بازی Final Fantasy XIII در اصل برای PS2 بود

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
ffxiii61.jpg

درود.

سری جدید بازی Final Fantasy XIII که در حال حاظر در ژاپن فعلا منتشر شده است طرفداران این بازی در غرب بی صبرانه منتظر امدن این عنوان در March 9 میباشند . بی شک گرافیک بالا و زیبای این بازی یکی از جذاب ترین قسمتهای خیره کننده در مورد FFXIII میباشد . حال تصور ان را بکنید این بازی اول قرار بوده برای PS2 ساخته شود .
اقای Yoshinori Kitase مرد پرکار این روزهای شرکت SE در طی مصاحبه ای با ( OPM Benelux ) به این مسئله اشاره نمود وی گفت بازی FFXIII در اصل قرار بود برای PS2 ساخته شود ولی وقتی PS3 امد نظرمان تغییر کرد و این بازی را برای کنسول PS3 برنامه نویسی کردیم که نقل مکان کردن برنامه نویسی از PS2 به PS3 چیزی حدود یک سال و نیم وقت ما را گرفت .

چند عکس مربوط به بازی FFXIII برای کنسول PS2

منبع

آخرین ویرایش:
خبر ی از یه جایی کپی نشده است.
آخه من صبح تو یه سایته دیگه خوندم، البت لحنش فرق داشت حق با شما بود.

آخرین ویرایش:
البته اینم بگم که FFXIII که قرار بود برای PS2 ساخته بشه با این FFXIII زمین تا آسمون فرق داشت! ان FFXIII قبلیه شخصیت اصلیش دوباره Yuna بود و قرار بود حتی از لحاظ گرافیکی هم خیلی فرق داشته باشه و دوباره قدیمی بشه. مثلا قرار بود هنگام مبارزات گرافیک بازی Cell Shade بشه!!

خوشبختانه شانس آوردیم و ان FFXIII کنسل شد! این FFXIII جدیده از هر نظر کولاک هست...

بنظر اینجور هم زیاد ترش نبوده:

در اصل ffx-2 زمینه ساخت ffxiii هست!!

نبردهای ترکیبی و قدرت کنترل بیشتر کارکترها توی ffx-2 وجود داشت.

اما ضعف های بازی منجمله تماما دخترونه و جلف بودن کارکترها، کپی بودن 70 درصد بازی از ffx باعث شد این نکات مثبت اصلا به چشم نیاد.

وقتی ffxiii رو بازی کردم کاملا معلوم بود که یه نصفه و نیمه به ffx-2 برمیگرده.

اما بگم این بازی یک برنامه نویسی خیلی سنگین داره. و از تمام ff ها برتره. همین crystarium و Blaster و Enhancer و role command و magic و Acquiring Abilities و ... بقیه comandها عمرا منوش حتی تو ps2 بالا میومد!

فرهاد: چون عکس ها رو مستقیم از سایت ffxiii گذاشتی اینجا بالا نمیاد.

البته فکر کنم همون اوایل معرفی FF XIII گفته شده بود که کار ساخت این بازی از PS2 به PS3 منتقل شده

حیف شد حالا نمیشد حداقل شخصیت Yuna رو حذف نمیکردن :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or