بازی CATHERINE CLASSIC در استرالیا رده بندی سنی شد

bushwhacker

کاربر سایت
znku_lylkcht.jpg

به تازگی مشخص شده که عنوان Catherine Classic توسط نهاد رده‌بندی سنی استرالیا مورد ارزیابی قرار گرفته و رده +15 را دریافت کرده است.

Catherine یک پلتفرمر معمایی بود که در سال 2011 توسط Atlus توسعه داده و عرضه شد.
ریمستر این عنوان با نام Catherine:Full Body فبریه امسال در ژاپن برای کنسولهای PS4 و PSVITA عرضه خواهد شد.با این وجود در مورد اینکه Catherine Classic همان نسخه اصلی بازیست یا عنوان نسخه ریمستر در کشورها غربی،توضیحی داده نشده است.

با فاصله کمی از این خبر تصویر یک گوسفند در بخش خبر صفحه استیم بازی بایونتا قرار گرفته که احتمال عرضه نسخه ای از بازی بر روی کامپیوترهای شخصی را قوت میبخشد.​

منبع 1
منبع 2

موضوعش اینه که یه جوانی هست به نام vincent که یه دوست دختر داره به نام kathrine که در مورد ادامه رابطه با اون مردده یه روز که تو بار نشسته یه دختر خیلی خوشگل به نام cathrine میاد بغلش میشینه و مخش رو میزنه و این طوریه که بازی میره جلو بازی چند تا پایانم داره و منم خیلی خوشحالم که قراره برای pc عرضه بشه چون رو 360 نتونستم خیلی بازی کنم بازی باحال و خاصی بود خواستی بیشتر در مورد داستان و پایاناش توضیح بدم بیا تو پی وی

موضوعش اینه که یه جوانی هست به نام vincent که یه دوست دختر داره به نام kathrine که در مورد ادامه رابطه با اون مردده یه روز که تو بار نشسته یه دختر خیلی خوشگل به نام cathrine میاد بغلش میشینه و مخش رو میزنه و این طوریه که بازی میره جلو بازی چند تا پایانم داره و منم خیلی خوشحالم که قراره برای pc عرضه بشه چون رو 360 نتونستم خیلی بازی کنم بازی باحال و خاصی بود خواستی بیشتر در مورد داستان و پایاناش توضیح بدم بیا تو پی وی
دمت گرم
نه خودم میخوام تجربه کنمش ببینم چطوری همچین جواهری رو از دست دادم
بازم مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or