بازی جدید half life با نام HALF LIFE 2-COASTLINE TO ATMOSPHERE2

• Thread starter Thread starter shahdad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

shahdad

کاربر سایت
من در بعضی تاپیک ها نام این بازی را دیدم گفتم این قسمت را ایجاد کنم تا هر کسی اطلاعاتی از این بازی پرطرفدار دارد این جا بنویسد

من که چیزی از این عنوان نشنیدم .میشه بگی از کجا با خبر شدی.
مگه به جز اپیزود دوم چیزی در دست ساخت هست؟
ولی میدونم شرکت ولو میتونه اونو تا بی نهایت بسط بده.
شماره اول رو یادتون که میاد چند تا ادامه داشت؟
Blue Shift-Opposing Force-Intial Encounter –Red Emption

من که چیزی از این عنوان نشنیدم .میشه بگی از کجا با خبر شدی.
مگه به جز اپیزود دوم چیزی در دست ساخت هست؟
ولی میدونم شرکت ولو میتونه اونو تا بی نهایت بسط بده.
شماره اول رو یادتون که میاد چند تا ادامه داشت؟
Blue Shift-Opposing Force-Intial Encounter –Red Emption
من خردم خیلی قشنگه تمامش هم کردم من اصفهان هستم 3 تا سی دی هم هست شما ول بازی باید یک جیپ هست سوار بشیدو این جیپ را در اخر بازی به محل مورد نظر برسانید در راه خیلی مشکلات پیش می اید توصیه میکنم ان را نصب کنید و بازی کنید

سلام
فکر نکن مطمئن باش:)
نمیدونم کی این کارها رو به این شرکتهای بازیسازی نشون داده این از فارکرای و این از هالف لایف;)
مطمئن بودم امین گفتم الان بگم نخیر این بازی موده یهو خدا رو چه دیدی من اشتباه کردم بعد اعضا پروفسور اینجا میان دیگه ولکنم نیستن:biggrin1:

راستی کدوم شرکت این بازی رو منتشر کرده؟

چیز هایی رو که در زیر نوشتم نظرات شخصی من درباره این بازی است و اطلاعات شخصی است و از صحت آن زیاد مطمئن نیستم و ممکن است نادرست باشد به هر حال نقدی است که امیدوارم قبول کنید:
در جایی خواندم که بعد از انفجار بزرگ آخرین مرحله half life2 گردن فیریمن به شدت زخمی شده و مردم او را به روستا های اطراف می برند و حدود دو ماه طول می کشد تا کاملا نیروی از دست داده خود را به دست آورد. در آن زمان دکتر breen ظاهرا زنده مانده و به مکانی دیگر می رود و در آنجا دوباره از اول شروع می کند.
پس freeman از مردم تقاضا می کند تا با او همراه شوند تا به مبارزه با breen بروند(اگر املا کلمات غلط است به بزرگی خودتان ببخشید)
اما مردم از همراه شدن با او به سبب ترسشان خودداری می کنند. پس freeman به تنهایی راهی می شود و به آن منطقه می رود تا با breen مبارزه کند.

در episode one شاهد آن بودیم که Alyx همراه با freeman آخرین نفراتی هستند که از شهر 17 فرار می کنند.آنها با قطار سعی می کردند تا هر چه زود تر قبل از اینکه شهر منفجر شود فرار کنند اما در حال فرار با قطار گرفتار موج انفجار می شوند و ...(حتی در منوی بازیی در آخرین مرحله تصویر Alyx را می بینیم که از قطار در حال پرت شدن است و کسی دست او را گرفته و زیرش نوشته coming soon)
پس نسخه ادامه ، باید از آن محل ادامه پیدا کند و لی در این نسخه بازی از دریا شروع می شود.
بنا براین ظاهرا این نسخه ادامه نیست.
در مورد خود بازی:
روند بسیار سخت تر شده است به طوری که بعضی قسمت ها وقت بسیاری می گیرد.
میله آهنی که در نسخه قبل به عنوان اولین اسلحه بود به تبر تبدیل شده.
یک هفتیر دوبل سلاح جدیدی است که به این بازی اضافه شده.
در طول بازی از جیپ و قایقی که در half life 2 بود استفاده می شود.
یکی از خصوصیات half life این بود که freeman در طول بازی حرف نمی زند و دوربین فقط از نگاه freeman است. اما در این نسخه شاهد اشافه شدن دمو هایی هستیم و حتی freeman در طول بازی صحبت می کند (البته به صورت نوشته در وسط صفحه که بیشتر به منظور راهنمایی در طول بازی است)
در طول بازی ما شاهد اجساد Barny و Eli وبرای یک لحظه Alyx را میبینیم که این با داستان بازی جور در نمی آید.
قسمتی از بازی در حالت رویا پیگیری می شود(چون با گاز مسموم می شود)که به نظر من ایده جالبی است.
در آخر این بازی gman و breen را با هم می بینیم که در حال فرار کردن هستند و در آخرین لحظه توسط freeman کشته میشوند و freeman با سفینه ای به زمین فرار میکند و شاهد ادامه بازی در زمین هستیم و بازی بعد از وارد شدن به جاده ای در شب با گزینه The End مواجه می شویم.
در آخر بازی اسامی بعضی از بازی ها را میبینیم:medal of honor- call of duty و ... که نفهمیدم چه بود اگر کسی فهمید به ما هم توضیحی بدهد.
در آخر به نظر من این نسخه ضعیفتر از قبلی ها بود و این طور استنباط می شود که در ادامه episode one نیست.من که بیصبرانه منتظر episode two هستم اگر وجود داشته باشد.

