Mar 28, 2012 نوشته ها: 2 سلام من دنبال یک بازی نقش آفرینی آنلاین میگردم که هم بازی خوبی باشه و پرطرفدار هم حجمش کم باشه. کسی بازی در ذهن داره؟ بیشتر...
سلام من دنبال یک بازی نقش آفرینی آنلاین میگردم که هم بازی خوبی باشه و پرطرفدار هم حجمش کم باشه. کسی بازی در ذهن داره؟
Dante May Cry کاربر سایت Mar 28, 2012 #2 نوشته شده توسط Sarmadi: سلام من دنبال یک بازی نقش آفرینی آنلاین میگردم که هم بازی خوبی باشه و پرطرفدار هم حجمش کم باشه. کسی بازی در ذهن داره؟ بیشتر... DragonNest پر طرفدار و خیلی بازی خوبیه و رتبه تک رقمی بین بهترین بازی های این سبک رو داره و هم بازی سال 2011 هم هست . حجمش بین بازی های این روز ها یکم کمتره ، حدودا 2GB هستش. اگه کمتر از این بخوای دیگه بازی خوبی نخواهد بود.
نوشته شده توسط Sarmadi: سلام من دنبال یک بازی نقش آفرینی آنلاین میگردم که هم بازی خوبی باشه و پرطرفدار هم حجمش کم باشه. کسی بازی در ذهن داره؟ بیشتر... DragonNest پر طرفدار و خیلی بازی خوبیه و رتبه تک رقمی بین بهترین بازی های این سبک رو داره و هم بازی سال 2011 هم هست . حجمش بین بازی های این روز ها یکم کمتره ، حدودا 2GB هستش. اگه کمتر از این بخوای دیگه بازی خوبی نخواهد بود.