بازی های بازی نشده!

RED_BEARD39

Ghost of Sparta
کاربر سایت
سلام اینجا میخواهیم بازی هایی کم تر کسی که بازی کردن رو معرفی کنین البته اگر بازی کرده باشید و به دیگران پیشنهاد بدید تا بخرند

به نظر من کاپیتان امریکا بازی خیلی خوبی هست که به طور اتفاقی خریدم بعضی جا ها تا اسم بازی میاد همه میخندند ولی این بازی یک گیم پلی بسیار عالی داشت که توصیه میشه حتما بخریدش

تاپیک کلّا مشکل داره. در سال اونقدر بازی عرضه نمیشه که عدّه ای از زیر دست در برن.
مطمئنم به آدم به اندازه ی کافی Captain America و Dead Island بازی کرده باشن که بازی نشده نباشن.

کلا من تعجب بودم چرا خبرای DEAD ISLAND اصلا تو فرومای ایرانی اونجوور دیده نشد ! نه قبل عرضه(که سایتهای خارجی پر خبر ازش بود) و نه بعد از عرضه .

در کل این DEAD ISLAND رو من حدود 40 ساعت بازی کردم . بی نظیر بود . گیم پلی به حدی عالی بود که به راحتی مشکلات دیگه رو می پوشوند .

به نظر من کاپیتان امریکا بازی خیلی خوبی هست که به طور اتفاقی خریدم بعضی جا ها تا اسم بازی میاد همه میخندند ولی این بازی یک گیم پلی بسیار عالی داشت که توصیه میشه حتما بخریدش
کاپیتان آمریکا یکی از بدترین بازی هایی بود که تا به حال بازی کردم نه گرافیک داره نه گیم پلی داره نه صدا گذاریه خوبی داره حتی بعضی جا ها خیلی افت فریم پیدا میکرد .من همون مرحله ی اولشو رفتم و بعد بازی رو گذاشتم کنار

کاپیتان آمریکا یکی از بدترین بازی هایی بود که تا به حال بازی کردم نه گرافیک داره نه گیم پلی داره نه صدا گذاریه خوبی داره حتی بعضی جا ها خیلی افت فریم پیدا میکرد .من همون مرحله ی اولشو رفتم و بعد بازی رو گذاشتم کنار

اتفاقا خیلی قشنگ بودش افت فریمم اصلا نداشت
مبارزه هاش تو سبک بتمنه

warhammer 40000:space marine هم بازی بدی نیست.تاحالا تو bc ندیدم کسی ازش حرف بزنه!سبکش سوم شخص شوتر هست ولی مبارزه نزدیک با تبر و اره برقی و چکش هم داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or