بازی Diablo Immortal روزانه بیش از یک میلیون دلار درآمدزایی دارد

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
علی‌رغم روبرو شدن با انتقادات فراوان، بازی Diablo Immortal بیش از 10 میلیون بار دانلود شده و طبق داده‌های منتشر شده، روزانه بیش از 1 میلیون دلار برای بلیزارد درآمدزایی دارد.

بازی Diablo Immortal

این آمار از طریق وب‌سایت تحقیقاتی بازاری AppMagic منتشر شده است. پیش از این، AppMagic تخمین زده بود که جدیدترین نسخه دیابلو طی هفته اول عرضه خود، بیش از 24 میلیون دلار را برای شرکت بلیزارد به‌دست آورده. اکنون گفته شده که با گذشت بیش از یک ماه، این عنوان علی‌رغم مواجه شدن با واکنش‌های منفی شدید، همچنان از نظر تجاری عملکرد بسیار خوبی دارد و روزانه بیش از 1 میلیون دلار درآمد کسب می‌کند.

بازیکنان در Diablo Immortal قادرند تا تعداد زیادی از آیتم‌های درون بازی را با پرداخت پول واقعی از فروشگاه آن خریداری کنند. همین امر نیز اعتراض شدید طرفداران سری دیابلو را به دنبال داشته است؛ به‌طوری که میانگین امتیازات کاربران Diablo Immortal در متاکریتیک، بر روی پایین‌ترین میزان تاریخ این وب‌سایت، یعنی 0.2 قرار گرفت. البته این عدد در حال حاضر به 0.3 تغییر یافته است.

طبق بررسی‌های انجام شده توسط برخی از کاربران، آپگرید کردن یک شخصیت به‌طور کامل در بازی Diablo Immortal می‌تواند تا 110 هزار دلار هزینه‌بر باشد که رقم دیوانه‌واری محسوب می‌شود. از طرف دیگر، وایات چنگ کارگردان بازی مدتی پس از عرضه اظهار داشت که واکنش‌های منفی نسبت به Diablo Immortal، بر اساس پخش شدن اطلاعات غلط پیرامون آن بوده است.

بازی Diablo Immortal هم‌اکنون برای موبایل و رایانه‌های شخصی در دسترس است. شما می‌توانید بررسی ما از این عنوان را از طریق این لینک مطالعه کنید.

من نصب کردم و حدود 12 گیگ شد.

خدایی بازی خوبیه و حسابی اومو سرگرم میکنه.
همه چی بازی استانداره و واسه موبایل جز بهترین هاست.
منم امروز نصبش کردم و واقعا جز بهترین بازی های موبایلی هست. بر عکس سایر بازی ها کنترلش خیلی خوبه و نیازی به دسته براش حس نمی شه خیلی راحت با تاچش می شه کنار اومد. گرافیکشم عین نسخه 3 پی سی هست
خوبیش اینکه که به اکانت بتل هم وصل می شه و عجبا که شیلترم نیست و می تونید بین پی سی یا موبایل سوییچ کنید که خیلی خوبه
به نظرم این بازی می ترکونه و رکورد فروش و دانلود جا به جا می کنه(البته منظورم از فروش درامد هست چون بیس بازی فریه)

آخه هر چقدر بازی خوب باشه وقتی رسما داره به مخاطب توهین می کنه با این monetization فاجعه چه ارزشی داره؟:|
جدا فقط برای مخاطب کژوال روی موبایل خوب هست.
اصلا این چیزها براشون عادیه و اعتراض خاصی هم ندارن.

برای ماها هم تجربه کمپین داستانیش که 30-20 ساعت طول میکشه، میتونه جذاب باشه.
بازی کردن بیشتر از اون وقت هدر دادن.

جدا فقط برای مخاطب کژوال روی موبایل خوب هست.
اصلا این چیزها براشون عادیه و اعتراض خاصی هم ندارن.

