بازی Gran Turismo Sports تا سال ۲۰۱۷ تاخیر خورد

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
GT-Sport-Delayed-2017.jpg
آقای «کازونوری یامائوچی» بنیان‌گذار استدیوی «Polyphony Digital» و خالق سری «Gran Turismo»، طی پستی در بلاگ «پلی استیشن» تایید کرد که عنوان Gran Turismo Sports (GTS) دیگر نوامبر امسال منتشر نشده و تا تاریخ نامعلومی در سال ۲۰۱۷ تاخیر خورده است. در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

آقای «یامائوچی» در کنار خبر تاخیر این عنوان، پیام زیر را برای هواداران سری «GT» منتشر کرد.

سلام بر جامعه «GT» - من امروز این خبر را با شما در میان می‌گذارم که ما تصمیم سخت به تعویق انداختن عرضه «GTS» تا سال ۲۰۱۷ را گرفته‌ایم. «GTS» رقابتی‌ترین بازی «پولیفونی»، با توقعات بسیار زیاد از جانب هواداران و اعضای داخلی تیم است.

از ابتدای کار، این عنوان یکی از جاه‌ طلبانه‌ترین پروژه‌های ما با استفاده از آخرین تکنولوژی‌ها از جمله رندرینگ فیزیکی، شبیه سازی صدا و «Scapes Photo Mode» (نسل جدید Photo Mode در GTS) بوده است. با ترکیب این ویژگی‌ها با بخش جدید «Sport» ما تجربه رقابتی ارائه می‌دهیم که بازی‌های ریسینگ را دوباره معنا خواهد کرد. ما پس به اشتراک گذاشتن هر گیم‌پلی جدید از این عنوان، توسط واکنش‌ها هیجان زده و محقر شده‌ایم.

هرچند، با نزدیکی به زمان عرضه برنامه ریزی شده در نوامبر، ما متوجه شده‌ایم که زمان بیشتری برای بی‌نقص کردن «GTS» لازم داریم، (هدفی) که از زمان معرفی این عنوان تلاش‌های زیادی در جهت رسیدن به آن انجام داده‌ایم. ما نمی‌خواهیم به هیچ صورت تجربه (ارائه شده) توسط این عنوان را خراب کنیم. با وجود آنکه هم‌اکنون نمی‌توانیم تاریخ عرضه‌ جدیدی مشخص کنیم، بیشتر از همیشه متعهد به آن هستیم که «GTS» را بهترین «Gran Turismo» عرضه شده تا به امروز تبدیل کنیم.

«GTS» همچنان در رویدادهای مرتبط با صنعت بازی در سراسر دنیا نمایش داده می‌شود. من امیدوارم همگی این موقعیت را داشته باشند تا بتوانند جدیدترین تجربه‌های معرفی نشده روز دنیا، که توسط «GTS» بدست می‌آیند را شخصا تجربه کنند.

از حمایت‌های مداوم شما سپاسگذاریم.

لینک منبع

آقای «کازونوری یامائوچی» بنیان‌گذار استدیوی «Polyphony Digital» و خالق سری «Gran Turismo»، طی پستی در بلاگ «پلی استیشن» تایید کرد که عنوان Gran Turismo Sports (GTS) دیگر نوامبر امسال منتشر نشده و تا تاریخ نامعلومی در سال ۲۰۱۷ تاخیر خورده است.
خسته نباشی دلاور خدا قوت پهلوان

چی میشه گفت ؟ :D
غیر ازینکه بگیم ای کاش این تیم یه برنامه ریزی درست داشت و از اول میگفت که بازی میره ۲۰۱۷ همونطور که خیلی ها میدونستیم تاخیر میخوره
امیدوارم لااقل یه Career کامل و حرفه ای + آب و هوای داینامیک رو اضافه کنن ، ماشین استاندارد هم که قطعا خبری نخواهد بود :D
انتظارات بالا بود ، بالاترش بردن ، کارشون سخت شد امیدوارم گاوشون نَزاید
۳سال از نسل گذشت و هنوز منتظر اولین و شاید آخرین GTعه نسل هستیم :D

ما همیشه از پشتکار و پرکاری ژاپنی ها میشنیدیم و بهش باور داشتیم ... ولی مثل اینکه این موضوع بین گیم دولوپرهاشون صدق نمیکنه ...

فاینال ورسوس .. لاست گاردین .. پرسونا ... gt۵ و gts و ... و ... و

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: incoming
1qta98qu78gpmw3igv78.gif

غیر از اینم از Drunken Master انتظار نمیرفت :))

اگر last هم تاخیر بخوره رسما امسال هیچ انحصاری برای رقابت نداره
مگه پلی استیشن الان رقیب داره؟
===================
دیگه فکر میکنم باید اسم این نسخه رو تو ماههای آینده به GT7 تغییر بده اگه بخوان کریر رو هم وارد کنن.
اصلا دلیل نداره برای یک نسخه فرعی 4-3 سال وقت گذاشته بشه اونم در حالی که سری اصلی کلا ناپدید شده.
اونم در حالی که احتمالا ما شاهد ریلیز Forza 7 خواهیم بود یعنی سومین نسخ از سری اصلی ولی حتی دریغ از یک پرولوگ GT و یا حتی بک دمو با 4 تا ماشین!!!
من فکر میکنم این یامائوچی مثل فلان مقام قبلی کشورمون از تیم پلی استیش یه سری آتو داره که اصلا کاری به کارش ندارن.

• Like
Reactions: sadegh93 and vaan 2
دیگه سونی هست و تاخیرهاش

اگر last هم تاخیر بخوره رسما امسال هیچ انحصاری برای رقابت نداره
کاری به gt و ریسینگ ندارم. کیفیت gt ها به کنار. اینکه تو این نسل کمیت به شدت ضعیفه فکت.
اما در مورد تاخیر بازی های سونی. نتیجه نهایی این تاخیر ها همیشه بهبود کیفیت بازی ها بوده مثال بارز u4 و متای 93. همچنین کلی از بازی های نسل قبل که اگر باهاشون اشنا نیستی از گوگل کمک بگیر..
به نظر من. تاخیر بازی های انحصاری ps مشکلی نداره خوشحال کننده هم هست. چون میدونیم GOW Horizon Daysgone و باقی با نهایت کیفیت منتشر میشند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or