بازی Batman Arkham Origins Complete Edition در لیست امازون المان قرار گرفت

• Thread starter Thread starter Léon
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Léon

کاربر سایت
batman_arkham_origins_complete_edition.jpg

لحضاتی پیش نسخه Complete Edition بازی Batman Arkham Origins برای PC و PS3 و XBOX360 در لیست بازی های سایت امازون المان قرار گرفت.

همان طور که از اسم بازی معلوم است ، این نسخه شامل تمامی اپدیت ها و dlc های عرضه شده برای این بازی است .

این بازی قرار است در تاریخ 21 اگوست 2014 برابر با 30 مرداد 1393 منتشر شود.

چند وقت پیش هم نسخه ای دیگر از این بازی به نام collection در سایت امازون قرار گرفت که شامل سه بازی Batman Arkham Origins و Batman Arkham City و Batman Arkham Asylum بود که در حد شایعه بود ولی منتشر شد.

همچنین منتشر شدن این نسخه حتمی است.

منبع

عالیه من هنوز وقت نکردم اینو بازی کنم این نسخه رو بگیریم حسابی حال میده

حالا میخوای بگیری فقط دعا کن یه گروهی مثل ریلودد یا هر گروه دیگه ای این نسخه رو حتما کرک کنه ! :(( کرک هم شد قرار بگیره واسه دانلود :(
چون نسخه اصلیش با نصب اپدیت و dlc به صورت دستی صد تا مشکل دیگه پیدا میکرد ولی اینو چون خود وارنر داده بازی سالمه :دی فقط دعا کن کرک شه:((

چند وقت پیش یه نسخه Reloaed داد به اسم Complete Edition!!!! همه DLC ها رو هم داره!:| این چیه پس؟:|

نه بابا اون ریلودد نبود :دی بلک باکس بود :| اومد بازی رو کلا زبوناش رو حذف کرد یه سری dlc روش ریخت به صورت دستی داد بیرون :| که به صورت رسمی نیومد ... یعنی خودمون میومدیم dlc ها رو دستی رو ریلودد نصب میکردیم راحت تر بودیم :دی
ولی اون نسخه complete که بلک باکس داد بیرون بازی کلا ترکید :| یعنی نابود شد
کلا رو pc بازی ها اپدیت و dlc دستی نصب شن بازی ممکنه یه سری مشکل پیدا کنه که ارکهام اوریجینز جدا نابود میشد :دی

- - -ویرایش - - -

شاید لیک شده بوده یا خودشون کُد بندی کرده بودن بازیو

اصلا اون complete نبود! اسم اصلیش هم این بود :
batman arkham origins (intiation and cold heart)

یعنی یه نسخه دستکاری شده بود :دی

اگر DLCـها به صورت کد توی پک بازی نباشن،بسیار حمایت میشه>:) :d

:| خب برادر عقلش کم نبود وارنر که فقط جلدو عوض کنه :دی تو نسخه های goty سری های قبل بتمن به صورت کد بود dlc ؟ :دی
با استفاده از اطلاعاتی که حمع اوری کردم نه هر چی dlc که وارنر داده بیرون تو خود بازی هست :دی :) بازم میگم دعا کنین کرک شه واسه کنسول و کامپیوتر و برای دانلود قرار بگیره :((

:| خب برادر عقلش کم نبود وارنر که فقط جلدو عوض کنه :دی تو نسخه های goty سری های قبل بتمن به صورت کد بود dlc ؟ :دی
با استفاده از اطلاعاتی که حمع اوری کردم نه هر چی dlc که وارنر داده بیرون تو خود بازی هست :دی :) بازم میگم دعا کنین کرک شه واسه کنسول و کامپیوتر و برای دانلود قرار بگیره :((
فکر کنم قبلی کد بود:-" البته مطمئن نیستم :d
ولی مثلا U3 رو مطمئنم به صورت کد ، DLCـهای بازی توی GOTY Edition بود! :|

عنوانی که انصافا در حقش ظلم شد!
خودم با ناامیدی تهیش کردم ولی بعد بازی کردنش فهمیدم که نقدهاش مورد بی مهری قرار گرفته! چون راک استیدی بالای سرش نبود منتقدها بعد دو شماره با متای فوق العاده جرأت پیدا کردن که نمرات پایین بهش بدن!
لذتی که بردم از این بازی کمتر از تیمارستان و شهر نبود!
به کسایی که موفق به تجربه ی این بازی نشدن شدیدا توصیه میشه!

فکر کنم قبلی کد بود:-" البته مطمئن نیستم :d
ولی مثلا U3 رو مطمئنم به صورت کد ، DLCـهای بازی توی GOTY Edition بود! :|

u3 رو ول کن :دی مال سونیه راحت اند :| ولی کلا سری بتمن من برای ps3 داشتم همش داخل خود دیسک بود :دی
صد در صد داخل خود بازیه :) مطمینم :دی

- - -ویرایش - - -

عنوانی که انصافا در حقش ظلم شد!
خودم با ناامیدی تهیش کردم ولی بعد بازی کردنش فهمیدم که نقدهاش مورد بی مهری قرار گرفته! چون راک استیدی بالای سرش نبود منتقدها بعد دو شماره با متای فوق العاده جرأت پیدا کردن که نمرات پایین بهش بدن!
لذتی که بردم از این بازی کمتر از تیمارستان و شهر نبود!
به کسایی که موفق به تجربه ی این بازی نشدن شدیدا توصیه میشه!

منم از همون اول نظزم این بود :( میگم که منتقدا کلا برن .... :دی منتقد بگه این بازی نمرش شده 3 میگم نظر تو بوده :دی و نظر تو اهمیت نداره :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or