برای ماها هم تجربه کمپین داستانیش که 30-20 ساعت طول میکشه، میتونه جذاب باشه.
بازی کردن بیشتر از اون وقت هدر دادن.
بازی موبایل که کلا برای کژوال ها هست برای ماها صرفا جنبه فان داره و جای اینکه یک گوشه بیکار می شیم بریم کلیپ های 2 زاری اینستا نگاه کنیم یک دست از همین بازی ها می زنیم
البته دیابلو روی موبایل کژوال نیست توی دسته بندی موبایل اون نقطه بازی ها انگری برد ماین کرفت کلش اینا محسوب می شن البته من پابجی با فورنایت هم جزئش می دونم هر چند گیم کژوال نیستن
این بازی هم بیسش فری هست همین خوبه اون گرید جدید که کلا یک دونه ترکش فری هست f1 که کلا اتصالش مشکل داره حتما باید با cisco متصل بشی به سرورهاش مدرن کمبت یا سایر بازی های مشابه هم انصافا کنترل خوبی ندارن بازی fps حتی با دسته سخته چه برسه با تاچ
بازی های ریسینگ هم که چه فایده خودش برات گاز می ده هندلینگ هم که با تاچ توی دیواره
به نظرم توی دسته بندی بازی های هاردکور موبایل این جز معدود بازی هایی هست که کاملا قابل بازی هست مگه برای موبایل گیم پد بخرید که اکثر هاردکور گیمرها همچین کاری رو نمی کنن و بیشتر توی تخت یا جایی هستن با موبایل بازی می کنن

• Like
Reactions: ce7en44
بازی موبایل که کلا برای کژوال ها هست برای ماها صرفا جنبه فان داره و جای اینکه یک گوشه بیکار می شیم بریم کلیپ های 2 زاری اینستا نگاه کنیم یک دست از همین بازی ها می زنیم
البته دیابلو روی موبایل کژوال نیست توی دسته بندی موبایل اون نقطه بازی ها انگری برد ماین کرفت کلش اینا محسوب می شن البته من پابجی با فورنایت هم جزئش می دونم هر چند گیم کژوال نیستن
این بازی هم بیسش فری هست همین خوبه اون گرید جدید که کلا یک دونه ترکش فری هست f1 که کلا اتصالش مشکل داره حتما باید با cisco متصل بشی به سرورهاش مدرن کمبت یا سایر بازی های مشابه هم انصافا کنترل خوبی ندارن بازی fps حتی با دسته سخته چه برسه با تاچ
بازی های ریسینگ هم که چه فایده خودش برات گاز می ده هندلینگ هم که با تاچ توی دیواره
به نظرم توی دسته بندی بازی های هاردکور موبایل این جز معدود بازی هایی هست که کاملا قابل بازی هست مگه برای موبایل گیم پد بخرید که اکثر هاردکور گیمرها همچین کاری رو نمی کنن و بیشتر توی تخت یا جایی هستن با موبایل بازی می کنن
من خودم روی گوشی یک مدت Real Racing 3 خیلی بازی کردم و فوق العاده باهاش حال کردم.
گیم پد PS3/PS4 و... که وصل میکنی ، بازی یک چیز دیگه میشه.

Gneshin Impact که فوق العاده بود.
Dead Cells هم بهترین تجربه مشترک بین گوشی و PC بوده برام.

منظور من از "کژوال" مخاطب کژوال بود ، دسته ای غیر از خودمون که روی PC و کنسول هم بازی میکنیم و پلتفرم های اصلیمون هست.
اینها خیلی با P2win بودن بازی مشکل ندارن ، گاها اصلا در به در دنبال همچین بازیهایی میگردن.
DI هم از این لحاظ وحشتناک طراحی شده.
کسی که رایگان بازی میکنه اگه هدفش چیزی جز تجربه بخش داستانی باشه راحت توسط اونهایی که پول خرج میکنن جنگ/فنگ :D میشه.

منظورم کژوال بودن خود بازی نبود ، هسته بازی که همون دیابلو 3 هست ، البته خب UI و... همه چی برای موبایل طراحی شده.

