بازی جدید Frogwares جهان باز خواهد بود

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FUTURE

Endure & Survive
کاربر سایت
Frogwares سازنده بازی Sherlock Holmes : Crimes and Punishments بازی جدید خود با عنوان The Sinking City را معرفی کرد.
The Sinking City در سبک Invastigation Lovecraftian و همینطور Openworld خواهد بود.
frogwares در سایت خود درباره بازی اینطور توضیح داده است:
این بازی بزرگتر از چیزی است که تا به حال ساخته ایم و ما حس میکنیم که این قدم درستی برای ما است که این سبک را به عنوان جهان آزاد به The Sinking City بیاوریم. همینطور ما اعتقاد داریم که جهان Lovecraft برای بازی گزینه مناسبی است.
تعدادی اسکرین شات از بازی منتشر شده است که در زیر مشاهده میکنید :

gj987bg17vp4q7r170nt.jpg

o3pl67qk66hqtfvjl0iy.jpg

ubz7fy5onffa91fwo0gy.jpg

378eig2wvgflcntwdr1a.jpg

t53063ukb7mkawn7bihd.jpg

6tiuhalc96x1jlum3ic5.jpg

7nhzhsc0n7g5jcj81woh.jpg

wvhj8s468p20rvw1feo9.jpg

wdpgt98hqpjlazvsclpd.jpg

fzaejt7xi9t77evxj8xe.jpg

utdgu51ntbx32obw8f5s.jpg

6mw71yrkomw6ts0jmi2i.jpg

he3wbuwka1kh8lj7k8ps.jpg

هنوز اطلاعاتی از تاریخ عرضه و پلتفرم های این عنوان مشاهده نشده است.
frogwares در حال ساخت بازی Serlock holmes : Devil's Daughter نیز میباشد.

The Sinking City is a promising-looking open-world investigation Lovecraftian game • Eurogamer.net

محیط های بازی به نظر ترکیبی از Order و Dishonored هست، اگه از لحاظ اتمسفر، بتونه ذره ای به این دوتا نزدیک بشه بدون شک میره بالای لیست انتظار من!

از مابقی بازیهاش بنظر اتمسفر گیراترو گرافیک بهتری داره . دیگه بیشتر از این هم نمیشه ازشون انتظارداشت . عکسها منو مجذوب کرد . امیدوارم بازی خوبی بشه .

کلیت بازی و کانسپت هاش خیلی جذاب و جالب بنظر میرسن ولی با توجه به چندین تجربه ای که از ساخته های این استودیو داشتم از نظر فنی خیلی مشکل داشتن و این پروژه نسبت به کارهای قبلیشون خیلی جاه طلبانه تر و بلند پروازانه تره و همین کمی نگران کنندست و شک دارم بتونن از پسش بربیان. البته خب امیدوارم اینطور نباشه و با بازی خوبی طرف باشیم. :دی

این سازنده زمانی داشت با فوکوس اینترتینتمنت (!) بازی از روی اثر «کال آف کوتولو» لاوکرافت میساخت. که الان سیانید مسئول ساختش شده، فکر کنم این پروژه دنباله روند همون باشه ولی با ظاهری تازه... کلا از هردوشون استقبال میشه... یه ده سالی میشه از نقش آثار لاوکرافت در بازیسازی خبری نیست :d

این سازنده زمانی داشت با فوکوس اینترتینتمنت (!) بازی از روی اثر «کال آف کوتولو» لاوکرافت میساخت. که الان سیانید مسئول ساختش شده، فکر کنم این پروژه دنباله روند همون باشه ولی با ظاهری تازه... کلا از هردوشون استقبال میشه... یه ده سالی میشه از نقش آثار لاوکرافت در بازیسازی خبری نیست :d

درسته که BloodBorne به طور مستقیم از آثار لاوکرافت اقتباس نشده ، ولی از اونجایی که میازاکی خیلی خوب الهام گرفته از لاوکرافت, میشه اونو یه اثر لاوکرافتی دونست :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or