بازی Bright Memory Infinite معرفی شد

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
در جریان آخرین قسمت از برنامه Xbox Inside، تریلری کوتاه اما هیجان‌انگیز از بازی Bright Memory Infinite منتشر شد که در ادامه به آن می‌پردازیم.

دموی بازی Bright Memory پیش‌تر در سال گذشته بر روی استیم منتشر شده‌بود، اما حال نسخه کامل‌تری از بازی معرفی شده که قرار است در تاریخ نامعلومی منتشر شود. جالب است بدانید که این عنوان تنها توسط یک توسعه‌دهنده چینی در حال ساخت است.

Bright-Memory-Infinite.jpg

بازی Bright Memory Infinite یک عنوان شوتر و هک-اند-اسلش است. داستان بازی در سال 2036 جریان دارد، جایی که پدیده‌ای عجیب و نادر در آسمان‌ها سازمان SRO را وادار کرده تا ماموران خود را برای انجام تحقیقات به مناطق مختلف اعزام کند. در تریلر منتشر شده اخیر، می‌توانیم نگاهی به گیمپلی پر سرعت بازی بیاندازیم.

همان‌طور که گفته‌شد، گیمپلی بازی ریتم تندی دارد و قابلیت‌هایی مثل راه رفتن بر روی دیوار نیز به هیجان و جذابیت آن می‌افزاید. مکانیزم‌های تیراندازی و استفاده از شمشیر و طناب، در کنار قدرت‌های ماورا طبیعی متنوع نوید گیمپلی درگیرکننده‌ای را می‌دهد. کارکتر اصلی بازی قابلیت رانندگی کردن را نیز دارد و در بخشی از گیمپلی پخش شده، یک تعقیب و گریز کوتاه را سوار بر ماشین شاهد هستیم.

بازی Bright Memory Infinite در سال آینده و در تاریخ نامشخصی برای رایانه‌های شخصی، اکس باکس وان، اکس باکس سری اکس و پلی استیشن 5 منتشر خواهد شد. همچنین اعلام گشت که این عنوان از قابلیت Smart Delivery نیز پشتیبانی خواهد کرد و کاربران اکس باکس وان می‌توانند بدون پرداخت هزینه اضافی، به بهبودهای گرافیکی بازی در نسل آینده دسترسی داشته‌باشند.

Continue reading...

اينكه يه نفر بخواد توسعه بده بازي رو عجيب غريبه اونم با همچين گيم پلي اي

Lost Soul Aside هم یه نفر در شروع کار ساخته.

اما فعلا خبری ازش نیست؛ با اینکه سونی داره ساپورتش می کنه.

Lost Soul Aside هم یه نفر در شروع کار ساخته.

اما فعلا خبری ازش نیست؛ با اینکه سونی داره ساپورتش می کنه.
اصلا اين يه نفر عجيبه مثلا من يه بازي پلتفرمر رو درك ميكنم كه يك نفر هم بتونه توسعه بده
منتهي ديگه بالاتر از اون رو ميگم اگه يه نفر ميتونه پس استوديو ٣٠ نفري بايد بازي AAAAAA بسازه :D
نمي دونم واقعا شايد هم ساخته بشه يعني اميدوارم بشه ولي كلا درك نميكنم اين مدل بازيسازي رو

اصلا اين يه نفر عجيبه مثلا من يه بازي پلتفرمر رو درك ميكنم كه يك نفر هم بتونه توسعه بده
منتهي ديگه بالاتر از اون رو ميگم اگه يه نفر ميتونه پس استوديو ٣٠ نفري بايد بازي AAAAAA بسازه :D
نمي دونم واقعا شايد هم ساخته بشه يعني اميدوارم بشه ولي كلا درك نميكنم اين مدل بازيسازي رو

من چیزی از روند توسعه Bright Memory Infinite نمیدونم، اما Lost Soul Aside در اوایل ساختش، طرف صداگذاری برخی از شخصیت ها رو خودش انجام داده بود و به یه نفر تو آمریکا پول داده بود که بیا صداگذاری یه نفر رو براش انجام بده

Lost Soul Aside پدیده ای در بازی های مستقل

من چیزی از روند توسعه Bright Memory Infinite نمیدونم، اما Lost Soul Aside در اوایل ساختش، طرف صداگذاری برخی از شخصیت ها رو خودش انجام داده بود و به یه نفر تو آمریکا پول داده بود که بیا صداگذاری یه نفر رو براش انجام بده

Lost Soul Aside پدیده ای در بازی های مستقل
Nier +Dmc
چه باس فايت خفني دشمنا شبيه دويل بودن سبك فايت مدل Nier
احتمالا اونموقع پلاتنيوم و كپكام در حال گريه بودن :D
والا بگم اين بازيها جنبه شو اف داره؟
اينكه ازش خبري نيست
يه ارزو بكنم اينه كه جفتشون گلد شن و بتونيم ببينيمشون

Bright Memory اول قرار بوده به صورت سه تا اپیزود منتشر بشه اپیزود اولش به صورت Early Access رو استیم منتشر شد و بازخورد های خیلی خوبی هم گرفت

