بازی Game of Thrones به صورت پیش درآمد نخواهد بود

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

طبق اعلام استدیوی Telltale بازی Game of Thrones که توسط آن ها در حال ساخت است مانند عنوان The Wolf Among Us پیش درآمدی برای داستان سریال و کتاب های سری نخواهد بود و همزمان با سریال Game of Thrones در شبکه HBO اتفاق می افتد. در گفت و گویی با Digital Trends رییس Telltale یعنی Dan Connors گفت: "این یک پیش درآمد نخواهد بود، دنیای این سری بسیار وسیع و غنی است. هر تصمیم کوچک در این دنیا بر روی مردمش اثر می گذارد، برای مثال هر تصمیمی که King Joffrey بگیرد بر روی افراد بسیار زیادی تاثیر خواهد داشت. سریال این عنوان تاثیر زیادی برای شناخته شدن اثر George R.R. Martin داشته و این رویایی خواهد بود که بنشینیم و بگوییم نقش ما در این دنیای چیست و ما در کجای آن قرار گرفته ایم؟ و این دنیا چیزهایی زیادی برای عرضه به شما دارد."

منبع

این تصویر فصل 4 هستش ربطی به بازی نداره

دقیقا از کجای پست من استنباط کردید من انقدر گاگول هستم که فرق تصویر مربوط به بازی و سریال رو تشخیص ندم ؟! :-/

پست من دقیقا مشخص هست که روی صحبتش با تصویری هست که در پست اول قرار گرفته. حالا کجاش من حرفی از بازی یا سریال زدم. خدا داند

من که امیدی به این سریال ندارم.افتضاح فصل سه رو تونستن با حذف کلی شخصیت درست کنن. ببینیم این فصل چی میشه. بازیش هم که مثل اکثریت بازی هایی که از روی فیلم و سریال میسازن چرت میشه. شکی توش نیس

من که امیدی به این سریال ندارم.افتضاح فصل سه رو تونستن با حذف کلی شخصیت درست کنن. ببینیم این فصل چی میشه. بازیش هم که مثل اکثریت بازی هایی که از روی فیلم و سریال میسازن چرت میشه. شکی توش نیس

باشه بهش میگم! ;)

باشه بهش میگم! ;)

اول به من بگو، اگه اوکی‌دادم بد بهش بگو. باشه؟ افرین پسر خوب
برای کسایی که کتاب رو خوندن سریال مزخرفی بیشتر نیست اما اگه کتاب رو نخونده باشین براتون سریال تبدیل میشه به شاهکار پس همینجوری نپرین وسط به خودتون tnt ببندین.

دقیقا، فراتر از مضخرف -_-

آخرین ویرایش:
اول به من بگو، اگه اوکی‌دادم بد بهش بگو. باشه؟ افرین پسر خوب

حتما استاد. ;)

برای کسایی که کتاب رو خوندن سریال مزخرفی بیشتر نیست اما اگه کتاب رو نخونده باشین براتون سریال تبدیل میشه به شاهکار پس همینجوری نپرین وسط به خودتون tnt ببندین.

بلی بلی , شما راست میگی ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or