بازی زندگی جدید سارا

نظرتون در مورده اين بازي چيه؟

• نا امید کننده است

رای‌ها: 8 42.1%
  • ضعیف است

رای‌ها: 2 10.5%
  • بازی جالبی است

رای‌ها: 1 5.3%
  • در حال پیشرفت هستند

رای‌ها: 8 42.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    19

sam_fisher_agent47

کاربر سایت
مراسم رونمایی بازی "زندگی جدید سارا"

برای نخستین بار بازی با موضوع «آموزش سبک زندگی» تحت عنوان «زندگی جدید سارا» توسط شرکت بازی نما و با حمایت حوزه هنری سازمان تبلیغات
اسلامی طراحی و تولید گردید.

files_news__00009%5Bw250h250mresizeByMaxSize%5D.jpg

« زندگی جدید سارا » در سبک سوم شخص می باشد و زندگی یک دختر دانشجو را روایت می کند. سارا که در شهرستان زندگی می کند برای ادامه تحصیل به دانشگاهی در شهری بزرگ می آید و با مشکلاتی در شهر روبرو می شود که کاربر بازی ، با پشت سرگذاردن آنها ، امتیاز دریافت می کند .

ادامه مطلب

Last edited by a moderator:
هر چند نقش اول زن رو برای هیچ بازی نمی پسندم اما تو چند خط بد به نظر نمیاد
البته من همیشه خوش بین هستم ( در مورد هر بازی ای ) به شرطی که آدم رو آزار نده
ولی بازیهای ایرانی پر باگها فاتال هست و آزار میدن
به جای این همه هزینه بیخود میرفتن یه بازی برای موبایل میساختن مثله سری night شرکت gameloft
بیشتر استقبال میشد ازش ! بازی هم یه چیزی تو همین مایه هاست ( فقط از عکس برداشت کردم )
البته با سبک ایرانی نه nights !!

لينک هيچ مشکلی نداره ...... برا من راحت باز ميشه ;)
در مورد بازی هم به نظرم برای شروع بد نيست ....... ولی در مقايسه با بازيهای غير وطنی :biggrin1: احساس فلج بودن به آدم دست ميده :biggrin1:

ماشالا چه سبکی از زندگی اینا ميخوان نشون بدن خدا ميدونه
آخر سر حتما ميتونی انتخاب کنی راهتو
درستکار بشی يا مفسد:laughing::biggrin1:

به دو دلیل می بایستی این تاپیک قفل و یا پاک می شد

1: نام تاپیک

قانون شماره 3) کاربران می‌بایست در هنگام ارسال سؤالات و مشکلات و پیام ‌های خود از یک موضوع مناسب استفاده نمایند. این موضوع می ‌بایست کوتاه و در رابطه با سؤال، مشکل و یا پیام ایشان باشد به طوری که از روی موضوع بتوان از مطالب درون آن با خبر شد. در غیر اینصورت با کاربر خاطی برخورد خواهد شد. از انتخاب عناوینی همچون: تورو خدا کمکم کنید، خیلی مهم، هر کی می تونه جواب بده، نیاز به پاسخ فوری، چطوری می تونم، کرک می خوام، بدو بیا تو، ... جدا خودداری فرمایید.

2: نظر سنجی نامناسب

به یاد داشته باشید که نظر سنجی را کوتاه و هدفدار ایجاد کنید

این دو مورد رو درست کردم ولی سازنده ی تاپیک در آینده دقت بیشتری کنند
پست اول رو هم ویرایش کردم

حق نگهدار

آخرین ویرایش:
بنظر خیلی بد نمیاد , جای پیشرفت داره ولی برای شروع بد نیست . نمیشه یه روزه راه n سال رو رفت... اولش کند پیش میرن ولی رفته رفته بهتر میشه (امیدوارم:دی)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or