M mamas کاربر سایت Aug 13, 2011 #1 دوستان عزیز اگه من بخوام با همسایم بازی کنم فقط باید دستگاه هامون رو با پورت lan وصل کنیم بهم ؟؟؟؟
SoroshBC کاربر سایت Aug 13, 2011 #2 آره . توی MultiPlayer بازی ها قسمت Lan Party یا Lan برید . بعد یکی سرور بشه یکی جوین شه !
NERO 7 سرباز ISA ، سر سپرده رادك کاربر سایت Aug 14, 2011 #3 البته بايد حتما بازي از LAN هم پشتيباني كنه فكر كنم COD : BO پشتيباني مي كرد (بازي هاي ديگه هم هستن)
K kourosh10 کاربر سایت Aug 14, 2011 #4 نوشته شده توسط mamas: دوستان عزیز اگه من بخوام با همسایم بازی کنم فقط باید دستگاه هامون رو با پورت lan وصل کنیم بهم ؟؟؟؟ بیشتر... البته فکر میکنم یه قطعه مثل سوییچر هست که تو کافینت استفاده میشه و کامپوترهاشونو با هم شبکه میکنن لازم دارید اگه اشتباه نکنم اسمش (هاب )هستش من call of 4... 6 امتحان کردم با کابل به تنهایی جواب نمیده
نوشته شده توسط mamas: دوستان عزیز اگه من بخوام با همسایم بازی کنم فقط باید دستگاه هامون رو با پورت lan وصل کنیم بهم ؟؟؟؟ بیشتر... البته فکر میکنم یه قطعه مثل سوییچر هست که تو کافینت استفاده میشه و کامپوترهاشونو با هم شبکه میکنن لازم دارید اگه اشتباه نکنم اسمش (هاب )هستش من call of 4... 6 امتحان کردم با کابل به تنهایی جواب نمیده
M mamas کاربر سایت Aug 16, 2011 #6 دوستان خواهشاً اگه كسى مى دونه يه ليست از بازى هايى كه مى شه به صورت شبكه با پورت Lan بازى كرد رو به من بديد
دوستان خواهشاً اگه كسى مى دونه يه ليست از بازى هايى كه مى شه به صورت شبكه با پورت Lan بازى كرد رو به من بديد
SoroshBC کاربر سایت Aug 16, 2011 #7 ببین خیلی بازی ها هستن . ولی بعضی هاشون نیستن . PES رو نمی شه . Crysis و ... رو هم نمیشه .