بازی هایی که با X-BOX 360 Headset اجرا می شوند.

Insomniac

کاربر سایت
لطفاً نام بازی هایی که به طور Offline می توان از هدست آنها استفاده و بازی کرد را بنویسید...

---------------------------------------

یکیشو خودم می گم: Tom Clancy's Rainbow six Vegas

وا... من یه جایی تو همین سایت خوندم که RS Vegas میشه . وتمام فرامین رو میشه از طریق هدست ابلاغ کرد-یادمه طرف خیلی حال کرده بود. البته خودم تست نکردم چون نسخه PC رو بازی کردم.:love:

وا... من یه جایی تو همین سایت خوندم که RS Vegas میشه . وتمام فرامین رو میشه از طریق هدست ابلاغ کرد-یادمه طرف خیلی حال کرده بود. البته خودم تست نکردم چون نسخه PC رو بازی کردم.:love:
بله درسته ...
اونم که میگی فرزاد بود ! البته من امتحان کردم باید لهجه خوبی هم داشته باشی :)
یه مقدار هم عملکردش تاخیر داره

مگه میشه از هدست تو بازیها استفاده کرد (آفلاین) ؟ فقط صدا رو از بلند گو ها به داخل گوشی انتقال میده یا با میکروفون هم میشه کارهایی کرد ؟
اره تو بازی ranbow six میشه مثلا میگی go دوستات میرن اون ور البته اگه اشتباه نکنم باید نشانگر تفنگت رو به اون طرفی که میخوای برن بزاری بعد بگی go تو برن:)
صدا رو هم از داخل هدست تو بازی اعمال میکنه دیگه:biggrin1:

من که تو همون پست اولی گفتم می شهR6V رو با Headset بازی کرد... ( خودم دارم بازی میکنم )
دستوراش :
Go = هر جا رو که نشونه بگیری یارات میرن ( همچنین عملکرد دکمه Action هم داره مثل انکه اگر طرف نردبون بگیری بعد بگی Go از نردبون پایین یا بالا می ره و با پشت در می ایستند و با دستور سما افراد داخل اتاق رو لت و پار می کنن:biggrin1: )
Regroup = افراد دنبال شما می آیند...
follow me = همون کار کرد Regroup
Hold = افراد سر جای خود می ایستند...
من تا الان همینارو بلدم شرمنده اگر کم بود:biggrin1:

اره تو بازی ranbow six میشه مثلا میگی go دوستات میرن اون ور البته اگه اشتباه نکنم باید نشانگر تفنگت رو به اون طرفی که میخوای برن بزاری بعد بگی go تو برن:)
صدا رو هم از داخل هدست تو بازی اعمال میکنه دیگه:biggrin1:

ّبزار یه داستانی برت تعریف کنم
یه بار جلو پسر داییم داشتم بازی Vegas می کردم که HeadSet رو برداشتم گذاشتم
بعد گفتم این وقتی بگی Go حرکت می کنن از دستور پیروی می کنن
حالا از شانس بد من هر چی می گفتم Go تکون نمی خردن دیدم دارم ضایع میشه
همینطوری گفتم " خر " :biggrin1: دیدم حرکت کردن :laughing:

وقتی شما گفتی میشه امتهان کردم و کارکرد
ار atack برای همله به دشمن . میتونین رو دشمن هدف گرفته و بد کلمه رو بگین تا به همون جاشلیک کنند:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or