54M113 کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Nov 14, 2010 #1 اگه کسی میتونه بیاره من خریدارم یا اگه کسی سایتی میشناسه که میتونه بیاره معرفی کنه هم من استفاده کنم هم بقیه دوستان که میخوان
اگه کسی میتونه بیاره من خریدارم یا اگه کسی سایتی میشناسه که میتونه بیاره معرفی کنه هم من استفاده کنم هم بقیه دوستان که میخوان
Terova No Trolls کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Nov 14, 2010 #2 برای کی میخوای..؟ یک نفر هست بهش میگم اگر تونست بیاره خبرت میکنم
Terova No Trolls کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Nov 15, 2010 #4 پرسیدم گفت میاره COD:BO هم میاره قیمت هم 80 تومنی هست.. هم معمولی داره هم کالکشن که اون فکر کنم 140 تومنی باشه شماره طرف رو برات PM میکنم تماس بگیر بلکم کارت راه بیوفته.
پرسیدم گفت میاره COD:BO هم میاره قیمت هم 80 تومنی هست.. هم معمولی داره هم کالکشن که اون فکر کنم 140 تومنی باشه شماره طرف رو برات PM میکنم تماس بگیر بلکم کارت راه بیوفته.
Hodor کاربر سایت Rating - 100% 17 0 0 Nov 15, 2010 #5 تا جایی که میدونم به dc بگید براتون میاره! خیلی هم بگیره 65-70 میگیره! چون من چند وقت پیش پرسیدم گفت ما هر هفته برامون بار میاد حالا یکی 2تا بیشتر فرقی نداره!
تا جایی که میدونم به dc بگید براتون میاره! خیلی هم بگیره 65-70 میگیره! چون من چند وقت پیش پرسیدم گفت ما هر هفته برامون بار میاد حالا یکی 2تا بیشتر فرقی نداره!