بازی Dark Souls 3 قابلیت FPS Boost را بر روی Xbox Series X|S دریافت کرد

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member

با اضافه شدن ویژگی FPS Boost به بازی Dark Souls 3، کاربران کنسول Xbox Series X|S می‌توانند این عنوان را به‌صورت 60 فریم بر ثانیه تجربه کنند. با بازی سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.
بازی Dark Souls 3

این آپدیت از همین حالا برای کنسول ایکس باکس سری ایکس|اس در دسترس است. به‌طور معمول، مایکروسافت قابلیت FPS Boost را هر چند وقت یکبار به مجموعه‌ای از بازی‌ها اضافه می‌کند. اما به گفته جیسون رونالد، مدیر بخش تولید ایکس باکس، رسیدن نرخ فریم Dark Souls 3 به 60 نیازمند یک تکنیک کاملا جدید و ویژه بوده که در نهایت با همکاری و پشتیبانی استودیوی From Software و باندای نامکو این آپدیت منتشر شده.

شرکت Microsoft ابتدا قابلیت FPS Boost را در اوایل سال 2021 معرفی کرده بود. به‌لطف این قابلیت، امکان دو برابر و در برخی مثال‌ها چهار برابر شدن نرخ فریم تعدادی از بازی‌های مشخص Xbox One بر روی Xbox Series X|S فراهم می‌شود. البته برای اضافه شدن این ویژگی، مایکروسافت و توسعه‌دهنده بازی‌ها باید همکاری نزدیکی با یکدیگر داشته باشند.

بازی Dark Souls 3 در سال 2016 منتشر شده بود و هم‌اکنون برای Xbox One ،PS4 و PC در دسترس است. کاربران PS5 نیز می‌توانند با قابلیت پشتیبانی از نسل قبل، این عنوان را به‌صورت 60 فریم تجربه کنند.​

اینfps fبوست برای بازی هایی که فریم انلاک داشته ان بسیار عالیه چون انی کنسول ها هدروم دارند میتونن راحت قفل بشن روی 60- الان اویل ویتین 2 هم همینطور بسیار عالی میشه روی 1800 پی فریم انلاک داشته حالا روی 1800 پی تقریبا 60 ! یعنی شما با چنین رزولوشن بالایی فریم بالا هم داری بسیار عالی .
برای سولز 3 این بسیاری از مشکلات فریم تایم رو هم حل میکنه و بازی باید الان بسیار اسموث باشه چون بالا پایین شدن فریم تایم در سولز بخاطر نوسان زیاد fps برای بازی مثل سولز 3 خیلی اذیت کننده بود البته متاسفانه فرام سافت اینهانس نکرد این رو مثل sekrio داره همون رز پایه 900 پی اجرا میشه - تیم بکوارد قاطی کنه رز رو ببره 4کا 60 !!!! :))چون براحتی سریز ایکس مخصوصا میتونه 4کا 60 اجرا کنه سولز 3 رو مثل آب خوردن-الان sekiro هم فریم انلاک بوده براحتی قفل شده روی سریز .این fps boost واقعا کمک میکنه و گهگاهی حتی اصلا تغییر دهنده ماهیت بازی است . فارکرای نیوداون و فالوت 4 از بازی هایی بودند که من دوباره دارم بازی میکنم ( من نرد بازی های پست اپاکلیپتیک هستم!! خوراک من علمی تخیلی اخرالزمانی است ! ~X( )اصلا با boost عالی شده اند و به قول معروف تجربه شون کلاً تغییر کرده است .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or