بازی Death Stranding باعث شگفتی کارکنان Remedy شد

Fenris Wolf

کاربر سایت
«هیدئو کوجیما» کارگردان افسانه‌ای سری بازی‌های Metal Gear Solid که هم‌اکنون مشغول ساخت بازی Death Stranding است، چیزی حدود سه سال و نیم پیش، پس از این که از شرکت Konami جدا شد با کمک شرکت Sony توری جهانی را آغاز کرد تا از این طریق بتواند از تمامی استودیوهای زیر مجموعه سونی بازدید کرده و در نهایت موتور بازی‌سازی مطلوب برای ساخت بازی جدیدش انتخاب بکند. همان‌طور که می‌دانید، انتخاب وی موتور بازی‌سازی Decima ساخت شرکت Guerrilla Games سازنده بازی Horizon: Zero Dawn بود. حال با گذشت بیش از سه سال، این‌طور به نظر می‌رسد که ساخت بازی Death Stranding رو به پایان بوده و به همین مناسبت، آقای کوجیما تصمیم گرفته است تا تور دیگری را آغاز کند، اما این‌بار در جهت نمایش محصول نهایی که با استفاده از موتور Decima ساخته شده است. پس از نمایش 2 ساعت آغازین بازی (که بنظر می‌رسد به طور کامل پالیش شده باشد) به استودیو Guerilla و شگفت‌زدگی کارگردان «هورایزن» و سایر اعضای تیم از آن‌چه که تماشا کرده اند، نوبت به نمایش Death Stranding به استودیو Remedy، خالق بازی Control و Quantum Break رسیده است. شگفت‌زدگی اعضای این تیم در نوع خود باعث بالا رفتن هیجان می‌شود اما نکته جالب، صحبت‌های سرپرست تیم طراحی بازی، آقای Paul Ehreth درباره بازی Death Stranding و شخص کوجیما است. وی اظهار کرد: «چه کسی شجاعت این کار را دارد تا در اواسط فصل زمستان پا در کشور فنلاند بگذارد؟؟ مسلماً اون شخص هیدئو کوجیما هستش!» در ادامه یکی از هواداران این شخص در توئیتر از آقای Ehreth درباره نمایش پرسید و وی تنها به استفاده از «اموجی» بسنده کرد که پست ایشان را می‌توانید در تصویر ذیل ملاحظه کنید:

213.jpg

از پیام ایشان چنین می‌توان برداشت کرد که وی اجازه صحبت درباره بازی را ندارد اما در عین حال از نمایش بازی به شدت حیرت‌زده شده است. چند روز پیش نیز آقای Mads Mikkelsen که از بازیگران موشن کپچر بازی است اظهار کرد «اگر کلامی درباره بازی صحبت کنم، 6 مرد ژاپنی گردن کلفت دخلم را خواهند آورد!» گفتنی است که آقای Sam Lake کارگردان خلاق «استودیو رمدی» نیز از دیدار با کوجیما ابراز خرسندی کرده و ادعا کرد که Death Stranding مرزها را جا به جا خواهد کرد. به نظر شما این بازی در رسیدن به این هدف موفق خواهد بود؟

تاریخ عرضه بازی همچنان نامشخص بوده و حتی نمایش کاملی از گیم‌پلی و ویژگی‌های آن منتشر نشده است. شایعاتی پیرامون عرضه بازی در سال 2019 از زبان اینسایدرها و بازیگران دخیل در ساخت بازی به گوش می‌رسد اما هنوز چیزی به صورت رسمی مورد تأیید سونی و استودیو Kojima Productions قرار نگرفته است. بازی Death Stranding قرار است به صورت انحصاری برای کنسول پلی‌استیشن 4 منتشر شود.

Read the whole post here.

