اگر به خاطر داشته باشید، دقیقا یک روز پس از ترک کونامی، کوجیما اعلام کرد که استودیو جدید خود را با نام Kojima Productions تاسیس کرده است و همچنین بر روی یک عنوان جدید با همکاری شرکت سونی کار میکند. اکنون در مصاحبه جدید کوجیما با مجله Famitsu اطلاعات جدیدی از این عنوان بیان شده است. برای اطلاعات بیشتر در ادامه با ما همراه باشید.
مجله فامیتسو: پس از ترک کردن کونامی، شما بلافاصله استودیو جدید خود را تاسیس کردید، اکنون آیا شما قصد دارید مدتی استراحت کنید؟
کوجیما: من در ابتدا میخواستم کمی استراحت کنم، اما استراحت کردن به این معنا است که زمان زندگی خود را از دست میدهم و به کندی و بدون نظم این زمان را به پایان میرسانم و هیچکسی مرا به این خاطر نمیبخشد. من حدود یک سال نیاز به آماده شدن دارم. در حال حاضر ما لگو و وبسایت خود را درست کردهایم.
مجله فامیتسو: در خصوص لگو کمی توضیح دهید.
کوجیما: من هنوز نمیتوانم چیزی در این خصوص بگویم ولی رازی در لگو پیدا میشود. نمای کلی لگو به نظر خیلی جالب میرسد.
مجله فامیتسو: دلیل همکاری شما در اولین پروژه با سونی چیست؟
کوجیما: من پیشنهادهای زیادی از سراسر دنیا داشتهام؛ اما مبنای همه آنها هالیوودی بود و من دوست ندارم بر روی هر چیزی کار کنم. در این زمان بود که نمیدانستم چه کسی میتواند در یک پروژه بزرگ به من اعتماد کند و در همین موقع، سونی را یافتم. آنها به من آزادی زیادی میدهند و این فضای بسیار خوب و راحتی برای کار کردن است.
مجله فامیتسو: در خصوص عنوان جدیدتان توضیح دهید.
کوجیما: این یک بازی شگفتانگیز خواهد بود، به همراه طرح و داستان، شخصیتها و سیستمهای گیمپلی فوقالعاده خواهد بود. من سعی کردم همه چیز را طوفانی و شگفت انگیز طراحی کنم. برخی از قسمتهای بازی کاملاً نو هستند و به همین منظور نیاز دارم تا آنها را آزمایش و تجربه کنم.
من نمیگویم که بازی یک عنوان Open-World است؛ اما باید بگویم افرادی که از بازیهای AAA امروزی همچون The Division و Uncharted لذت میبرند، میتوانند با آن به خوبی و راحتی ارتباط برقرار کنند. وقتی بازی معرفی شد، برخی چیزها ممکن است آن چیزی نباشند که انتظار دارید؛ اما مطمئن هستم آن را درک خواهید کرد، هنگامی که تجربهاش کنید. ژانر بازی هم اکشن است.
مجله فامیتسو: نظر شما در خصوص واقعیت مجازی چیست؟
کوجیما: من دوست دارم چیزی برای آن بسازم اما در حال حاضر چیزی برای آن نداریم. من باور دارم که واقعیت مجازی میتواند کلیدی برای صنعت بازیسازی باشد.
اکنون باید منتظر اخبار بیشتر در خصوص این بازی اکشن ماند و دید که کوجیما این بار برای طرفداران خود چه سورپرایزی دارد؟
منبع