شایعه بازی GeoW: Judgment سر آغاز یک سه گانه جدید؟

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
judgment.jpg

درود.

با آمدن کنسول‌های جدید، بازار عناوین انحصاری داغ‌تر از همیشه می‌شود و سازندگان تلاش می‌کنند تا بهترین سری‌های خود را با بالاترین کیفیت در کنسول جدید خود روانه بازار کنند. در همین راستا طبق خبری که امروز منتشر شده است، از قرار معلوم استودیو People Can Fly که مسئول ساخت قسمت قبلی بازی Gears of War: Judgment را برعهده داشت بر روی یک سه گانه جدید مشغول کار است.

این خبر از آنجا می‌آید که یکی از کارمندان People Can Fly که طراح داستان GeoW: Judgment بوده است در پروفایل روزمه کاری خود از یک "سه گانه جدید" صحبت نموده است (تصویر زیر) در عکس زیر وی همچنین در پروژه بازی RYSE نیست نقش دارد. و گویا این سه گانه برای بازی
GeoW: Judgment می‌باشد.

gears.png

Gears of War Judgment the Start of a New Trilogy - Rumor

من Gears Of War ها رو هر 4 تاشو شاید تو 2 هفته تموم کردم واسه همین احتمالا نظرم اینجوریه.
امیدوارم اگه قراره Geow جدیدی ساخته شه , بیشتر شبیه شماره ی 3 باشه تا بقیه ی Geow ها و Geow : J.

GeOW:J ایده جالبی تو زمینه داستان داشت ولی نوع روایت و دیالوگ ها و کات سکانس های ضعیفش باعث شد از نظر داستانی اصلا جالب نباشه
ولی گیم پلی فوق العاده سرعتی و هیجانی داشت
اگه بخوان این سریُ ادامه بدن باید یه فکر اساسیبرای روایت داستان و شخصیت پردازی بکنن

بنظره من کلا سری ِ geow شاهکاره و بعد از halo بهترین انخصاری مایکرو در نسل حاضر هست وطبیعتا هم با گذشت زمان شاهد بهتر شدن این بازی بودیم مثلا از geow1 تا geow3 شاهد زیبا تر شدن محیط بازی و نرم تر شدن حرکات کاراکتر ها و گیم پلی و داستان ... بودیم ولی متاسفانه geow j به خوبی سه گانه قبلی نبود البته geow j هم بازیه بسیار بزرگیه با اون گرافیک عالی که میتونست محیط ها بسیار زیبا و و کلی لوکاست رو توی محیط با فریم ثابت نمایش بده(لامصبا وقتی میومدن من فقط دستمو میزاشتم رو تیر):d و گیم پلیش واقعا شاهکار بود خیلی سریع تر و باحال شده بود ولی کلا باید بیشتر زمان برای این بازی میزاشتن

آخرین ویرایش:
خدا نکنه !!
من منتظر یه Geow از طرف Epicم نه اینا !!
اینا که سابقشو خراب کردن، میخوان بازم این کارو بکنن ! بابا برید bulletstormتون رو بسازید!
امیدوارم شماره ی چهارم رو هر چه زودتر Epic معرفی کنه و خودش اون رو بسازه نه کسای دیگه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or