بعد یـ مدت که گذشت سازنده بازی اومد علام کرد که کلا روند ساخت این سه تا اپیزود رو متوقف کرده و داره از بیخ و بن رو قسمت جداگونه به نام Bright Memory: Infinite کار میکنه کسایی هم که نسخه قبلی رو خریدن به صورت اوتومات این نسخه رو دریافت میکنن

بقیه تریلر هاش رو خواستید ببینید :

این بازی بسیار کوتاهه. در تایم یکساعته تمومش کردن. یکی تو نکات منفیش گفته بود. که من سه بار بازی کردم و هنوز زمان داشتم که بازی رو ریفاند کنم.این بازی بعد عرضه هم تو فاز توسعه قرار میگیره. همونطور که bright memory اصلی تو فاز توسعه بوده. قبلا قررار بود اونو توسعه بده. ولی الان گفته دیگه اونو توسعه نمیده. این نسخه infinite رو توسعه میده ولی به خریدارای قبلی یه نسخه رایگان میده
RESET Blog

آخرین ویرایش:
@Mohammad@li

اقا اطلاعاتي چيزي در مورد بازي داشتي يا چيز جديدي پيدا كردي شر كن چون واقعا براي من بازي جالبي بودش
دمت هات :)>-
_______
@Jill_Valentine ظاهرا كه بازي ساخته شده توسط همون يه نفر و اين نسخه به نوعي تكميل شده هست پس به سرنوشت اون يكي بازي كه گفتي نبايد دچار شه
:D

اينطوري كه بچه ها ميگن يه مقدار حوصله سر بر بوده تو اون يكساعت (خوب خدايي يه نفر اين حرف ها رو نداره كه)

من اصلا كراش پيدا كردم رو اين بازي قفلي زدم

اخرشم يه گاربج تحويلمون نده فقط :D

آخرین ویرایش:
اينطوري كه بچه ها ميگن يه مقدار حوصله سر بر بوده تو اون يكساعت (خوب خدايي يه نفر اين حرف ها رو نداره كه)
بازی که نمیشه گفت حوصله سر بر بود چون شدیدا سریع بود،‌ بخش‌های پلتفرمینگ داشت و انقد زود تموم میشد که به این جاها نمیرسید. :D ولی خب Assetهای دشمناش و باس‌هاش و کلا بخش‌های زیادی از بازی دزدی بود (سازنده چینیه واسه همین این چیزا طبیعیه :D). یکی از مهمترین دلایلی که ساخت اون نسخه اول رو هم کنسل کرد همین بود چون در ادامه مشکلات قانونی براش پیش میومد.

قسمت دوم توسط یک نفر ساخته نمیشه و خودش گفت که در حال جمع کردن یک تیم برای بازی هست. من که به شخصه دوست دارم بازی کامل شه ولی زیاد خاطرات خوبی از این Devهای ایندی بلندپرواز ندارم.‌ :D

جالبه ها يه نفر مياد يه همچين چيزي ميسازه كار ندارم كه سطح كيفي خصوصا محتوي پايينه
منتهي چقدر انگيزه و پشتكار و خلاقيت بايد باشه كه يكي اصلا جسارت به خودش بده شروع كنه به ساخت بازي واقعا دمش گرم .

بازی که نمیشه گفت حوصله سر بر بود چون شدیدا سریع بود،‌ بخش‌های پلتفرمینگ داشت و انقد زود تموم میشد که به این جاها نمیرسید. :D ولی خب Assetهای دشمناش و باس‌هاش و کلا بخش‌های زیادی از بازی دزدی بود (سازنده چینیه واسه همین این چیزا طبیعیه :D). یکی از مهمترین دلایلی که ساخت اون نسخه اول رو هم کنسل کرد همین بود چون در ادامه مشکلات قانونی براش پیش میومد.

قسمت دوم توسط یک نفر ساخته نمیشه و خودش گفت که در حال جمع کردن یک تیم برای بازی هست. من که به شخصه دوست دارم بازی کامل شه ولی زیاد خاطرات خوبی از این Devهای ایندی بلندپرواز ندارم.‌ :D
اون تيكه دزدي عالي بود :))

اخه ميدوني واقعا توسعه بازي سخته مثلا همين hallow knight كه يه تيم كوچولو ميسازه خوب سبك بايد بره سمت پلتفرمر و نه يه شوتر اول شخص
و طرف مجبوره از اينور اونور بدزده
متا كه خوب نمياره يعني اصلا بعيده به نقد بررسه منتهي من كلا فيكشن دوست دارم
بلندپروازي تو گيم پلي هم خوراكمه
ولي بحثمون با دوستمون اين بود كه اصلا اين بازي به توليد ميرسه يا نه كه خوشبختانه ميتونيم ببينيمش
چيني ها كلا تو كاپي استادن :D

ادم 1 چیزایی توی این سایت می شنوه تشتکش می پره حوصله سر بره بازی؟ لذتی که این بازی به من داد از دوم جدیدم بیشتر بود بازی سراسر هیجان هست به شدتم سخته باس فایت اخرشم واقعا عالی کار شده یعنی درست روش کار کنه متای 85 می گیره هیچی کم نداره فقط باید صدا گذاری با ایرادات گرافیکیش بر طرف بشه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or