بازی Gears Of War 4 بر روی Xbox One خارق العاده خواهد بود

.:BigBoss:.

کاربر سایت
درود

در کنفرانس E3 مايکروسافت، رسما تاييد شد که «Gears Of War 4» براي PC نيز عرضه مي‌شود. حال استوديوي کواليشن، در مورد تجربه بصري کساني که هم نسخه Xbox One و PC را بازي خواهند کرد، توضيحات مختصري داد. در ادامه با بازي‌سنتر همراه باشيد.

0r8i_3078091-gears4_e3_2016_7_kait_knife.jpg

طبق مصاحبه‌اي که با آقاي Mike Rayner [مدير فني کواليشن] صورت گرفته است، او در مورد ويژگي‌هاي ممتاز و مزاياي کار با موتور گرافيکي Unreal Engine 4 توضيحاتي را ارائه داد. اين موتور گرافيکي متعلق به کمپاني Epic است. او گفت: «يکي از بزرگ‌ترين محسنات و برتري کار با Unreal Engine 4، اين است که يک موتور گرافيکي کراس پلتفرم به حساب مي‌آيد. بنابراين ما آن را بر روي ويندوز آزمايش و تست کرده و بعد آن را بر روي Xbox One اجرا مي‌کنيم. ما به طور دائم در حال اجراي بازي بر روي هر دو پلتفرم هستيم.»

او اضافه کرد که استوديو اميدوار است تا نسخه PC بازي، تجربه‌اي بسيار خوب از «Gears Of War 4» را براي کاربران اين پلتفرم به ارمغان آورد. اين استديوي قصد دارد تا نسخه PC بازي بر روي کامپيوترهاي شخصي بسيار قوي اجرا شود اما Mike Rayner به اين نکته نيز اشاره کرد که بازي بر روي کاميپوترهاي شخصي متوسط نيز اجرا خواهد شد.
او در مورد نسخه Xbox One گفت که اين نسخه از بازي، يک ويترين بصري خواهد بود. «ما بسيار تلاش مي‌کنيم تا نسخه Xbox One از نهايت قدرت اين کنسول بهره ببرد. اين نسخه از بازي، بايد ويتريني از جلوه‌هاي بصري باشد [همان‌طور که GeOW اين‌گونه شناخته شده است] و براي آن بسيار تلاش مي‌کنيم.»

در ديگر قسمت از مصاحبه، او گفت که هر دو نسخه از «Gears Of War 4» چگونه از مزاياي DirectX 12 بهره خواهند برد. همچنين اشاره کرد که نسخه PC از رزولوشن 4K پيشتيباني مي‌کند و نسخه Xbox One نيز با رزولوشن 1080p اجرا خواهد شد.
«اين [DirectX 12] تعدادي از لايه‌هاي بين نرم افزار و سخت افزار گرافيکي را حذف مي‌کند. اين حالت باعث خواهد تا کيفيت تصاوير و گرافيک بازي را بهتر کنيم تا بهينه‌ترين کارايي را به انجام برسانيم. سپس آن را براي کامپيوترهاي شخصي انتقال مي‌دهيم که به ما اجازه مي‌دهد از نرخ فريم ريت بالاتري استفاده کنيم و تا جايي که ممکن است، بازي به بهترين شکل ممکن اجرا شود.
يکي از کارهايي که توانستيم با Gears Of War 4 انجام دهيم اين است که همه‌ي محتويات بازي را در رزولوشن 4K به وجود آوريم. پس اگر سيستمي داريد که بتواند 4K را پشتيباني کند، بافت‌ها و تکسچرهاي بازي را با کيفيتي عالي خواهيد ديد. در کامپيوترهاي شخصي، تجربه‌اي منحصر به فرد با رزولوشن 4K بازي خواهيد داشت. نسخه Xbox One نيز کاملا با رزولوشن 1080p بهينه شده است.»

«Gears Of War 4» يازدهم اکتبر 2016 عرضه خواهد شد.

منبع

سازنده ها قول دادن یه چیز در حد the order در بیاد بدون باگ و سمبل گرافیکی نسل ... lol
توی The Order اینقد وقت رو گذاشتن روی گرافیک و بهینه سازی که کلا داستان و جذابیت گیم پلی یادشون رفت و بازی کاملا خراب شد.من حتی تمومشم نکردم...
امیدوارم هم بخش کمپین بازی خوب باشه هم بخش مولتی.4 سال هست دارن روی بازی کار میکنن.توقع نداریم یه بازی پر ایراد تحویلمون بدن

• Like
Reactions: sadegh93
توی The Order اینقد وقت رو گذاشتن روی گرافیک و بهینه سازی که کلا داستان و جذابیت گیم پلی یادشون رفت و بازی کاملا خراب شد.من حتی تمومشم نکردم...
امیدوارم هم بخش کمپین بازی خوب باشه هم بخش مولتی.4 سال هست دارن روی بازی کار میکنن.توقع نداریم یه بازی پر ایراد تحویلمون بدن
سبحان جان کلا 5 ساله استودیو افتتاح شده و 3 ساله IP رو خریدن دیگه ته تهش 2.5ـه روی بازی کار میکنن :دی.

این چی هست؟؟؟؟
یه یازی که نسخه اولش برای xbox 360 در ماه پر فیض نوامبر اومد سروصدای زیادی بپا کرد.
شوتر سوم شخصو چند پله اتقاع داد
نسخه دوم دقیقا دو سال بعد اومد نسخه سوم 3 سال بعد اومد که داستان بازیرو تمام کرد.
2 سال بعدش یعنی سال 2013 یه نسخه فرعی اومد ازش که جاجمنت نام داشت.
ازون روز به بعد الان 5 ساله که طرفداران سخت منتظر این نسخه هستند...همین:D

والا لذتی که من از اوردر بردم به جز لست آف آس هیچ بازی دیگری بهم نداد
چیز خاصی نیست اینجا بچه ها بخوان بازیه خودشونو گنده کنن به متا یه نگاه میندارن
بازیه حریفم بخوان خراب کنن یه نگاه به متا دوبارت میندازن.
اینجور ادما اکثرشون حتی بازیو تجربه هم نکردن.
برا ما که رفیقمون میگفت شماها اصلا بازی متای 90 دارید؟؟
کلا بچه بازیشده.
واقعا اگه دهه 60 بود من نمیدومم بچه ها چجوری میخواستن رو بازی حریف عیب بذارن.

• Like
Reactions: ps3_360_wii
اگه بخواد مثل کوانتوم بریک پر از باگ و ایراد و فریز شدن باشه اصلا سمتش نمیرم:|
رو ایکس باکس که کوانتم بریک رو چندین بار تموم کردم و چندین بار هم نگاه کردم بازی دیگران رو بازی بدون باگ نبود ولی خیلی کم باگ داشت تازه با اون سطح فیزیک و تخریب پذیری و گرافیک
اگه کوانتم رو بازی بد و پرباگی میدونی سمت گیرز هم نرو

رو ایکس باکس که کوانتم بریک رو چندین بار تموم کردم و چندین بار هم نگاه کردم بازی دیگران رو بازی بدون باگ نبود ولی خیلی کم باگ داشت تازه با اون سطح فیزیک و تخریب پذیری و گرافیک
اگه کوانتم رو بازی بد و پرباگی میدونی سمت گیرز هم نرو
نسخه پی سی خیلی باگ داشت.نسخه وان رو بازی نکردم من

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or