گزارش بازی لغو‌شده Twisted Metal یک بازی لایو-سرویس بتل رویال بود

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
1000009023.jpg

بازی Twisted Metal که با نام Project Copper در دست توسعه بود، برخلاف نسخه‌های کلاسیک این سری، یک بتل رویال محسوب می‌شد که ترکیبی از مبارزات ماشینی و تیراندازی سوم‌شخص را ارائه می‌داد. هدف بازی، «آخرین نفر زنده ماندن» بود و بازیکنان می‌توانستند با کسب اعتبار از حذف شدن جلوگیری کنند. این بازی با Unreal Engine 5 ساخته می‌شد و توسط استودیوی Firesprite توسعه می‌یافت. با این حال، به دنبال تعدیل نیروها و تغییرات ساختاری گسترده در Sony، این پروژه نیز مانند بسیاری از دیگر عناوین لایو سرویس لغو شد.
1000009024.jpg
این بازی قرار بود با سریال این فرنچایز که در Peacock منتشر شد، ارتباط داشته باشد. هرچند اطلاعات رسمی زیادی منتشر نشد، اما از طریق وب‌سایت یکی از برنامه‌نویسان UI که روی پروژه کار می‌کرد، جزئیات بیشتری مشخص شده است.
1000009025.jpg
طبق توضیحات، این بازی یک بتل رویال بود که برخلاف نسخه‌های کلاسیک، ترکیبی از مبارزات ماشینی و تیراندازی سوم‌شخص را ارائه می‌داد. بازیکنان علاوه بر رانندگی، می‌توانستند با اسلحه‌های مختلف در محیط‌های وسیع مبارزه کنند. هدف اصلی، «آخرین نفر زنده ماندن» بود و مکانیکی به نام «کسب اعتبار برای جلوگیری از حذف شدن» در بازی وجود داشت.
1000009028.jpg
تصاویر اولیه منتشرشده (هرچند با فیلترهای محو شده) نشان می‌دهند که بازیکنان در محیط‌های مختلف در حال تیراندازی سوم‌شخص، مبارزه با دیگران و رانندگی هستند. رابط کاربری شامل نوارهای سلامت برای بازیکنان و هم‌تیمی‌هایشان نیز در تصاویر دیده شده است.
1000009027.jpg
این بازی با Unreal Engine 5 ساخته می‌شد، موتوری که استودیوی Firesprite برای پروژه‌های دیگر خود، از جمله بازی شایعه‌شده Until Dawn 2، از آن استفاده کرده است.​
 
یعنی واقعا حیف نیست ip اینقد محبوب داشته باشی و قدرشو ندونی؟
و واقعا هیچ بازی درست درمونی تو این سبک نداریم...قشنگ میشد یه بازی خوب ازش درآورد...یا حداقل ریمیک میکرد
 
  • Like
Reactions: sony_boy
یعنی واقعا حیف نیست ip اینقد محبوب داشته باشی و قدرشو ندونی؟
و واقعا هیچ بازی درست درمونی تو این سبک نداریم...قشنگ میشد یه بازی خوب ازش درآورد...یا حداقل ریمیک میکرد

کلاً سونی سیاستش اینه که یه آی پی رو زیاد ادامه نمیده و کش نمیده
همون جمله در اوج خداحافظی کن
سونی اگه ببینه یه بازی دیگه نمی‌تونه اونطور که باید یه نسخه جدید ازش بسازه که اون جذابیت و اون هایپ و اون درجه یک بودن بازی رو توش حفظ کنه نسخه جدیدشو معمولاً نمیده

سونی خیلی از بازی‌ها رو ول کرده دیگه ادامه نداده
تک و توک حتی خدا جنگم تموم کرده بود دیگه انقدر فن‌ها گفتن بده اومد داد
که انتقاد هم بهش شد
 
آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: GPSY

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or