بازی روی موبایل خیلی خوبه و بزرگترین بازی موبایلیه ولی روی pc قبول کنید چیز خاصی نیست.من همیشه طرفدار دو آتیشه diablo بودم و هستم ولی از یه جا به بعد انجام ریفت تکراری جذابیتی نداشت چون بیس بازی کوچیک هست و برای موبایل طراحی شده و مکان عظیمی برای فارم وجود نداره.

بازی روی موبایل خیلی خوبه و بزرگترین بازی موبایلیه ولی روی pc قبول کنید چیز خاصی نیست.من همیشه طرفدار دو آتیشه diablo بودم و هستم ولی از یه جا به بعد انجام ریفت تکراری جذابیتی نداشت چون بیس بازی کوچیک هست و برای موبایل طراحی شده و مکان عظیمی برای فارم وجود نداره.
دقیقا همینه.
جدا روی PC کسی بخواد وقت پای این بزاره خیلی برام عجیبه.
چون بمراتب عناوین بهتر دیگه ای وجود داره.

برای ماها صرفا جنبه فان داره و جای اینکه یک گوشه بیکار می شیم بریم کلیپ های 2 زاری اینستا نگاه کنیم یک دست از همین بازی ها می زنیم
شما که با ویتا هم بازی میکنی،
همون ویتا و سوییچ انقدر بازی دارند که این هدف رو پوشش بدند :D همین بیکاری در یک گوشه :D
استیم دک هم جا بیفته که دیگه از همه بهتر،
اخ اخ من دارم ثانیه شماری میکنم برای وقتی که بتونم دک بگیرم، بشینی وسط جمع (همون بیکاری در یک گوشه به حساب میاد، مثلا وقتی مجبوری با بقیه بری کافه:D) و مثل پی سی بازی کنی.... واااای...8->

اما اره برای تنوع یه چیزی مثل این یا حتی قبلا فال اوت شلتر یا TES Blades رو موبایل یا تبلت... خوبه،
رو موبایل هم مارکمونو بزنیم :D

*کلا هم رو موبایل هیچی فلپی برد کلاسیک و ارجینال نمیشه :-"

شما که با ویتا هم بازی میکنی،
همون ویتا و سوییچ انقدر بازی دارند که این هدف رو پوشش بدند :D همین بیکاری در یک گوشه :D
استیم دک هم جا بیفته که دیگه از همه بهتر،
اخ اخ من دارم ثانیه شماری میکنم برای وقتی که بتونم دک بگیرم، بشینی وسط جمع (همون بیکاری در یک گوشه به حساب میاد، مثلا وقتی مجبوری با بقیه بری کافه:D) و مثل پی سی بازی کنی.... واااای...8->

اما اره برای تنوع یه چیزی مثل این یا حتی قبلا فال اوت شلتر یا TES Blades رو موبایل یا تبلت... خوبه،
رو موبایل هم مارکمونو بزنیم :D

*کلا هم رو موبایل هیچی فلپی برد کلاسیک و ارجینال نمیشه :-"
اره اما ویتا یا بدتر دک نمی شه همه جا برد خیلی جاها می ری گیر می افتی باید منتظر بمونی که موبایل فقط دستته
دک باید صبر کرد هم صفحه ش اولد بشه هم دی ای اش بهتر بشه هم قدرت سخت افزارش بیشتر بشه هم سایز کوچیک تر بشه
اما ویتا که عشقه من رمش کردم 256 گیگ بازم کم اوردم الان پچ انگلیسی بازی cathrin اومده بسیار بازی مطلوبی هست یک بازی دیگه هم به اسم rocket bird کشف کردم که 2 تا نسخه داره و چقدر این بازی خوبه
بازی های psp هم که انتقدر زیادن خیلی وقت ها می رم سمت بازی های اونا
کیلزونش هم که سالی 2 بار باید تموم کنم سیری ناپذیره این بازی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or