بازی های نوستالژیک

Holy Diver

کاربر سایت
هدف من تو این تاپیک معرفی یه سری از بازی هایی هست که حس نوستالژی یا خاطره انگیزی رو تداعی می‌کنه که تا نسل حاضر ادامه پیدا می‌کنه و قراره بعضی‌ از بازی هایی که بسیار محبوب هستند و خاطرات زیادی را در ذهن زنده می‌کند توضیح مختصری داده بشه و قراره از نسل سوم تا نسل حاضر ادامه پیدا کنه.

1.خوب اول از همه این تاپیک قرار نیست هر بازی که شما تجربه کردید یا همه ی بازی‌های معروف رو معرفی کنه من سعی‌ کردم بیشتر در مورد بازی هایی صحبت کنم که بیشتر برای من این حس رو تداعی میکنه که کم هم نیستند و اگه قرار بود همه رو بگم هم حجم تاپیک زیاد میشد هم فکر می‌کنم خسته کننده میشد.
2.در این تاپیک قرار نیست در مورد بازی زیاد توضیح داده بشه و هدف من معرفی بازی و نکته مهم هست. میتونید در مورد جزئیات در تاپیک صحبت کنید.
3.اگر خاطره با بازی‌‌های زیر یا بازی‌های دیگه برای شما زنده می‌شه میتونید تو این تاپیک در موردش صحبت کنید.

همونطور که گفتم اول از همه با بازی‌های نسل سوم یعنی‌ (
NES (Nintendo Entertainment system یا فامیکوم شروع می‌کنم که در ایران با نام میکرو هم شناخته می‌شدند. این کنسول همونطور که از اسمش هم معلوم هست توسط شرکت بزرگ Nintendo در ساله 1983 تولید شد که در ایران هم محبوبیت زیادی داشت.

اولین بازی که می‌خوام در موردش حرف بزنم Mario معروف هست که خیلی‌ از ما رو با بازی‌های ویدئویی آشنا کرد. این بازی با اسم اصلی‌ Super Mario Bros در ساله 1985 برای NES تولید شد که ناشر بازی‌ استودیو نینتندو بود. در ساله 2005 این بازی به عنوان بزرگ‌ترین بازی کل دوران از نظر سایت IGN شناخته شد.

گیم پلی بازی در پریدن و حرکت کردن ماریو خلاصه میشد که با وجود سادگی زیاد بازی‌های زیادی در سال‌های بعد از این بازی‌ تقلید کردند و سبک جدیدی رو در بازی‌های ویدیویی ایجاد کرد.
بازی بسیار ساده ساخته شده بود ولی‌ شاید معروف‌ترین‌ بازی در تاریخ بازی‌های رایانه‌ای شناخته میشود.

داستان ماریو بسیار ساده بود و به نجات دادن pricess peach از دست دایناسوری به نام Bowser بسنده میکرد.
خلاصه اسم Mario و نوستالژی با هم پیوند خورده و شاید معروف‌ترین بازی در جهان باشد.

اولین contera در ساله 1988 برای کنسول‌های خانگی NES تولید شد. بازی با سبک run and gun شناخته میشد که در این سبک بازی کاراکتر از اصلاح استفاده میکرد و همچنین توانایی پرش داشت.
داستان بازی درباره ی دو کماندو به نام‌های bill و lance بود که مأموریت داشتند گروه تروریستی به نام شاهین قرمز را نابود کنند و به وسیله کنترلر دوم میشد با هر دو کاراکتر بازی کرد. لذتی که این بازی برای من داشت شاید Uncharted نداشت! (اغراق:d)

Circus charlie توسط konami برای این کنسول در سال 1986 وارد بازار شد. شاید این بازی به اندازه ی دو بازی بالا محبوبیت نداشته باشد اما بی‌ شک از محبوب‌ترین بازی‌های NES در بین گمر‌های ایرانی‌ هست.
کاراکتر اصلی‌ بازی‌ یک دلقک سیرک بود که باید کار هایی مثل پریدن درون حلقه آتش و ... را انجام میداد و گیم پلی بازی نیز در همین خلاصه میشد.

بازی adventure island 4 شاید محبوب‌ترین و نوستالژیک‌ترین بازی برای من باشه . بازی توسط استودیو ژاپنی Hudson soft منتشر شد که از انیمه
Honey Bee in Toycomland الهام گرفت.
داستان بازی در مورد
Master Higgins بود که یک روز ناگهان ۹ دایناسور او توسط موجودی شیطانی به اسارت گرفته میشود و او وظیفه نجات دادن آن‌ها را دارد. من در NES هیچ بازی به پیچیدگی‌( و عمق این بازی ندیده بودم و شاید همین گیم پلی زیبا و به نسبت پیچیده این بازی را از سایر بازی‌های این سری جدا می‌کند.
تابستون ساله قبل فرصت این رو پیدا کردم که این بازی رو روی گوشیم بازی کنم که دقیقا 5 روز بعد از گرفتن گوشی در حالی‌ که داشتم از بازی لذت میبردم گوشیم رو زدند
:(

پست اول به روز میشود.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: playstation1
داداش کارت عالیه ادامه بده;)
در ضمن بش فامیلی گیم هم میگفتن>:d
کنترا که به رامبو 1 و 2 مشهور بود.
ماریو هم به قارچ خور:)
مرسی‌ از شما
میخواستم
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT]قارچ خور رو بنوسیم یادم رفت تو آپدیت بعدی حتما میزارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or