شایعه بازی جدید Rockstar San Diego در حال ساخت است؟

rahyarpaul

کاربر سایت
راک استار سان دیگو خالق بازی red dead در حال استخدام 37 نفر برای پروژه معرفی نشده خود است
این پروژه به احتمال فراوان نسخه سوم بازی red dead میباشد
که دو نسخه قبلی برای کنسولهای مایکروسافت و سونی عرضه شد اما با توجه به جزییات و مهارتهایی که در این استخدام به چشم میخورد باید منتظر عرضه این عنوان برای pc نیز باشیم
red-dead-redemption-2_0.jpg

Careers at Rockstar San Diego | Rockstar Games

Last edited by a moderator:
شایدم این افراد رو واسه پورت نسخه قبلی واسه pc بخوان!
البته این ارزویه من هست که الان گفتم ! به هر حال شایعه ای بیش نیست!

شایدم این افراد رو واسه پورت نسخه قبلی واسه pc بخوان!
البته این ارزویه من هست که الان گفتم ! به هر حال شایعه ای بیش نیست!
پورت نیست از نسخه قبلی
چون تو مهارتهاش اورده یه عنوان نسل بعدی اپن ورلد
bully هم بعیده چون توسط این شرکت ساخته نشده
هر جا که تجربه کاری خواسته اینجوری گفته
At least one shipped console or PC title
متن بالا در چند مورد دیده شده

• Experience with online game service APIs, particularly Xbox Live, Sony NP, and Games for Windows Live.
در بالا به gfwl اشاره شده،آیا باز هم راک استار اگه بخواد pc این عنوان رو بزنه میره سراغ gfwl
Work with others to create our next generation animation system that includes motion-capture, facial animation, parameterized motion, and procedural animation tools and technologies.
در بالا به نسل بعد اشاره شده
At least one shipped game title encouraged; preferably on the Xbox 360 / Playstation 3 consoles or PC
باز هم pc اینبار در بخش برنامه نویسی
نکته:این عنوان قطعا نسل بعدی هست
و موتور بازی همون rage هست
شاید بازی بین نسلی باشه
. If you consider yourself an expert and champion against hacking, JTAG/jailbreaking, ISO-modding, save modding, trainers, leaderboard injections, cracking, or any other spoil-making, this may be the job for you.
کنسولهای جدید هک نشدن پس اگه این نسل بعدیست نباید نگران jtag و jail breaking باشه فکر کنم،اما اون crack رو خوب اومده میتونه نوید pc رو بده
مخصوصا که شخصیت اصلی نسخه قبل فوت کرد میشه بدون عرضه نسخه قبلی بیاد رو pc ،چون داستانش جدیده

آخرین ویرایش:
استارت red dead وقتش بزنن ، با ی شخصیت جدید ، جان مارستون باید تک بمونه داستانس و تو قسمت قبلم تموم شد ، دیگه فلش بک زدن حال نمیده ، راکستار استاد خلق شخصیت های جدید هست مثل جان مارستون.

پورت نیست از نسخه قبلی
چون تو مهارتهاش اورده یه عنوان نسل بعدی اپن ورلد
bully هم بعیده چون توسط این شرکت ساخته نشده
هر جا که تجربه کاری خواسته اینجوری گفته
At least one shipped console or PC title
متن بالا در چند مورد دیده شده

• Experience with online game service APIs, particularly Xbox Live, Sony NP, and Games for Windows Live.
در بالا به gfwl اشاره شده،آیا باز هم راک استار اگه بخواد pc این عنوان رو بزنه میره سراغ gfwl
Work with others to create our next generation animation system that includes motion-capture, facial animation, parameterized motion, and procedural animation tools and technologies.
در بالا به نسل بعد اشاره شده
At least one shipped game title encouraged; preferably on the Xbox 360 / Playstation 3 consoles or PC
باز هم pc اینبار در بخش برنامه نویسی
نکته:این عنوان قطعا نسل بعدی هست
و موتور بازی همون rage هست
شاید بازی بین نسلی باشه
. If you consider yourself an expert and champion against hacking, JTAG/jailbreaking, ISO-modding, save modding, trainers, leaderboard injections, cracking, or any other spoil-making, this may be the job for you.
کنسولهای جدید هک نشدن پس اگه این نسل بعدیست نباید نگران jtag و jail breaking باشه فکر کنم،اما اون crack رو خوب اومده میتونه نوید pc رو بده
مخصوصا که شخصیت اصلی نسخه قبل فوت کرد میشه بدون عرضه نسخه قبلی بیاد رو pc ،چون داستانش جدیده
الان این یعنی چی:|
شعورم و فهم = 0

حالا این نسخه احتمال قوی مثل redemption یک داستان جدید و شخصیت های جدید و متفاوتی با نسخه های قبل داره (راستش من خودم revolver رو بازی نکردم ولی شنیدم که revolver کاملا داستان و شخصیت های متفاوتی داشته با redemption)
پس بهتون توصیه می کنم فکر red deam redemption 2 رو از سرتون ببرین بیرون

من چند وقت پيش يكي برام پايان نسخه اول رد دد رو اسپويل كرد براي همين منم سمتش نرفتم چون حسش نبود
ولي در كل راك استار شركتيه كه ما سرش قسم ميخوريم :d تا حالا چيز بدي بيرون نداده

Sent from my iPhone using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or