بازی شکار حیوانات hunting

barcapres

کاربر سایت
راستش من دنبال یه بازی شکار کامل میگردم.که همه جور حیوون و اسلحه و ...داشته باشه .
اگه میشه راهنماییم کنین.
چند سال پیش از یکی از دوستام یه بازی شکار گرفتم که خیلی جالب بود.توش شکار فیل و شیر و... داشت .
چند وقته دنبال اون بازی هستم اما هر بازی ای میخرم فقط شکار آهو و قوچ و از این جور جونورا داره .و معمولا قدیمی هستن(مال قبل از 2003).

اگه کسی یه بازی شکار خوب سراغ داره بگه.

(و اگه یه لینک سالم هم برا دانلودش برام بفرسته ممنون میشم.:d)

راستش این سبک جزو سبک های Silmulation حساب میشه که طرفدارنش افراد خاص هستند ، فکر میکنم بزرگترین بازی این سبک سری Cabela باشه که توسط کمپانی مطرح اکتیویژن منتشر میشه ، آخرین نسخه ای هم که ازش برای PC عرضه شده Cabela's Outdoor Adventures نام داره که پارسال عرضه شد و یادمه نسخه کرک شدش توی یکی از همون مراحل اولیه دچاز یه باگ میشد و هیچ کاریش هم نمیشد کرد ،

Cabelas-Dangerous-Hunts-2011-PS-Move-Compatible-PS3-3481957-4.jpeg

یه نسخه هم فکر کنم برای سال 2011 تایید شده که متاسفانه PC جزو پلتفرم هاش نیست و بنظر خیلی جالب میاد چون مربوط به شکار های خطرناک و زندگی بین حیوانات وحشی میشه و قراره یه تفنگ نشونه دار هم همراه با بازی روانه بازار بشه.
در کل اگه بتونی نسخه سالم و بی نقص همین بازی(نسخه سال 2009) رو گیر بیاری خیلی خوبه وگرنه بقیه بازی های این سبک کیفیت بالایی ندارند.

راستش این سبک جزو سبک های Silmulation حساب میشه که طرفدارنش افراد خاص هستند ، فکر میکنم بزرگترین بازی این سبک سری Cabela باشه که توسط کمپانی مطرح اکتیویژن منتشر میشه ، آخرین نسخه ای هم که ازش برای PC عرضه شده Cabela's Outdoor Adventures نام داره که پارسال عرضه شد و یادمه نسخه کرک شدش توی یکی از همون مراحل اولیه دچاز یه باگ میشد و هیچ کاریش هم نمیشد کرد ،

Cabelas-Dangerous-Hunts-2011-PS-Move-Compatible-PS3-3481957-4.jpeg

یه نسخه هم فکر کنم برای سال 2011 تایید شده که متاسفانه PC جزو پلتفرم هاش نیست و بنظر خیلی جالب میاد چون مربوط به شکار های خطرناک و زندگی بین حیوانات وحشی میشه و قراره یه تفنگ نشونه دار هم همراه با بازی روانه بازار بشه.
در کل اگه بتونی نسخه سالم و بی نقص همین بازی(نسخه سال 2009) رو گیر بیاری خیلی خوبه وگرنه بقیه بازی های این سبک کیفیت بالایی ندارند.
اینو من بازی کردم اصلا چیز جالبی نیست یعنی اصلا شبیه یه سیمولیشن شکار نیست و شبیه یه شوتره اما تو قحطی همچین بازیهایی بد نیست

آخرین ویرایش:
راستش من دنبال یه بازی شکار کامل میگردم.که همه جور حیوون و اسلحه و ...داشته باشه .
اگه میشه راهنماییم کنین.
چند سال پیش از یکی از دوستام یه بازی شکار گرفتم که خیلی جالب بود.توش شکار فیل و شیر و... داشت .
چند وقته دنبال اون بازی هستم اما هر بازی ای میخرم فقط شکار آهو و قوچ و از این جور جونورا داره .و معمولا قدیمی هستن(مال قبل از 2003).

اگه کسی یه بازی شکار خوب سراغ داره بگه.

(و اگه یه لینک سالم هم برا دانلودش برام بفرسته ممنون میشم.:d)
درود کسی این بازی که دوستمون میگه را میدونه اسمش چی
خیلی دنبال شکار شیر هستم

بازیی که توش شکار شیر و فیل باشه این هست که من خودم 7 سال پیش بازی کردم واقعا بازی تمیزیه
hunting unlimited 3 اسمش اینه ناشرش هم فکر کنم valu soft بود
شماره های جدیدش هم توی سال 2010 و 2011 تولید شده

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or