بازی فری رانیینگ free running

mohammad_007

کاربر سایت
سلام دوستان.
تورو خدا هرکی بازی ری رانینگ رو داره بزاره ما هم دانلود کنیم. هرچی تو نت چرخیدم همش شیلتر بود:(.
خواهشا خواهشا بزرگی کنید بدین ما هم تو کفش نمونیم.:d

سلام دوستان.
تورو خدا هرکی بازی ری رانینگ رو داره بزاره ما هم دانلود کنیم. هرچی تو نت چرخیدم همش شیلتر بود:(.
اینم چون پسر خوبی بودی

لطفا دانلود نکنید لینکش اشتباهه

[Vnsharing] Free running.part1.rar
[Vnsharing] Free running.part2.rar
[Vnsharing] Free running.part3.rar
[Vnsharing] Free running.part4.rar
[Vnsharing] Free running.part5.rar
[Vnsharing] Free running.part6.rar
[Vnsharing] Free running.part7.rar
لینکاش ریزوم داره سرعتشم عالیه
اگه بازم لینک خواستی بگو بزارم

آخرین ویرایش:
ممنون دوست عزیز:)
فایل یکجا ندارید؟؟؟؟؟؟
اگه دارید لطف کنید اگه نه یاد بدید که چطور بعد دانلود همشو به هم بچسبونم.
و حجمه کل بازی تو سایت های دیگه فکر کنم 240 بود ولی شما 7 پارت گذاشتین هر کدوم فک کنم 100تا که میشه 700تا؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!

آخرین ویرایش:
فایل یکجا ندارید؟؟؟؟؟؟
و حجمه کل بازی تو سایت های دیگه فکر کنم 240 بود ولی شما 7 پارت گذاشتین هر کدوم فک کنم 100تا که میشه 700تا؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!

Part Part هست ولي لينك مستقيمه Free_Running_EUR_PSP-pSyPSP

بازم از همه ی دوستان تشکر می کنم.
ولی میشه یه چیزی بزارین که یکجا باشه پارت پارت نباشه.بشه عالی میشه.اگه نشه چطوری پارتارو بعد دانلود به هم وصلش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام دوستان.

از علامت urban free flow ت مشخصه حسابی خواهانه این بازی ای :d بازیش خوراک ماهاس حتما حتما دانلودش کن.

از علامت urban free flow ت مشخصه حسابی خواهانه این بازی ای :d بازیش خوراک ماهاس حتما حتما دانلودش کن.

بله ممنون:)
من خودم این تو این ورزش دارم فعالیت می کنم و خیلی به پارکور و فری رانینگ علاقه دارم شما هم از عکس امضاتون معلومه که علاقه خاصی به پارکور دارین:d
شما هم این ورزشو انجام میدین؟؟؟؟؟؟؟
خوب اگه فایل یجاشو دارید بزارید منم دانلود کنم اگه نه یاد بدین بعد دانلود چطور همشو به هم وصل کنم.:(

فایل یکجا ندارید؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز همینو دانلود کن خداتو شکر کن
تک پارتش گیر نمیاد با برنامه winrar وقتی پارت 1 رو اکسترک کردی خودش تمام پارتهارو آن زیپ میکنه و به هم میچسبونه

سلام دوستان.
من این 7پارتو دانلود کردم بعد با وینرار نصبش کردم که pc بازش کرد و من تو pc بازی کردم.

:-?یعنی این مال pc بود نه psp.اگه مال psp چطور تو psp بریزم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو رو خدا زود جواب بدین.

سلام دوستان.
من این 7پارتو دانلود کردم بعد با وینرار نصبش کردم که pc بازش کرد و من تو pc بازی کردم.

:-?یعنی این مال pc بود نه psp.اگه مال psp چطور تو psp بریزم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو رو خدا زود جواب بدین.
آره رفیق مال pc بودش منم دیشب بعداز این که خودم دانلود کردم پستم ویرایش کردم اگه بخونی متوجه میشی از اینجا میتونی دانلود کنی
Free_Running_EUR_PSP-pSyPSP

آره رفیق مال pc بودش منم دیشب بعداز این که خودم دانلود کردم پستم ویرایش کردم اگه بخونی متوجه میشی از اینجا میتونی دانلود کنی
Free_Running_EUR_PSP-pSyPSP

اینو خودتون دانلود کردید؟؟؟؟؟؟
اینو مثل قبلی نمبی شه به هم چسبوند eroorمیده به نظرتون باید بعد دانلود از حالت زیپ در بیارم هر 15 بخشو جدا بریزم تو psp؟؟؟؟؟ چون به هم نمی چسبن!!!!!!!!!!!

اینو خودتون دانلود کردید؟؟؟؟؟؟
اینو مثل قبلی نمبی شه به هم چسبوند eroorمیده به نظرتون باید بعد دانلود از حالت زیپ در بیارم هر 15 بخشو جدا بریزم تو psp؟؟؟؟؟ چون به هم نمی چسبن!!!!!!!!!!!

اينو psy-fr.rar و اينم psy-fr.r00 دانلود كردي روي هم ميشه 17 پارت بعد اين psy-fr.rar رو باز كن و فايل درونش رو در يك جا كپي كن اتوماتيك بقيه پارتها اكسترد ميشه.

اقا بلاخره دانلود کردمو الانم دارم بازی می کنم. دم همتون گرم بخصوص chris6601و اقا مهدی >:d< از طرف همه ترسورها به خصوص تبریز شما رو در آغوش می کشم:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or