چیز هایی رو که در زیر نوشتم نظرات شخصی من درباره این بازی است و اطلاعات شخصی است و از صحت آن زیاد مطمئن نیستم و ممکن است نادرست باشد به هر حال نقدی است که امیدوارم قبول کنید:
در جایی خواندم که بعد از انفجار بزرگ آخرین مرحله half life2 گردن فیریمن به شدت زخمی شده و مردم او را به روستا های اطراف می برند و حدود دو ماه طول می کشد تا کاملا نیروی از دست داده خود را به دست آورد. در آن زمان دکتر breen ظاهرا زنده مانده و به مکانی دیگر می رود و در آنجا دوباره از اول شروع می کند.
پس freeman از مردم تقاضا می کند تا با او همراه شوند تا به مبارزه با breen بروند(اگر املا کلمات غلط است به بزرگی خودتان ببخشید)
اما مردم از همراه شدن با او به سبب ترسشان خودداری می کنند. پس freeman به تنهایی راهی می شود و به آن منطقه می رود تا با breen مبارزه کند.

در episode one شاهد آن بودیم که Alyx همراه با freeman آخرین نفراتی هستند که از شهر 17 فرار می کنند.آنها با قطار سعی می کردند تا هر چه زود تر قبل از اینکه شهر منفجر شود فرار کنند اما در حال فرار با قطار گرفتار موج انفجار می شوند و ...(حتی در منوی بازیی در آخرین مرحله تصویر Alyx را می بینیم که از قطار در حال پرت شدن است و کسی دست او را گرفته و زیرش نوشته coming soon)
پس نسخه ادامه ، باید از آن محل ادامه پیدا کند و لی در این نسخه بازی از دریا شروع می شود.
بنا براین ظاهرا این نسخه ادامه نیست.
در مورد خود بازی:
روند بسیار سخت تر شده است به طوری که بعضی قسمت ها وقت بسیاری می گیرد.
میله آهنی که در نسخه قبل به عنوان اولین اسلحه بود به تبر تبدیل شده.
یک هفتیر دوبل سلاح جدیدی است که به این بازی اضافه شده.
در طول بازی از جیپ و قایقی که در half life 2 بود استفاده می شود.
یکی از خصوصیات half life این بود که freeman در طول بازی حرف نمی زند و دوربین فقط از نگاه freeman است. اما در این نسخه شاهد اشافه شدن دمو هایی هستیم و حتی freeman در طول بازی صحبت می کند (البته به صورت نوشته در وسط صفحه که بیشتر به منظور راهنمایی در طول بازی است)
در طول بازی ما شاهد اجساد Barny و Eli وبرای یک لحظه Alyx را میبینیم که این با داستان بازی جور در نمی آید.
قسمتی از بازی در حالت رویا پیگیری می شود(چون با گاز مسموم می شود)که به نظر من ایده جالبی است.
در آخر این بازی gman و breen را با هم می بینیم که در حال فرار کردن هستند و در آخرین لحظه توسط freeman کشته میشوند و freeman با سفینه ای به زمین فرار میکند و شاهد ادامه بازی در زمین هستیم و بازی بعد از وارد شدن به جاده ای در شب با گزینه The End مواجه می شویم.
در آخر بازی اسامی بعضی از بازی ها را میبینیم:medal of honor- call of duty و ... که نفهمیدم چه بود اگر کسی فهمید به ما هم توضیحی بدهد.
در آخر به نظر من این نسخه ضعیفتر از قبلی ها بود و این طور استنباط می شود که در ادامه episode one نیست.من که بیصبرانه منتظر episode two هستم اگر وجود داشته باشد.
EPISODE 1 که اومده EPISODE 2 ش ولی هنوز نیومده:)

این طور که از شواهد پیداست بازی جالبیه که توسط چند از اعضا و با تحریف داستانی دلخواه خودشان ساخته شده.
میخاستم بدونم از بچه های تهران کسی این بازی رو داره؟
از کجای تهران میشه گیرش آورد؟;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or