بازی Gotham Knights از کواپ 4 نفره پشتیبانی خواهد کرد

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
پیش‌تر تأیید شده بود که بازی Gotham Knights از کواپ 2 نفره پشتیبانی می‌کند، اما به‌نظر می‌رسد این عدد اکنون به 4 ارتقا یافته است. با بازی‌سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.
بازی Gotham Knights

چند ماهی می‌شود که استودیوی WB Games Montreal اطلاعات قابل توجهی را از عنوان Gotham Knights منتشر نکرده، اما به‌تازگی یکی از کاربران ردیت با بررسی صفحه بازی بر روی فروشگاه پلی استیشن، متوجه نکته جالبی شده است. طبق اطلاعات درج شده بر روی این صفحه که ظاهرا طی چند وقت اخیر بروزرسانی شده، Gotham Knights دارای کواپ آنلاین 4 نفره خواهد بود. این در حالی است که پس از معرفی رسمی، سازندگان تنها کواپ 2 نفره را برای بازی تأیید کرده بودند.

پس از مرگ ناگهانی بتمن، بازیکنان در این عنوان اکشن RPG کنترل 4 شخصیت رابین، نایت‌وینگ، رد هود و بت‌گرل را در دست می‌گیرند. توسعه‌دهندگان تاکنون نسبت به وجود قابلیت کواپ 4 نفره واکنشی نشان نداده‌اند، اما بعید است که بروزرسانی شدن صفحه رسمی بازی حاصل یک اشتباه باشد.

پیش از این اعلام شده بود که تاریخ عرضه بازی از سال 2021 به 2022 تغییر یافته تا سازندگان «زمان بیشتری را به ارائه بهترین تجربه ممکن به بازیکنان» اختصاص دهند. این‌طور که به‌نظر می‌رسد، کواپ 4 نفره یکی از ویژگی‌هایی بوده که WB Games Montreal در نتیجه این تأخیر یک ساله به بازی افزوده است.

بازی Gotham Knights در تاریخ 25 اکتبر امسال (3 آبان) برای رایانه‌های شخصی، پلی استیشن 5، پلی استیشن 4، ایکس باکس وان و ایکس باکس سری ایکس|اس منتشر خواهد شد.​

نمیدونم چرا من نسبت به این بازی همون حسی رو دارم که به اونجرز قبل ریلیز داشتم (و حس درستی هم بود). یعنی واقعا حس میکنم یه جای کار میلنگه. هی میخوام نسبت به بازی هیجان داشته باشم، ولی خیلی بی‌حسم. طراحی ظاهری بازی یه جوریه. اینکه تابلوئه که قطعا بتمن زنده‌ست و یه‌جایی تو داستان بازی میاد حس بدی میده. وقتی به دشمن مشت میزنی آسیب رو با عدد نشون میده هم خیلی تو ذوق میزنه. هر چیزی که از بازی میبینم میزنه تو ذوقم. کوآپ چهار نفره؟ باشه مرسی حالا چیکار کنم؟ چرا این بازی اینجوریه آخه؟ امیدوارم اشتباه کنم.

نمیدونم چرا من نسبت به این بازی همون حسی رو دارم که به اونجرز قبل ریلیز داشتم (و حس درستی هم بود). یعنی واقعا حس میکنم یه جای کار میلنگه. هی میخوام نسبت به بازی هیجان داشته باشم، ولی خیلی بی‌حسم. طراحی ظاهری بازی یه جوریه. اینکه تابلوئه که قطعا بتمن زنده‌ست و یه‌جایی تو داستان بازی میاد حس بدی میده. وقتی به دشمن مشت میزنی آسیب رو با عدد نشون میده هم خیلی تو ذوق میزنه. هر چیزی که از بازی میبینم میزنه تو ذوقم. کوآپ چهار نفره؟ باشه مرسی حالا چیکار کنم؟ چرا این بازی اینجوریه آخه؟ امیدوارم اشتباه کنم.
دقیقا اومدم همینو بگم : )

• Like
Reactions: Red Sox
بچه ها کاری ندارم وایب ـی که به خاطر مارکتینگ افتضاح WB داریم میگیریم چه قدر بده، ولی آرکهام اوریجینز با اون مارکتینگ محشرش تو 2013 صرفا به خاطر یه موج الکی که راه افتاد زمین خورد (جدای از باگ هایی که داشت) و الان بعد این همه سال کل کامنت های یوتیوب اینه که عجب گیم underrated ـی بود.

خدایی لایق یه فرصت دیگه هست این استودیو :دی نمایش فردا هم توسط صداپیشه کارکتر نایت وینگ تایید شده که گیم پلی هست :x به تایم ما هم مثل این که میشه 5:30 عصر. بریم ببینیم چی کار کردن :دی

بچه ها کاری ندارم وایب ـی که به خاطر مارکتینگ افتضاح WB داریم میگیریم چه قدر بده، ولی آرکهام اوریجینز با اون مارکتینگ محشرش تو 2013 صرفا به خاطر یه موج الکی که راه افتاد زمین خورد (جدای از باگ هایی که داشت) و الان بعد این همه سال کل کامنت های یوتیوب اینه که عجب گیم underrated ـی بود.

خدایی لایق یه فرصت دیگه هست این استودیو :D نمایش فردا هم توسط صداپیشه کارکتر نایت وینگ تایید شده که گیم پلی هست :x به تایم ما هم مثل این که میشه 5:30 عصر. بریم ببینیم چی کار کردن :D
مشکل اصلی چند نفره شدن بازی هست! ملت دنبال یک بازی قهرمانی تکنفره هستن، یک چیزی مثل GOG یا Spiderman یا نسخه های قبلی Batman که اونم سر مارکتینگ بد اونجوری که باید خودش رو نشون نداد. همین چهار نفره بودنش باعث میشه آدم دل سرد بشه کمی، شک دارم تعداد شخصیت هاش هم یک چیزی مثل GTA5 باشه که در کل یک داستان دنبال میشه ولی هر شخصیت یک بخشی رو دنبال کنه....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or