این دو استدیو چه رابطه ای باهم دارن؟ یا فقط این دو نفر دوستن؟
بازی هم که من تا الان هیچی ازش نفهمیدم:D حالا بیاد ببینیم قضیه چیه سبکش چیه :D فقط از نظر گرافیکی مطمئنم :x

این همون بازیه که دوستان میگفتن شبیه سازی کولبریه
هنوزم با توجه به چیزی که به ما نشون دادن، آره همون شبیه ساز کوله بریه:دی
اصل بازی رو هنوز به ما نشون ندادن:|

دوستان چیه ، کل دنیا(هر سوراخی تو مجازی میرفتی) به بازی لقب دلیوری من سیمولیشن داده بودن . خوب چیزی جز اونم نشون نداده بود که غیر این باشه
یه جمله قصار هست با این مضمون که اگر کل دنیا یه حرف احمقانه بزنن، بازهم اون حرف احمقانست.
حالا چون کل دنیا میگفتن دلیوری من سیمولیشن یا کولبر یا فاتورینو سیمالازیونه یا.... ، فرقی در بد بودن این نوع قضاوت نمی کنه.
با پنهان شدن پشت "کل دنیا" و پا فشاری روی قضاوت قبلی چی رو میخواید عوض کنید؟
چرا اینور قضیه رو نمی بینی؟ شاید واست جالب باشه که بدونی من و خیلی های دیگه هم اون تریلر رو دیدیم. ولی بهش نگفتیم فاتورینو سیمالازیونه (تنکس تو گوگل ترنسلیت).
من هیچ وقت فن کوجیما و بازیهاش نبودم. حتی با متن خبر که نوشته "کارگردان افسانه ای" هم شدیدا مشکل دارم. ما چیزی به نام افسانه ای نداریم. افسانه ها متعلق به کتابهای تخیلی ان. ولی انقدر میدونستم که چیزی که دارم به عنوان تریلر میبینم، چیزی نیست که کارگردانی با تجربه و با رزومه ی خوب قرار باشه در نهایت به مخاطبین تحویل بده. و بزار یه چیزی بهت بگم دوست عزیز. فهمیدن این موضوع اصلا کار سختی نبود!

آخرین ویرایش:
یه جمله قصار هست با این مضمون که اگر کل دنیا یه حرف احمقانه بزنن، بازهم اون حرف احمقانست.
حالا چون کل دنیا میگفتن دلیوری من سیمولیشن یا کولبر یا فاتورینو سیمالازیونه یا.... ، فرقی در بد بودن این نوع قضاوت نمی کنه.
با پنهان شدن پشت "کل دنیا" و پا فشاری روی قضاوت قبلی چی رو میخواید عوض کنید؟
چرا اینور قضیه رو نمی بینی؟ شاید واست جالب باشه که بدونی من و خیلی های دیگه هم اون تریلر رو دیدیم. ولی بهش نگفتیم فاتورینو سیمالازیونه (تنکس تو گوگل ترنسلیت).
من هیچ وقت فن کوجیما و بازیهاش نبودم. حتی با متن خبر که نوشته "کارگردان افسانه ای" هم شدیدا مشکل دارم. ما چیزی به نام افسانه ای نداریم. افسانه ها متعلق به کتابهای تخیلی ان. ولی انقدر میدونستم که چیزی که دارم به عنوان تریلر میبینم، چیزی نیست که کارگردانی با تجربه و با رزومه ی خوب قرار باشه در نهایت به مخاطبین تحویل بده. و بزار یه چیزی بهت بگم دوست عزیز. فهمیدن این موضوع اصلا کار سختی نبود!

دوست عزیز خیلی مسائل رو جدی باهاش برخورد میکنی، ۹۰ درصد فضای مجازی و گفته ها و شنفته ها جهت فان و پیدا کردن سوژه و کلید کردن روشه ، حالا اون نمایش مسخره گیم پلی کوجیما هم سوژه ملت شد ، وگرنه همون کل دنیا میدونستن ، گیم پلی بازی محدود به این دلیوری نمیشه .

خلاصه اینکه کسی منظورش کوجیما و کل بازی دث استرندینگ نبوده ، ملت اون تریلر e3 رو سوژه کردن .

