«ناوکی هاماگوچی»، کارگردان بازی Final Fantasy 7 Rebirth میگوید تیم او پس از اتمام قسمت سوم از بازسازی این بازی نقشآفرینی ژاپنی، میتواند یک «اثر کاملاً جدید» خلق کند یا شاید «چیز جدیدی درون مجموعه Final Fantasy» ارائه دهد.
بازیهای Final Fantasy 7 Remake و Final Fantasy 7 Rebirth تیم توسعه تقریباً ثابتی در اسکوئر انیکس داشتهاند که نزدیک به یک دهه با هم همکاری کردهاند و هاماگوچی نمیخواهد این وضعیت تغییر کند - نه برای قسمت سوم سهگانه بازسازی و نه حتی برای پروژه بعدی پس از آن.
هاماگوچی به گیمریدار پلاس میگوید: «فکر میکنم وقتی بازی سوم این مجموعه را عرضه کردیم و امیدوارم که موفقیت بزرگی باشد، قطعاً به سراغ چیز دیگری خواهیم رفت و عالی خواهد بود اگر ببینیم آن تیمی که با هم ساختهایم چه تولیدی خواهد داشت. نمیدانم این روش مناسبی برای بیان آن هست یا نه، اما پیوندها و روابط درون تیم قطعاً بسیار بهبود یافته و آن تیم را تقویت کرده است.»
هاماگوچی ادامه میدهد: «در این مرحله نمیتوانم بگویم که آن پروژه چه خواهد بود، آیا یک بازی کاملاً جدید یا یک اثر کاملاً جدید خواهد بود، یا آیا چیزی جدید درون مجموعه فاینال فانتزی است، اما من واقعاً مشتاق آن هستم. فکر میکنم طرفدارانی که کار ما در مجموعه ریمیک، این سه بازی، را دیدهاند، واقعاً منتظر این تجربه بازی هیجانانگیز و جدید خواهند بود. من خودم نیز بسیار مشتاقم که روی آنچه پس از آن کار خواهیم کرد، کار کنم.»
اگرچه هاماگوچی میگوید اخبار مربوط به آن «در آینده نه چندان دور» خواهد آمد، اما احتمالاً مدتی طول خواهد کشید تا قسمت سوم به دستمان برسد. به هر حال، این زمان فرصت بیشتری برای حدس و گمان در مورد چیزی است که تیم پس از آن خواهد ساخت.
منبع:
Final Fantasy 7 Rebirth director says the team could do a "completely new IP" or maybe "something new within the Final Fantasy series" after finishing Part 3 of the JRPG remake