بازی بی نظیر Infinity Blade: Dungeons رسما کنسل شد.

The FLASH

کاربر سایت
1331532038_w670_h500.jpg

خبری بد برای فن های infinity blade :
Donald Mustard،از مسئولین Chair عنوان کرد ادامه‌ی ساخت و انتشار این بازی رسما متوقف و کنسل شده است.
وی علت این کار را بسته شدن استودیوی در حال کار بر روی این بازی بیان کرد.
بازی Infinity Blade: Dungeons از سری اصلی infinity blade ( یکی از مهمترین و ارزشمندترین ip انحصاری اپل ) در ماه مارس 2012 و در کنفرانس سالانه اپل توسط epic و chair معرفی شد. این بازی که با موتور unreal engin 3 در حال ساخت برای پلتفرم ios بود یک spin-off از سری اصلی infinity blade به حساب می امد.
Donald Mustard،از مسئولین Chair این چنین عنوان کرد که:
در حال حاضر چیز زیادی وجود ندارد که بتوانم بگم چون Dungeons حقیقتا بازی نبود که ما اینجا (در استدیو chair) در حال کار کردن بر روی ان بودیم. بازی کانسپتی نشات گرفته از epic و ایده ای بود که ما از حمایتش مسرور بودیم ولی وقتی استدیو که در حال کار کردن رو بازی بود بسته شد بازی نیز به دنبال این اتفاق کنسل شد. در حقیقت این تمام چیزی بود که می توانم بگویم.
همچنین او افزود :
در مجموع موارد زیادی در استدیو chair برنامه ریزی شده که با سری infinity blade انجام دهیم مثل بازی های بیشتر و کتاب های بیشتر و حتی شاید محصولات دیگر و ما درباره ی ان بسیار هیجان زده هستیم.

دانلود پیش نمایش بازی در E3 2012:

http://fs2.filegir.com/siavashgg/Infinity_Blade__Dungeons_-_E3_2012__Debut_Trailer_[tag22].mp4

منبع:
Infinity Blade: Dungeons officially cancelled • News • Eurogamer.net

واقعا حیف شد ، از موقعی که دمو بازی رو تو کنفرانس اپل دیدم ، بیصبرانه منتظر عرضش بودم....

دقیقا منم همینطور اصلا این سری کلا یه سر و گردن بالاتر از همه ی بازی های موبایلی دیگه بود و اصلا جز بازی های موبایلی نمی گنجید. سبکی که این بازی تو دنیای بازی های موبایلی به وجود اورد هنورم که هنوزه بازی های بزرگ دیگه دارن از اون تقلید میکنن. جدا این بازی مایه افتخار app store هستش.

[h=2]بازی بی نظیر Infinity Blade: Dungeons رسما کنسل شد.[/h]
گیمی که هنوز ساخته نشده نقد نشده فروش نرفته چطور "بی‌نظیر" بودنش تایید شده؟ یه بازی بود کنسل شد رفت چرا قضیه رو تراژدیش میکنید !!.

گیمی که هنوز ساخته نشده نقد نشده فروش نرفته چطور "بی‌نظیر" بودنش تایید شده؟ یه بازی بود کنسل شد رفت چرا قضیه رو تراژدیش میکنید !!.

الان شما فرض کن Watch Dogs که یه بازی ـه جدید هست و اولین نسخش میخواد عرضه بشه بگن کنسل شد!! این بازی هم برا کسایی که بازی موبایل ، بازی میکنن شاهکاری بود برا خودش.

هر کسی که ای دیوایس داشته باشه و این سری رو بازی کرده قطعا میفهمه چه بازی ارزشمندی از دست رفته.
ضمن اینکه من عذر میخوام نمیدونستم که هر وقت بخوام تایپیک بزنم باید با شما مشورت کنم!!!!
میدونم دارید الان بشکن میزنید منم جای شما اندرویدی ها بودم الان بشکن میزدم ( قدر زر زرگر شناسد .... )

الان شما فرض کن Watch Dogs که یه بازی ـه جدید هست و اولین نسخش میخواد عرضه بشه بگن کنسل شد!! این بازی هم برا کسایی که بازی موبایل ، بازی میکنن شاهکاری بود برا خودش.
هیچ تضمینی برای موفقیت Watch Dogs هم نیست!!.تا وقتی بازی عرضه نشه نمیشه به طور قطع روش نظر داد..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or