حالا اینکه کسی حق نداره با مقدسات شوخی کنه یا ازشون ایراد بگیره ،بحث دیگه ایه. که نمونه اش تو همین فروم هم زیاده

• Like
Reactions: shooshcity
دوست عزیز خیلی مسائل رو جدی باهاش برخورد میکنی، ۹۰ درصد فضای مجازی و گفته ها و شنفته ها جهت فان و پیدا کردن سوژه و کلید کردن روشه ، حالا اون نمایش مسخره گیم پلی کوجیما هم سوژه ملت شد ، وگرنه همون کل دنیا میدونستن ، گیم پلی بازی محدود به این دلیوری نمیشه .

خلاصه اینکه کسی منظورش کوجیما و کل بازی دث استرندینگ نبوده ، ملت اون تریلر e3 رو سوژه کردن .

حالا اینکه کسی حق نداره با مقدسات شوخی کنه یا ازشون ایراد بگیره ،بحث دیگه ایه. که نمونه اش تو همین فروم هم زیاده
عجب!
من قصد کژ دادن قضیه رو ندارم. ولی خودت مگه نگفتی تریلری که نشون دادن چیزی جز کولبری نبوده؟ و کل دنیاهم همینو میگفتن؟ این شوخی نیست. مشخصا قضاوت اشتباه و تخریبه. حلا بازهم بگو کل دنیا. من و خیلی های دیگه هم جزیی از همین کل دنیا هستیم.
اینکه با به اصطلاح مقدسات شوخی کنی یا نه چیزی نیست که من حقشو بهت بدم یا ازت بگیرم. از دیدگاه من، در چارچوب حقوق بشر شما میتونی با هرچیزی شوخی کنی یا حتی تخریب کنی. منم این حق رو دارم که با تخریب شما مخالفت کنم. این یعنی دموکراسی. زیبا نیست؟

در نوع خودش شیوه ی خوبی واسه تبلیغه
باب شده بود بگن تعاریفی که از سمت بارلوگ و گوریلا گیمز و فرست پارتیا میشه به دستور خود سونی و برای مارکتینگ بازیه
خب اینم از نظر سم لیک:D

سم لیک کجاست دقیقا نظرش؟:-?:D

عجب!
من قصد کژ دادن قضیه رو ندارم. ولی خودت مگه نگفتی تریلری که نشون دادن چیزی جز کولبری نبوده؟ و کل دنیاهم همینو میگفتن؟ این شوخی نیست. مشخصا قضاوت اشتباه و تخریبه. حلا بازهم بگو کل دنیا. من و خیلی های دیگه هم جزیی از همین کل دنیا هستیم.
اینکه با به اصطلاح مقدسات شوخی کنی یا نه چیزی نیست که من حقشو بهت بدم یا ازت بگیرم. از دیدگاه من، در چارچوب حقوق بشر شما میتونی با هرچیزی شوخی کنی یا حتی تخریب کنی. منم این حق رو دارم که با تخریب شما مخالفت کنم. این یعنی دموکراسی. زیبا نیست؟

حالا یه جور میگید کوجیما هر کی ندونه فکر میکنه بادکنک های متال گیر اقوام من ساختن!:))

حالا شما واسه بازی که هنوز ژانرش معلوم نیست چه جوری قضاوت میکنی که بازی خوبیه و ....:Thinking:

یه گیم پلی مسخره نشون دادن و بعد از اون هم همش حرف های دیگران و توییت شده اخبار بازی....:Punish:

بعد از 4 سالم تازه 2 ساعت آماده شده و دیگه باید چیکار کنه کوجیما که دیگران قضاوتش کنن:Smoke1:

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Only Xbox
عجب!
خوب خودمم می‌دونستم به طرز فکر افراطی قرار نیست با دو تا جمله من متحول شه ، یا حتی یک کلمه اش رو بفهمه.

مدیر عزیز چرا پاک میکنی واقعا حرکت بدیه داشتیم نظراتمونو میگفتیم کاش لااقل اول یه بار تذکر میدادی واقعا توهین آمیز بود ما که فحاشی نمیکردیم درسته که مباحث ربطی به بازی نداشت ولی چه اشکالی داره از این بحث ها باشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or