بازی Dying Light 2 Stay Human تا اوایل سال 2022 تأخیر خورد

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
استودیوی تک‌لند اعلام کرده که بازی Dying Light 2 Stay Human اکنون بجای دسامبر امسال، در تاریخ 4 فوریه 2022 (15 بهمن) عرضه می‌شود. با بازی‌سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.

بازی Dying Light 2: Stay Human

نسخه دوم دایینگ لایت ابتدا در سال 2018 معرفی شده بود و از آن زمان تابحال، سازندگان چندین بار تاریخ عرضه این دنباله موردانتظار را عقب انداخته‌اند. پیش از این شایعاتی منتشر شده بود که برخی از مشکلاتی که در استودیوی Techland به وجود آمده اشاره داشتند، اما سازندگان چند روز مانده به شروع E3 2021 تاریخ عرضه را برای دسامبر امسال تأیید کرده بودند. اما حال این تاریخ به مدت کمتر از دو ماه به تعویق افتاده است.

پاول مارچفسکی، مدیرعامل استودیوی تک‌لند در بیانیه‌ای که طریق صفحه توئیتر Dying Light منتشر شده، اعلام کرده: «متأسفیم که کمی بیشتر شما را منتظر می‌گذاریم، اما ما می‌خواهیم که بازی در روز عرضه بالاترین انتظارات شما را برطرف کند و این امر را به‌خطر نخواهیم انداخت.»

او توضیح داد که بازی تکمیل شده و در حال حاضر مراحل پلی‌تست را پشت سر می‌گذارد، اما تیم سازنده برای بهینه‌سازی و پالیش کردن بازی به زمان بیشتری نیاز دارد. در ادامه اعلام شد که در طول این ماه، سازندگان اخبار بیشتری از Dying Light 2 Stay Human را با طرفداران به اشتراک خواهند گذاشت. همچنین ماه آینده برخی از اعضای رسانه و تولیدکنندگان محتوا، بخش‌هایی از بازی را بر روی PC و کنسول‌ها تجربه خواهند کرد.

بازی Dying Light 2 Stay Human در تاریخ 4 فوریه 2022 (15 بهمن) برای رایانه‌های شخصی، پلی استیشن 4، پلی استیشن 5، ایکس باکس وان و ایکس باکس سری ایکس|اس منتشر می‌شود.​

من الان مجددا بعد از 5 سال دارم بازی 1 رو بازی میکنم - واقعا DL بازی بزرگی بود برای زمان خودش هنوز بعد از این همه سال بازی قدیمی نشده . مکانیزم ها سلاح ها و بلوپرنیت ها چقدر انواع مهمات و چه تعداد آپگرید و ... - طراحی محیط های شهر هران بسیار خوب انجام شده جز بهترین طراحی های شهرهای تو بازی هاست تا الان بازی کردم .اتمسفر شهر خیره کننده در امده مخصوصا موقع غروب و تاریکی بعد بارش باران در شب وتلالو نور UV توی بارون و صدای نعره والوتایل ها و انواع زامبی ها و ... بسیاری از بازی ها واقعا خط گرفتن از این شاهکار . رگ دال فیزیک زامبی ها هنوز جذابه- اینه همه نکته مثبت به کنار !!!نکته مهم ساپورت یک بازی single player توسط تچ لند برای 6 سال متوالیه- بازی چقدر محتوی گرفت چقدر اپدیت گرفت و حتی نسخه اینهانس ادیشن شامل کلی اورهال بود در بخش گرافیک و نورپردازی و انیمیشن ها و ... بازیباز ها هم پشتیبانی خوبی کردند وفن بیس بزرگی دور بازی جمع شد و چندین بار در چارتهای فروش تاپ بود . تچ لند در قسمت دوم اینجور که نمایشها مشخصه خیلی عظیم تر کار کرده است. از بازی هایی که بسیار منتظرش هستم همین dying light قسمت دومه و به همین دلیل هم قسمت یک اینهاس ادیشن رو تخفیف اساسی خورده بود تهیه کردم تا حس بازی رو بگیرم. هر تاخیری برای تیم هایی مثل تچ لند خوبه اینا تا نهایت توانشون بازی رو پالیش میکنند.

اومدی خبر خوش بدی بدتر تاپیک اومد بالا تیترش دیدم ترسیدم یک لحظه :D

امیدوارم واقعا کامل شده باشه بازی و فقط سر فشار مردم سر و تهش هم نیاورده باشن، تریلرا و پریویو ها که خوب بنظر میرسید.

دیگه انشاالله بعد این بازی بچسبن یک Call of Juarez درست و درمون بدن بیرون!
برای ماها که با زامبی کنار نمیایم واقعا گناه داریم نتونیم یک Call of Juarez دیگه تجربه کنیم
تا وقتی red dead هست بعیده برن سمت این فرنچایز
هیچکس توان رقابت با راکستارو نداره

تا وقتی red dead هست بعیده برن سمت این فرنچایز
هیچکس توان رقابت با راکستارو نداره
اون بازی که در بهترین حالت ممکنه نسخه ی بعدیش اواخر نسل و در عادی ترین حالت نسخه ی بعدیش تو نسل بعد میاد! الان یکی دو سال دیگه RDR2 رو راک استار ریمستر میخواد بکنه برای کنسول های جدید.
این بازی واقعا معرکه است اصلا سبک هم به نظرم با RDR خیلی متفاوت بود نحوه روائی داستان و حتی اون Bound in blood بی نظیر نبود حتی همونم یک ریمستر تر و تمیز بکنن الان به نظرم خریدار خوبی داره.
بعد اینا یک موتور دارن به اسم کروم بود فکر کنم! این موتور خیلی موتور تر و تمیز و عجیب و غریبی هست! بی سر و صداست ولی از 90 درصد موتور های بازیساز خیلی از شرکت ها بهتر هست. همون موقع توی BiB هم یادمه از لحاظ گرافیکی خارق العاده بودن

• Like
Reactions: m.d.makan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or