شایعه بازی جدید شرکت Respawn فقط برای کنسول نسل بعد ماکروسافت و Xbox 360 است

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

3712381.jpg

درود.

در چند هفته مانده به معارفه کنسول نسل بعد شرکت ماکروسافت، امروز خبر جدیدی پیرامون استودیو Respawn Entertainment به گوش رسید که بی‌ربط به این شرکت نیست. همانطور که مطلع هستید این شرکت در حال ساخت اولین بازی جدید خود است، و از قرار معلوم این عنوان فقط در حال حاضر برای Xbox 360 و کنسول نسل بعد شرکت ماکرو در نظر گرفته شده است.

این اطلاعات را سایت معتبر Kotaku از یکی از منابع آگاه خود بدست آورده است. این خبرگذاری اعلام کرده است عنوان جدید Respawn یک بازی است (گفته می‌شود نام بازی Titan است) که فقط برای دو پلتفرم 360 و کنسول نسل بعد ماکروسافت در نظر گرفته شده است و خبری از آمدن این بازی برای PS3 , PS4 , Wii U و PC نیست. اطلاعاتی از این بازی که سایت Kotaku آن را منتشر کرده است.

• این سایت اعلام کرده است بازی به صورت always-online multiplayer shooter می‌باشد.
  • بازی با موتور گرافیکی شرکت Valve یعنی Source Engine در حال ساخت است.
  • گفته می‌شود داستان بازی Titan نبرد بین Davids و Goliathsـها را روایت می‌کند. Davids ها سربازارنی هستند که کاملا از نظر سلاحی و نظامی مسلح هستند و Goliaths ها نیز از قرار معلوم اسکلت‌های بسیار غول پیکری می‌باشند.
  • بازی باید به صورت دائم به اینترنت وصل باشد و گویا گزینه افلاین در بازی موجود نمی‌باشد.
  • استودیو Respawn Entertainment فقط نسخه نسل بعد کنسول ماکرو را می‎سازد و نسخه 360 این بازی توسط شرکتی دیگر در حال ساخت است.
  • گفته می‌شود بازی دارای بخش مولتی‌پلیر بسیار قوی است و همچنین در تیتان بخش داستانی نیز وجود دارد.

در حال حاضر اطلاعات بدست آمده از این بازی این موارد بودند؛ حال باید دید در آینده و در مراسم معارفه کنسول نسل ماکرو خبری از این بازی خواهد شد یا خبر.

polygon

آخرین ویرایش:
لطف میکنن :-| اخه بازی همیشه ی خدا انلاین به چه درد جماعت میخوره؟ به عنوان یه اپشن کنار بخش سینگل بزارنش لطف کردن :-|

این گروه 3 ساله برای خودشون استودیو زدن و مردم رو سر کار گذاشتن... آخر هم یه بازی آنلاین دارن میدن با موتور منسوخ و عهد فرعون سورس برای نسل بعد ... خفت باره.

اگه حتي بتونن بازي رو از لحاظ زماني(مثلا يك سال) انحصاري next xbox بكنن هم به نظرم خيلي به نفع مايكروسافت هست و در كنار انحصاريهاي خودش مي درخشه(mmo بانجي هم كه واسش مياد)

فقط ميمونه موتور source كه مشخص نيس نسخه جديد يا از نسخه قديمش استفاده مي كنن(چون ولو مدتي رو ورژن جديدش كار مي كنه و بعيد مي كنم براي اولين بار بده يه شركت به غير خودش موتورشو استفاده كنه)

این خبر شاییعه بیش نیست چون من سایت respawn دنبال می کنم تو درخواست شغل های جدید افرادی مهندسی کامپیوتر و اشنایی به برنامه نویس ps3 و نسل بعدش احتیاج داره که بعد مدتی جذب کرده از بخش مشاغل رو سایتش برداشتن و گر نه بهتون نشون می دادم بعدش اینکه تو فرومش مدیر سایتش abbie نامی هستش گفته بود دارای یک انجین جدید هستش مثل کال اف دیوتی می مونه داری بخش مولتی و سینگل می باشه ..........................................

