بازی قدیمی starwars battlefront

• Thread starter Thread starter amir9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

amir9

کاربر سایت
سلام بازی که میخوام معرفی کنم از سری بازی های starwars هست بازی قدیمی هستش فک کنم مال سال 2005یا 2006 باشه
و باسه ps2 (( یادش بخیر :(()) و pc هستش

اوون موقع که بازیش می کردم 7 سالم بود بازی جالبی بود مثلا میتونستی یکی از سرباز های دارت ویدر (( اناکین اسکایوالکر )) یا یکی از روبات های جدای طلب باشی در حین جنگ هم میتونستی سوار سفینه و از اون تانک بازی یا اصلا میشد دارت ویدر یا جدای باشی مرحله هاش هم درست یادم نیست مثلا یجاییش بازی از فرمانده دفاع میکردی یا حمله میکردی
بعضی از مرحله هاش باید سوار سفینه میشدی و تا هوا یا فضا میجنگیدی

بعد از هر مرحله فیلم مربوط به مرحله که انجام میدادی بخش میشد

زیاد هم توقعتون نره بالا ولی بازی قابل قبول هست ممکنه از همون اول عاشقش بشیدیا حالتون بهم بخوره b-)

این بازی رو میتونین باسه pc دانلود کنین یا بخرین (( حجم 200 مگابایت ))
http://www.freegames.ir/1557/دانلود-بازی-فوق-العاده-مهیج-و-اکشن-star-wars-battlefront/
شاید یه کسایی مثل من ارزو داشتن این بازی
البته با وجود GTA V فک نکنم کسی بیاد سراغ این بازی حالا گفتیم بزاریم کار خیر کرده باشیم :d

عکس هایی از بازی
99703319313988088448.jpg

54506815774074096559.jpg

39076675164076742933.jpg

آخرین ویرایش:
سلام بازی که میخوام معرفی کنم از سری بازی های starwars هست بازی قدیمی هستش فک کنم مال سال 2005یا 2006 باشه
و باسه ps2 (( یادش بخیر :(()) و pc هستش

اوون موقع که بازیش می کردم 7 سالم بود بازی جالبی بود مثلا میتونستی یکی از سرباز های دارت ویدر (( اناکین اسکایوالکر )) یا یکی از روبات های جدای طلب باشی در حین جنگ هم میتونستی سوار سفینه و از اون تانک بازی یا اصلا میشد دارت ویدر یا جدای باشی مرحله هاش هم درست یادم نیست مثلا یجاییش بازی از فرمانده دفاع میکردی یا حمله میکردی
بعضی از مرحله هاش باید سوار سفینه میشدی و تا هوا یا فضا میجنگیدی

بعد از هر مرحله فیلم مربوط به مرحله که انجام میدادی بخش میشد

زیاد هم توقعتون نره بالا ولی بازی قابل قبول هست ممکنه از همون اول عاشقش بشیدیا حالتون بهم بخوره b-)

این بازی رو میتونین باسه pc دانلود کنین یا بخرین (( حجم 200 مگابایت ))
دانلود بازی فوق العاده مهیج و اکشن Star Wars Battlefront
شاید یه کسایی مثل من ارزو داشتن این بازی
البته با وجود GTA V فک نکنم کسی بیاد سراغ این بازی حالا گفتیم بزاریم کار خیر کرده باشیم :d

عکس هایی از بازی
99703319313988088448.jpg

54506815774074096559.jpg

39076675164076742933.jpg
اینو از Bazikids دان کردم خیلی بازیه جالبی بود ولی یه سری از مرحله ها و فیلم هاشو پاک کرده بودن

- - -ویرایش - - -

دوش رو شما جایی سراغ ندارید ؟!!! من هرچی گشتم پیدا نکردم!!! سهش رو هم بعضیا شایعه کردن Dice داره می سازه

سلام
دستت درد نکنه. من نسخه ی 1 رو جز منو اش ( اونم خونه ی یکی از دوستام اون زمان ) چیزی ازش یادم نیست دیده باشم :d ولی 2 اش رو جویدم، هم روی PS2 هم روی PC.
نسخه ی 2 رو اگه سراغ داشتی بزار یه ندا هم به من بده توی PM. چه بهتر که نسخه اش جوری باشه که بشه باهاش آنلاین زد :d البته یه دونه تورنت گرفتم نمیدونم چش بود نمیاورد.
سهش رو هم بعضیا شایعه کردن Dice داره می سازه
کنسل شده متاسفانه :(

سلام
دستت درد نکنه. من نسخه ی 1 رو جز منو اش ( اونم خونه ی یکی از دوستام اون زمان ) چیزی ازش یادم نیست دیده باشم :d ولی 2 اش رو جویدم، هم روی PS2 هم روی PC.
نسخه ی 2 رو اگه سراغ داشتی بزار یه ندا هم به من بده توی PM. چه بهتر که نسخه اش جوری باشه که بشه باهاش آنلاین زد :d البته یه دونه تورنت گرفتم نمیدونم چش بود نمیاورد.

کنسل شده متاسفانه :(

یه نسخه ازش ساخته شده بود اسمش starwars battlefront online بود که فقط باسه انلاین بازی کردن طراحی شده بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or