بازی محبوب Ninja Gaiden 2 برای XBOX360 تایید شد .

old_snake

کاربر سایت
با وجود اینکه شماره ی قبلی این بازی در انحصار سونی بوده .

این بار این بازی انحصار X360 هست . :eek: :eek:

هنوز هیچ اطلاعاتی از عرضه ی این بازی مشخص نیست .

60455_hs.jpg

منبع

با وجود اینکه شماره ی قبلی این بازی در انحصار سونی بوده .

این بار این بازی انحصار X360 هست . :eek: :eek:

هنوز هیچ اطلاعاتی از عرضه ی این بازی مشخص نیست .

60455_hs.jpg

منبع

آدم بعضی وقتها نوشته های دوستانو میبینه از تعجب شاخ درمیاره شما از کجا به این نتیجه رسیدی که شماره قبلی انحصاری سونی بوده نکنه منظورت Ninja Gaiden Sigma هست که مطمنا همینه خدمتت عرض کنم که اینی که واسه PS3 عرضه شد یه بازسازی از بازسازی Ninja gaiden هست که در سال 2004 عرضه شد پس از چیزی که نمیدونی چیزی ننویس:laughing:

آدم بعضی وقتها نوشته های دوستانو میبینه از تعجب شاخ درمیاره شما از کجا به این نتیجه رسیدی که شماره قبلی انحصاری سونی بوده نکنه منظورت Ninja Gaiden Sigma هست که مطمنا همینه خدمتت عرض کنم که اینی که واسه PS3 عرضه شد یه بازسازی از بازسازی Ninja gaiden هست که در سال 2004 عرضه شد پس از چیزی که نمیدونی چیزی ننویس:laughing:
خوب واسه X360 نیومده دیگه .:-"

یعنی انحصاری بوده .

وای من که دارم واسه اومدن Ninja Gaiden 2 لحظه شماری میکنم :excited::excited:
Ninja Gaiden : Black رو 3 بار رو اخرین درجه ی سختیش تموم کردم ! و جزو بهترین بازیهای عمرم هست :love:
راسی تاریخ ریلیزش مشخص نشده ؟؟
میشه یه لینک معتبر از این خبر بذاری؟
چون تو GameSpot هیچی در مورد این خبر پیدا نکردم !

من يادمه شماره ي دوم اين بازي توي e3 2005 انحصاري براي 360 معرفي شد اما ناگهان غيب شد sigma براي ps3 معرفي شد
من هنوز عكس هاي شماره ي دوم اين بازي در e3 2005 رو دارم البته مطمئنا گرافيكش كلا عوض شده براي الان

نه جیگر این همینه اما با تغییرات گرافیکی و ...
واسه PS3 زدن

من منظورم اسمش بود جیگر که واسه XBOX اسمش BLACK و واسه PS3 اسمش Sigma هستش . اگر نه اضافه شدن مراحل / دشمنان و سلاح های جدید و پیشرفت گرافیک واسه Sigam رو که میدونسم ;)

من منظورم اسمش بود جیگر که واسه XBOX اسمش BLACK و واسه PS3 اسمش Sigma هستش . اگر نه اضافه شدن مراحل / دشمنان و سلاح های جدید و پیشرفت گرافیک واسه Sigam رو که میدونسم ;)
50 گیگ Blu - Ray میخ وای اینا رو هم بهش اضافه نکونن ؟
پس نتیجه می گیریم انحصاری نبوده

و این بازی N G 2 انحصاری 360 هست

آخرین ویرایش:
وای من که دارم واسه اومدن Ninja Gaiden 2 لحظه شماری میکنم :excited::excited:
Ninja Gaiden : Black رو 3 بار رو اخرین درجه ی سختیش تموم کردم ! و جزو بهترین بازیهای عمرم هست :love:
راسی تاریخ ریلیزش مشخص نشده ؟؟
میشه یه لینک معتبر از این خبر بذاری؟
چون تو GameSpot هیچی در مورد این خبر پیدا نکردم !

امین جون دیدی بالاخره انحصاری شد:cheesygri
یادته 2 تا نظریه در مورد نسخه ی پی 3 و شماره ی 2 این بازی داشتیم:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or