بازی Bully 2 توسط شرکت راک‌استار کنسل شده است

Coma BlacK

Dead Memories
کاربر سایت

به‌نظر می‌رسد هر چند هفته یکبار باید منتظر یک شایعه از بازی Bully 2 باشیم. در سال 2006 اولین نسخه از این IP منتشر شد و حدود 13 سال از آن زمان می‌گذرد. طرفداران این عنوان اکشن ماجراجویی همچنان منتظر ساخت ادامه‌ای از این بازی محبوب هستند اما شرکت راک‌استار در این‌باره هیچ واکنشی از خود نشان نداده است. شایعات زیادی از بازی Bully 2 به گوش می‌رسد که اکثر اوقات معتبر نیستند اما این بار به نظر می‌رسد که این شایعه کمی به واقعیت نزدیکتر باشد. به تازگی یک کاربر Reddit با نام Fika122 با یکی از کارمندان سابق شرکت راک‌استار (Rockstar Games) که بر روی بازی Bully 2 کار کرده است، مکالمه‌ای داشته و تصاویری را از این مکالمه در کانال یوتیوب خود با نام SWGTA منتشر کرده است.
زمانیکه از این کارمند دربارۀ بازی Bully 2 سوال...

Continue reading...

آخرین ویرایش:
تگ شایعه بزنید خب :D علی ای حال من استقبال میکنم از این خبر:p نه اینکه از بولی خوشم نیومده باشه ولی خب کافی بود همون یه نسخه و داریم از سازنده ای حرف میزنیم که روی هر بازی ای ٨ سال کار میکنه ، ip های بهتری هم هستن که این زمان رو به اونها اختصاص بدن.:D

تگ شایعه بزنید خب :D علی ای حال من استقبال میکنم از این خبر:p نه اینکه از بولی خوشم نیومده باشه ولی خب کافی بود همون یه نسخه و داریم از سازنده ای حرف میزنیم که روی هر بازی ای ٨ سال کار میکنه ، ip های بهتری هم هستن که این زمان رو به اونها اختصاص بدن.:D
شایعه نیست واقعیه:D

• Like
Reactions: Coma BlacK
یکی از بدترین خبرایی ک میتونستم بشنوم:-<
دو سه سال بود خبرایی از شماره دوم بگوش میرسید اونم بازی فانی ک از لحاظ محتوا هیچی کمتر از gta نشد و خیلی فان تر و بعضی وقتا قویترم بود بنظرم
منی که عاشق سری gta بودم همیشه با تجربه بولی کاملا با تجربش از سری gta سیراب شدم
حیف شد واقعا

• Like
Reactions: Coma BlacK
یکی از بدترین خبرایی ک میتونستم بشنوم:-<
دو سه سال بود خبرایی از شماره دوم بگوش میرسید اونم بازی فانی ک از لحاظ محتوا هیچی کمتر از gta نشد و خیلی فان تر و بعضی وقتا قویترم بود بنظرم
منی که عاشق سری gta بودم همیشه با تجربه بولی کاملا با تجربش از سری gta سیراب شدم
حیف شد واقعا
مطمعنا در آینده ساخته میشه...
این بازی ی برگ برندست که سر وقتش رو میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or