به طدر کلی اره طنزش رو من دوست داشتم وکاراکترها جالب بودن:دی
گاموراش هم وایفو خوبی بود:)) برعکس گندیکه تو اونجرز سر بلک ویدو زدن:))

• Like
Reactions: Max Blood and m.a.t
دموی ای 3 که امیدوار کننده بود . البته به نظرم مدل سازیاشون زیاد جالب نبود و با فاصله زیادی با شخصیت های فیلم فرق میکرد.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or