خبر رسمی بازی Alan Wake 2 اغلب بصورت 60 فریم اجرا می‌شود

MJ_KING

کاربر سایت
مدیر ارتباطات Remedy Entertainment اخیرا تایید کرده است که بازی مورد انتظار Alan Wake 2 در هنگام لانچ روی کنسول‌ها (بجز ایکس باکس سری اس)، دارای حالت Performance خواهد بود که به بازیکنان این امکان را می‌دهد تا بازی را با سرعت 60 فریم برثانیه، اگرچه با کاهش کیفیت بصری، انجام دهند.

alan-wake-2--300x169.jpg

جالب توجه است که اگرچه Alan Wake 2 حالت Performance در ایکس باکس سری اس نخواهد داشت، اما در طول فرآیند بهینه سازی بازی برای کنسول‌ ضعیف‌تر مایکروسافت، تیم توسعه رمدی توانستند راهی را پیدا کنند تا بازی حتی روی این کنسول‌ هم عملکرد «خوبی» داشته باشد و در اغلب اوقات بتواند نرخ 60 فریم بر ثانیه را پیاده سازی بکند.

Puha، مدیر ارتباطات رمدی، در اینباره گفت :«ما میزان استفاده از حافظه (کنسول) را کاهش دادیم و این بسیار دردناک بود، اما همه این کارها به ما کمک کرد تا درنهایت به یک عملکرد خوب برسیم که عمدتا با سرعت 60 فریم در ثانیه اجرا می‌شود، به خصوص در محیط‌های تاریک‌تر، چون این خیلی راحت‌تر است.»

بازی Alan Wake 2 در تاریخ 27 اکتبر یا 5 آبان، برای پلی استیشن 5، ایکس باکس سری ایکس و اس، و رایانه‌های شخصی منتشر خواهد شد.

آقا خبر رو تحریف نکنید
متن اصلی خبر :
We’ve really worked hard on getting S to run at a solid 30 and tried to maintain a good visual quality .
این چطوری معنی میده که سری اس اغلب ۶۰ فریمه ؟

آقا خبر رو تحریف نکنید
متن اصلی خبر :
We’ve really worked hard on getting S to run at a solid 30 and tried to maintain a good visual quality .
این چطوری معنی میده که سری اس اغلب ۶۰ فریمه ؟
روی سری اس دو حالت داره دوست عزیز ۳۰ فریم با ویژوال بصری خوب و مود اغلب ۶۰ فریم با ویژوال بصری ضعیف تر
Alan Wake 2 won’t have a Performance Mode on the Xbox Series S, it was during the process of optimizing the game for the weaker Xbox consoles that the development team was able to find ways to implement a “good” Performance Mode that, according to Puha, “mostly” runs at 60 FPS.
منبع هم گیمینگ بولت هست اگه دوست دارید چک کنید.

روی سری اس دو حالت داره دوست عزیز ۳۰ فریم با ویژوال بصری خوب و مود اغلب ۶۰ فریم با ویژوال بصری ضعیف تر
Alan Wake 2 won’t have a Performance Mode on the Xbox Series S, it was during the process of optimizing the game for the weaker Xbox consoles that the development team was able to find ways to implement a “good” Performance Mode that, according to Puha, “mostly” runs at 60 FPS.
منبع هم گیمینگ بولت هست اگه دوست دارید چک کنید.
عزیز خبر اشتباه ترجمه شده. همون خط اول میگه که پرفورمنس مودی وجود نداره. (احتمالا اون ۶۰ فریمی که در اخر اومده اشتباه منبع خبری اصلی هست)
چون Ign و دیگه منابع میگن که اصلا خبری از ۶۰ فریم روی سریز S نیست و اتفاقا تمام تلاششون رو کردم تا به ۳۰ فریم ثابت روی S دست پیدا کنن.
Screenshot_20231011_095657_Chrome.jpg

عزیز خبر اشتباه ترجمه شده. همون خط اول میگه که پرفورمنس مودی وجود نداره. (احتمالا اون ۶۰ فریمی که در اخر اومده اشتباه منبع خبری اصلی هست)
چون Ign و دیگه منابع میگن که اصلا خبری از ۶۰ فریم روی سریز S نیست و اتفاقا تمام تلاششون رو کردم تا به ۳۰ فریم ثابت روی S دست پیدا کنن.
View attachment 314046
درمورد باقی رسانه ها اطلاعی ندارم اما ترجمه خبر گیمینگ بولت میگه با اینکه پرفورمنس مود نداره اما سازنده ها تونستن یه راهی پیدا کنند که روی سری اس اغلب 60 فریم اجرا بشه، حالا ممکنه اشتباه از گیمینگ بولت باشه اما بنده خبر رو همونجور که بود ترجمه کردم.

• Like
Reactions: dark souls
درمورد باقی رسانه ها اطلاعی ندارم اما ترجمه خبر گیمینگ بولت میگه با اینکه پرفورمنس مود نداره اما سازنده ها تونستن یه راهی پیدا کنند که روی سری اس اغلب 60 فریم اجرا بشه، حالا ممکنه اشتباه از گیمینگ بولت باشه اما بنده خبر رو همونجور که بود ترجمه کردم.
الان چک کردم خبر مشخصه توسط انگلیسی زبان نوشته نشده با توجه به جمله بندی ها. در کل گیمینگ بولت منبع مناسبی برای دنبال کردن اخبار نیست و خوب میشه اگه خبری اومدم از چند تا منبع دیگ چک کنید.

• Like
Reactions: MJ_KING
ببینید مرجع شما شاید طوری نوشته که اینطور سو برداشت کردید . در خبر اومده بود رمدی هدف رو ۳۰ فریم گذاشته بود اما از مرحله ای به بعد ؛ مد ۶۰ فریم هم برای سری ایکس و پلی استیشن در دسترس قرار گرفت.
بدون قصد و غرض و جبهه گرفتن عرض کردم خدمتت چون آلن ویک رو خودم پیگیر هستم و یکی از مورد علاقه هامه متوجه کیفیت روی پلتفرمها شدم وگرنه به اندازه کافی شاهد درگیریها بین جبهه های سبز و آبی هستیم :دی .
آلن ویک ۲ اگه انحصاری ایکس باکس میشد بخاطرش ایکس باکس می‌گرفتم خدارو شکر مولتی پلتفرمه .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or