بازی بعدی Insomniac در انحصار PS3

Sweet Jesus

کاربر سایت
Insomniac پس از انتخاب بعنوان یکی از برترین شرکت های ایالت کالیفرنیا اعلام کرده بود که بزودی خبرهایی از این شرکت اعلام خواهد شد.
امروز این شرکت اعلام کرد که عنوان بعدی آن ها که بزودی از آن رونمایی خواهد شد در انحصار PS3 خواهد بود.

Insomniac_logo.jpg

Insomniac پس از انتخاب بعنوان یکی از برترین شرکت های ایالت کالیفرنیا اعلام کرده بود که بزودی خبرهایی از این شرکت اعلام خواهد شد.
امروز این شرکت اعلام کرد که عنوان بعدی آن ها که بزودی از آن رونمایی خواهد شد در انحصار PS3 خواهد بود.

Insomniac_logo.jpg

مگه Insomniac ماله ، سونی نیست ؟

همون طور کهbungie مالmicrosoft نبود ولی تحت انحصارms بودinsomniac هم اين جوری است. شرکت هايی مثلnaughty dog,guerila همه تحت قرار داد يا زير مجموعه هایsony هستند

همون طور کهbungie مالmicrosoft نبود ولی تحت انحصارms بودinsomniac هم اين جوری است. شرکت هايی مثلnaughty dog,guerila همه تحت قرار داد يا زير مجموعه هایsony هستند
Bungie تا زمان عرضه Halo 3 براي Microsoft بود و بعد از عرضه اون بازي جدا شد و Halo 3 : ODST اولين بازي هست كه به اين شكل منتشر مي شه و خب البته IP بازي دسته Microsoft هست.

Insomniac استودیو خوبی هست .
اگر به تعداد IP بگیم تا حالا 3 . 4 تا IP ساخته .
از IP های Resistance , Ratchet & Clank زیاد شنیدیم .

که بازی Resistance یکی از بزرگترین بازیها هست -
--------------------
این بازی جدید هم که میخواد معرفی کنه . اگر یه بازی جدید باشه بهتره

چقدر بازی زده این شرکت... پس چرا من تا حالا ندیدمش دیه؟:eek: فقط با عنوان Resistance 2 یکمی آشنا هستم و میدونم بازیه قشنگیه انگار ولی بقیه بازیاش رو نمیدونم... ولی به نظر میرسه شرکت بزرگی باید باشه. میشه بگین بیشتر توی چه سبکی کار میکنه؟ هرچند میشه حدس زد که باید اکشن باشه. درسته؟
اگه کلا میگی که این شرکت معروفیت ـش بیشتر به خاطر R&C هست و اون بازی هم سبکش پلتفرمر

چقدر بازی زده این شرکت... پس چرا من تا حالا ندیدمش دیه؟:eek: فقط با عنوان Resistance 2 یکمی آشنا هستم و میدونم بازیه قشنگیه انگار ولی بقیه بازیاش رو نمیدونم... ولی به نظر میرسه شرکت بزرگی باید باشه. میشه بگین بیشتر توی چه سبکی کار میکنه؟ هرچند میشه حدس زد که باید اکشن باشه. درسته؟
خوب Insomniac 6 تا بازي از سري Rachet & Clank ساخته. پس ميشه گفت كه بيشتر توي سبك Platformer سر رشته داره. هر چند R2 هم كه يه FPS بود واقعا بازي قشنگي بود....
راجع به Spyro اطلاعاتي ندارم. اگه دوستان مي دونند لطف كنند بزارن.

ويرايش: ببخشيد وقتي من پستم رو زدم پست آقاي Prince Masood نبود.

راجع به Spyro اطلاعاتي ندارم. اگه دوستان مي دونند لطف كنند بزارن.
اینم یه بازی Platfromer هست !
من یادم 7 8 سالم بود با PS1 بازی کردم
فکر کنم یه دایناسوری بود که از تو دهنش آتیش بیرون میمد اگه اشتباه نکنم رنگش هم بنفش بود ! یادم نیست دقیقا !

اینم یه بازی Platfromer هست !
من یادم 7 8 سالم بود با PS1 بازی کردم
فکر کنم یه دایناسوری بود که از تو دهنش آتیش بیرون میمد اگه اشتباه نکنم رنگش هم بنفش بود ! یادم نیست دقیقا !

آره دقیفا همینه! یادش بخیر.واقعا ps1 چه بازی هایی داشت ها !

سهلام سهلام... خوفین؟؟ خوف خوف؟ خوفه... منم خوفم.
ببخشیدا ولی من نمیدونم که سبک Platformer یعنی دقیقا چه سبکی؟ آخه تا حالا نشنیدم دیه... میشه بگین دقیقا چه جوریه؟ اکشنه؟ سوم شخصه؟ چه جوریه دیه؟؟؟ میسی:love:

خوب در واقع نزدیکترین سبک به پلتفرمر رو میشه ماجرایی حساب کرد.بیشتر تکیه ی بازی های این سبک بر پرش و گذر ار موانع و جمع کردن آیتم ها و استفاده از اوناست.یه جورایی Survive کردن! بعصی بازی ها هم مایه هایی از پلتفرمر تو خودشون دارن.مثلا اکشن پلتفرمر! ;)

با اینکه زیاد نفهمیدما ولی بازم میسی... فکر کنم لازم باشه که یه کمی بیشتر در مورد این سبک تحقیق کنم خو دیه... ولی اینجوری که به نظر میادش یه چیزی تو مایه های میوه خور میکرو باید باشه دیه:cheesygri
تابلوترين بازي تو اين سبك Super Mario ست.:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or