بازی Control را به‌طور رایگان از فروشگاه اپیک گیمز دریافت کنید

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
عنوان مرموز بعدی فروشگاه Epic Games رونمایی شده و این بازی، Control است. با بازی سنتر و جدید ترین اخبار بازی همراه باشید.
بازی Control

کاربران فروشگاه اپیک گیمز می‌توانند از همین حالا تا یک هفته دیگر یعنی 17 ژوئن (27 خرداد)، عنوان تحسین‌شده Control را به‌طور رایگان دریافت کنند و آن را برای همیشه نگه دارند. همچنین یک گفته دیگر عناوین Hell is Other Demons و Overcooked 2 جای بازی Control را خواهند گرفت و به‌طور رایگان در دسترس خواهند بود.

مدتی پیش شرکت Epic Games اعلام کرده بود که فروشگاه اپیک گیمز تا اوایل سال 2021، بیش از 160 میلیون کاربر رایانه‌های شخصی را در سراسر دنیا جذب کرده است. بدون شک یکی از دلایل بالا بودن این رقم، این است که شرکت اپیک گیمز به‌طور هفتگی بازی‌های رایگانی را در اختیار کاربران استور خود قرار داده است. در طول سال میلادی گذشته تعداد بازی‌هایی که بر روی Epic Games Store رایگان شدند، به 103 عنوان می‌رسیدند.

در پایان، شما می‌توانید بررسی ما از بازی Control را در بازی سنتر مطالعه کنید.​

PC جماعت عین KING زندگی میکنن، کافیه یک اکانت یک دلاری گیم پس داشته باشن و یک اکانت استیم ارژانتین، اپیک هم صلوات همین طوری فرت فرت بازی میده دمشون گرم، من تازه بازی اصلی رو 1000 تا گیم اسکورش رو تو لایو گرفتم بدون شک یکی از بهترین بازی های ممکن هست...

PC جماعت عین KING زندگی میکنن، کافیه یک اکانت یک دلاری گیم پس داشته باشن و یک اکانت استیم ارژانتین، اپیک هم صلوات همین طوری فرت فرت بازی میده دمشون گرم، من تازه بازی اصلی رو 1000 تا گیم اسکورش رو تو لایو گرفتم بدون شک یکی از بهترین بازی های ممکن هست...

آخ بشه این دلار ارزون بشه من یه کارت RTX بخرم ، دیگه همه چی تکمیل میشه ...

آخ بشه این دلار ارزون بشه من یه کارت RTX بخرم ، دیگه همه چی تکمیل میشه ...
شما بهتره دعا کنید بیت کوین شکست بخوره و الا هر ثانیه بدترم می شه دعا برای ارزونی ایران 44 ساله که جواب نداده

PC Market & Console Graphic Memory Demand Cited As Factors In The Rising Price Of Graphics DRAM​

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or