reza8 کاربر سایت Jan 2, 2015 #2 احسان جان مرسی از زحمات کلا همه ی بازی ها و کارتونای captain tsubasa دوست دارم خیلی خاطره دارم ازش
LBJ4Ever FedExpress کاربر سایت Jan 2, 2015 #3 خوراکه بعد ظهرهای جمعه: دوقلوهای افسانه ای و فوتبالیستها یادش بخیر.
ehsanservat کاربر سایت Jan 2, 2015 #4 نوشته شده توسط reza8: احسان جان مرسی از زحمات کلا همه ی بازی ها و کارتونای captain tsubasa دوست دارم خیلی خاطره دارم ازش بیشتر... فدات رضا جان خوب آره چون سوباسا قهرمان بچگی ها ما بود یادمه من دبستان بودم کارتون تیم امید نشون میداد که سوباسا تازه رفته بود تو تیمشون بعد از تیم امید کارتون فوتبالیستا شروع شد هر شوت که میشد کلی وای میستایدم تا قسمت بعد :d یادمه حتی زیدان گفته بود من بخاطر کارتون فوتبالیستا به فوتبال علاقه مند شدم ( با اون کلیه ای که رفت بازم هنوز اسطوره ای :d ) نوشته شده توسط LBJ4Ever: خوراکه بعد ظهرهای جمعه: دوقلوهای افسانه ای و فوتبالیستها یادش بخیر. بیشتر... آره یادش بخیر زبل خانم یادت رفت :d فوتبالیستا NES ( میکرو ) هم یادش بخیر
نوشته شده توسط reza8: احسان جان مرسی از زحمات کلا همه ی بازی ها و کارتونای captain tsubasa دوست دارم خیلی خاطره دارم ازش بیشتر... فدات رضا جان خوب آره چون سوباسا قهرمان بچگی ها ما بود یادمه من دبستان بودم کارتون تیم امید نشون میداد که سوباسا تازه رفته بود تو تیمشون بعد از تیم امید کارتون فوتبالیستا شروع شد هر شوت که میشد کلی وای میستایدم تا قسمت بعد :d یادمه حتی زیدان گفته بود من بخاطر کارتون فوتبالیستا به فوتبال علاقه مند شدم ( با اون کلیه ای که رفت بازم هنوز اسطوره ای :d ) نوشته شده توسط LBJ4Ever: خوراکه بعد ظهرهای جمعه: دوقلوهای افسانه ای و فوتبالیستها یادش بخیر. بیشتر... آره یادش بخیر زبل خانم یادت رفت :d فوتبالیستا NES ( میکرو ) هم یادش بخیر