ولی خوب شایدم درست باشه تو فروم پرسیده بودن که برای چه پلتفورمی های رو ساپورت می کنه فقط تو جواب سه تا نقطه گذاشته بود بعد مدتی پست پاک کرده بود

انگار همون طور که کاربر fratos شایعش رو گذاشت بازی های first party که برای next xbox بودن bullshit بودن برای همین micro مجبور شده یک سری بازی رو با بستن قرار داد انحصاری کنه مثل زمان xbox360

بعد خیلی مدت رفتم تو فروم سایت respawn غوغا شده تو فروم مسئول سایت تو پیغامی ملت مثل خواسته اروم کنه گفته اخرین اخبار فقط از صفحه تویت ما دنبال کنین کسانی که ما رو تا این لحظحه حمایت کردن تا e3 صبر کنن ولی خیلی ها ناراضی شدن فقط برای xbox می یاد به نظر من مولتی پلتفرم هستش خوب اون صفحه که گفتم برای مشاغل respawn برای ps3 , نسل بعدش:
rwr2o36ylf5geouf4zp7.png
[/URL][/IMG]

انگار همون طور که کاربر fratos شایعش رو گذاشت بازی های first party که برای next xbox بودن bullshit بودن برای همین micro مجبور شده یک سری بازی رو با بستن قرار داد انحصاری کنه مثل زمان xbox360

kotaku ﺗﻮ ﻫﻤﻴﻦ ﺧﻴﺰﺵ ﻧﻮﺷﺘﻪ اﺯ ﻧﻆﺮ ﺯﻣﺎﻥ ﺑﻨﺪﻱ, first party ﻫﺎ ﻫﻤﺸﻮﻥ ﺣﺪﻭﺩ 6 ﻣﺎﻩ ﻋﻘﺒﻦ, ﺭﺑﻂﻲ ﺑﻪ ﺑﺪ ﺑﻮﺩﻥ ﺑﺎﺯﻱ و ... ﻧﺪاﺭﻩ

• گفته می‌شود بازی دارای بخش مولتی‌پلیر بسیار قوی است و همچنین در تیتان بخش داستانی نیز وجود دارد.
باز حداقل خوبه بخش داستانی داره #:-s
این گروه 3 ساله برای خودشون استودیو زدن و مردم رو سر کار گذاشتن... آخر هم یه بازی آنلاین دارن میدن با موتور منسوخ و عهد فرعون سورس برای نسل بعد ... خفت باره.
ظاهراً شوما بازیش کردی و افتضاح بوده :(

در مورد اون تیکه بولد شده هم که : :)

زحمت کشیدن واقعا منتظر یه بازی بزرگ برا نابود کردن bf وcod بودم یه بازی انحصاری هیچوقت این کارو نمیکنه

• گفته می‌شود داستان بازی Titan نبرد بین Davids و Goliathsـها را روایت می‌کند. Davids ها سربازارنی هستند که کاملا از نظر سلاحی و نظامی مسلح هستند و Goliaths ها نیز از قرار معلوم اسکلت‌های بسیار غول پیکری می‌باشند.
  • بازی باید به صورت دائم به اینترنت وصل باشد و گویا گزینه افلاین در بازی موجود نمی‌باشد.
  • استودیو Respawn Entertainment فقط نسخه نسل بعد کنسول ماکرو را می‎سازد و نسخه 360 این بازی توسط شرکتی دیگر در حال ساخت است.
کار خراب شد حالا اگه انحصاری هم نباشه بازم نمی تونه با bf وcod رقابت کنه چون تخیلیه

بازی گفته بودن که چیزی بین GeoW & Halo هست و Sci-Fiـــه از اول اصلاً قرار نبوده با اون 2 تا رقابت کنه که بخواد نابودشون کنه
کاری با این حرفا ندارم مهم زد حال بود که خوردیم رفت حسین (USA) هم کلی هایپمون کرده بود تو همه تاپیک ها COD که الان همش شد زد حال

آخرین ویرایش:
زحمت کشیدن واقعا منتظر یه بازی بزرگ برا نابود کردن bf وcod بودم یه بازی انحصاری هیچوقت این کارو نمیکنه
بازی گفته بودن که چیزی بین GeoW & Halo هست و Sci-Fiـــه از اول اصلاً قرار نبوده با اون 2 تا رقابت کنه که بخواد نابودشون کنه
کاری با این حرفا ندارم مهم زد حال بود که خوردیم رفت حسین (USA) هم کلی هایپمون کرده بود تو همه تاپیک ها COD که الان همش شد زد حال

اتفاقاً من و حسین تو یکی از تاپیک ها بحثمون همین بود :-" :دی

آخرین ویرایش:
اگه زامبلا از استوديوشون جدا نمي شد خيلي خوشحال مي شدم ولي از وقتي چند تن از افراد مهم اين استوديو رفتن نميتوتنم به او صورت به بازي دل خوش کنم.. حالا بايد ديد چي مشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or