بازی A Plague Tale: Requiem برای سال 2022 معرفی شد

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
یکی از معرفی‌های بزرگ کنفرانس E3 2021 مایکروسافت، بازی A Plague Tale: Requiem بود که در سال آینده برای PC و کنسول‌های نسل جدید مایکروسافت و سونی منتشر می‌شود. با بازی سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.
بازی A Plague Tale Requiem

استودیوی Asobo و شرکت Focus Home Interactive این معرفی را با یک تریلر In-engine چشم‌نواز انجام دادند. آمیسیا و هوگو باری دیگر در دنباله عنوان تحسین‌شده A Plague Tale: Innocence حضور دارند و توضیحات قرار گرفته شده بر روی تریلر، نوید «یک سفر احساسی داستان و مهیج» را می‌دهد.

هر چند جزئیات زیادی از بازی مشخص نیست، اما در تریلر منتشر شده دیدیم که دسته عظیم موش‌ها همچنان برای بازیکنان دردسر آفرین خواهند بود. بازیکنان در این نسخه مسیر خطرناکی را آغاز می‌کنند و به هر قیمتی که شده، باید در این جهان ظالمانه جان سالم بدر ببرند.

پلتفرم‌های مقصد بازی A Plague Tale: Requiem ایکس باکس سری ایکس/اس، پلی استیشن 5، رایانه‌های شخصی و نینتندو سوئیچ (از طریق تکنولوژی استریمینگ ابری) معرفی شده است و این عنوان در زمان نامشخصی از سال 2022 منتشر می‌شود. همچنین رسما تأیید شده که این عنوان از روز عرضه بر روی سرویس Xbox Game Pass قرار می‌گیرد.​

آخرین ویرایش:
نسخه اولش رو همین تازگیا به لطف گیم پس رفتم و کاملا سوپرایز شدم،یه بازی با داستان خیلی خوب و گیم پلی نسبتا متفاوت نسبت به بقیه اکشن ادونچر ها
میتونم بگم که بجز هوش مصنوعی ضعیف دشمنا بازی ضعف دیگه ای نداشت
از الان هم به شدت منتظر نسخه بعدیش هستم و با دیدن تریلر هایپ شدم

A Plague Tale: Requiem in 2022 on Xbox Series X|S, PlayStation®5, and PC. The game will be available at launch on Xbox Game Pass for consoles and PC also be released on Nintendo Switch using Nintendo’s cloud-streaming technology.
@Ludens لطفا خبرو بروز کنید
صحیح، من درست بعد از ایونت پست رو گذاشتم حتما بروزرسانی میشه تا چند دقیقه دیگه. تشکر.

آخرین ویرایش:
تنها چیزی که توی نسخه اول کمی آزار دهنده بود مخفی کاری بیش از حد در بدنه گیم پلیش بود . امیدوارم در شماره دوم بالانس بین حل معما و اکشن و مخفی کاری باشه تا لذت بیشتری داشته باشد

• Like
Reactions: Z-fan
نسخه یک از اون دسته بازی هایی بود که جدیدا خیلی کمرنگ شده یعنی خلاقیت

دیگه استدیوها جرات ریسک و ساخت گیم پلی های بلند پروازانه و متنوع رو ندارن و به لطف همچین بازی هایی هست که همچنان روحمون جلا داده می شه

اسوبو زمان نسخه اول یه استودیو کوچولو و کم تجربه بود و اونو ساخت.
این سری معلوم نیست چی بسازه . استودیو بی نظیریه.
دقیقا استودیوی خیلی دوست داشتنی هستن.
البته یادمون نره استودیوی خیلی کوچیکی هم نبودن ، همزمان داشتن رو نسخه اول و همینطور MFS کار میکردن.
تو نسل 7 هم من بازی Fuel ازشون یادمه که بعدها تکنولوژیش تو همین MFS استفاده شد.

صرفا تفاوتی که الان میکنه این هست که Focus حتما سرمایه بیشتری در اختیارشون میزاره.
از اونطرف انتظارات ما چند100 درصد بالاتر رفته که خب این شاید کار براشون کمی سخت کنه.

دقیقا استودیوی خیلی دوست داشتنی هستن.
البته یادمون نره استودیوی خیلی کوچیکی هم نبودن ، همزمان داشتن رو نسخه اول و همینطور MFS کار میکردن.
تو نسل 7 هم من بازی Fuel ازشون یادمه که بعدها تکنولوژیش تو همین MFS استفاده شد.

صرفا تفاوتی که الان میکنه این هست که Focus حتما سرمایه بیشتری در اختیارشون میزاره.
از اونطرف انتظارات ما چند100 درصد بالاتر رفته که خب این شاید کار براشون کمی سخت کنه.
گروه 45 نفره رو اون کار میکردن، کوچیکه در ابعاد یه استودیو و بازی امروزی. الان استودیوشون به 220 نفر رسیده.
ایده و خلاقیت بازی جذابه، حس مخفی کاریش و با چند تا سنگ رفتن واقعا باحال بود. بازی نو بود.
ولی تنوع مبارزات کم بود، البته بچه بودن و منطقی بود ولی کمی کسل کننده میشد و باعث میشد ارزش تکرار بیاد پایین.
بازی کاملا خطی وار داستانش روایت میشد و انتخابات توش تاثیر خاصی نداشت و ....
امیدوارم بتونن یکم تنوع هم به بازی اضاف کنن تو مبارزات. اینکه هنوز این بازیهای خلاقانه وجود دارن، خیلی خوبه.
بازیا، متاسفانه داره خیلی شبیه هم میشه.یکسریا کپی پیست میزنن. بدم نمیاد، ولی اندازه داره.
دلم برا یه inside واقعا تنگ شده ولی پلی دد رفته به خواب زمستانی.

بخش اکشنش خیلی بد بود، اون رئیس آخرشم هم باگ میشد پدر آدم رو در می‌ورد من نگاه به rarity تروفیش انداختم خیلیا تمومش نکردن بخاطر همین رئیسش امیدوارم بخش کمبات و اکشنش رو بهتر کنن، در کل همچین اثری از یه استودیوی نه چندان شناخته شده بعید بود

• Like
Reactions: FERYGAMER
من چون اهل مخفی کازی نیستم اول سمتش نرفتم و وقتی تو گیم پس دیدم هست گفتم یه تستی بزنم.
خیلی وقت بود قفلی رو یه بازی نزده بودم ولی این بازی و دو روز تموم کردم.
با اینکه کلن مخفی کاری برام جذاب نیست ولی داستان و موسیقی و اون رابطه قشنگ خواهر و برادری ادمو درگیر خودش میکنه.
گیم پلی تقریبن متوسط بود ولی گیرایی لازم و داره واسه اتمام بازی.
به امید موفقیت بیشتر شماره2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or