بازی ایرانی آب‌های آبی

• Thread starter Thread starter Mativ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Mativ

کاربر سایت
بازی آبهای آبی که از پایان مراحل ساخت آن نزدیک به یکسال میگذرد بالاخره راهی بازارها خواهد شد. این بازی توسط یک گروه بازیسازی ایرانی ساخته شده است و در حال انجام مذاکرات نهایی با یک ناشر برای پخش بازی در بازارهای داخلی است.

پوستر بازی آبهای آبی Blue Waters
توضیح بازی:
بازی «آبهای آبی» ترکیبی از سه سبک ماجراجویی (Adventure)، استراتزی (Strategy) و مدیریت منابع (Management) است همچنین چندین مکانیک از بازیهای نقش آفرینی (Role-playing game) نیز در آن یافت میشود. دنیای این بازی هر چند کوچک است اما کاملا باز بوده و بازیکن به هر جا که میخواهد میتواند سفر کند اما اگر طبق ماموریتها بازی را انجام دهد کار برایش آسانتر خواهد شد این بازی ۶ ساعت گیم پلی داستانی دارد که بعد از تمام کردن آن دنیا و بخش گیم پلی نامحدود آن در اختیار بازیکن قرار میگیرد.

مبارزه با کشتی بازی آبهای آبی Blue Waters
داستان بازی:
در میان دریانوردان داستانی است که دهان به دهان از هزاران سال تا به امروز نقل قول شده است. در این داستان از گنجینه ای افسانه ای نام برده شده است که در مکانی در دریای پارس مخفی شده است
سالهای سال دریا نوردان برای به دست آوردن این گنجینه آبهای خلیج فارس را پیموده و جان خود را به خطر انداختند.
اینک ما در دوران حکومت سلسله صفویه میباشیم. امام قلی خان فرماندار فارس با حمله به بندر گمبرون آنجا را از دستان غارتگر پرتغا لیها نجات داد. اینک قشم و جزایر دیگر نیز از سلطه پرتغا لیها در آمده است و دژ هرمز تنها نقطه باقی مانده برای دولت استعمارگر پرتغا ل میباشد . حال دولت پرتغال تمام تلاش خود را میکند تا موقعیت خود را در منطقه حفظ کند. از این رو دریا سالار پرتغالیها به فرمان فرمانده دژ هرمز مامور شده تا گنجینه افسانهای ایرانیان را پیدا کرده و با غارت آن قدرت نظامی دولت استعمارگر را بالا ببرد. خبر این اتفاق به گوش امام قلی خان سپهسالار ایران رسیده و او نیز شما را که یکی از ناخدایان نیروی دریای ایران میباشید مامور پیدا کردن گنج افسانه ای میکند .

جوایز و افتخارات :
غزال زرین بهترین بازی استراتژی سال در چهارمین جشنواره بازیهای رایانه ای
غزال زرین بهترین داستان سال در چهارمین جشنواره بازیهای رایانه ای
غزال زرین بهترین اثر بومی فرهنگی در چهارمین جشنواره بازیهای رایانه ای
دیپلم افتخار بهترین دیزاین سال در چهارمین جشنواره بازیهای رایانه ای
کاندید ای دریافت غزال زرین بهترین بازی سال ۱۳۹۳
کاندید ای دریافت غزال زرین بهترین موسیقی سال۱۳۹۳
بزرگترین بازی ساخته شده با متور گیم میکر در سال ۲۰۱۴
شرکت در نمایشگاه Games com آلمان
شرکت در نمایشگاه Games connection فرانسه

اعضای سازنده:
میلاد بنکدار سخی : مدیرگروه، طراح بازی و نویسنده
آیدین آبادی شندی : طراح بازی
حسین عزیزی نقش : برنامهنویس و طراح بازی
مهرداد ملک احمدی : هنرمند ۲ بعدی
نوید نظر زاده : آهنگساز
احسان واعظی: هنرمند ۲ بعدی

تارنمای گروه آسمان آبی

کتابخانه و داستان بازی آبهای آبی Blue Waters

نقشه و سفر دریایی بازی آبهای آبی

آخرین ویرایش:
من مطمعنم که این بازی حتی روی قوی ترین pcها هم به سختی اجرا خواهد شد.چون این یکی از ویژگی های بازیهای ایرانیست
دوست عزیز شما از کجا مطمئنی؟ ازش دمویی بازیی کردی؟ نقدی خوندی؟خوبه آدم یک حرفی میزنه براساس استدلال و منطق باشه.....بنده خودم این بازی رو روی یکی از ضعیف ترین سیستم ها بازی کردم اونم بدون هیچ مشکلی....فراموش نکنیم که این بازی جایزه های جشنواره رایانه ای تهران برا سال پیش رو درو کرد....حتما پس یک چیزی بوده که اینطور شده...ممنون و سپاس

دوست عزیز شما از کجا مطمئنی؟ ازش دمویی بازیی کردی؟ نقدی خوندی؟خوبه آدم یک حرفی میزنه براساس استدلال و منطق باشه.....بنده خودم این بازی رو روی یکی از ضعیف ترین سیستم ها بازی کردم اونم بدون هیچ مشکلی....فراموش نکنیم که این بازی جایزه های جشنواره رایانه ای تهران برا سال پیش رو درو کرد....حتما پس یک چیزی بوده که اینطور شده...ممنون و سپاس
سیستم بازیش از همه جهات چه جنگ دریایی چه تجارتش یک گرته برداری ناقص از port royal است .منتها 100 درجه ضعیف تر.

سیستم بازیش از همه جهات چه جنگ دریایی چه تجارتش یک گرته برداری ناقص از port royal است .منتها 100 درجه ضعیف تر.
شما احیاننا تعداد developer های بازی رو خوندی؟
کلا شیش نفر هستن که آهنگساز رو بزاریم کنار در واقع 5 نفرن. ساخت همچین بازی ای توسط یک گروه 5 نفره کاملا قابل قبول هست. تنها ایراد من به بازی اینه که چرا روی موبایل (آندروید) پورت نکردنش.

کلا شیش نفر هستن که آهنگساز رو بزاریم کنار در واقع 5 نفرن. ساخت همچین بازی ای توسط یک گروه 5 نفره کاملا قابل قبول هست. تنها ایراد من به بازی اینه که چرا روی موبایل (آندروید) پورت نکردنش.
من فقط در باره محصول نهایی نظرمو گفتم .بقیه موارد مشکل من نیست

اگه ایرانی ها آنچارتدم بسازند باز ما یه ایرادی از بازی میگیریم....اصلا کلا ما ایرانی ها به سندرم گیردادن مبتلا هستیم=)) بابا بازی ایرانی رو به چشم بی طرفی و بدون پیش زمینه بدی نگاه کنیم اون مشکلات هم درست میشه

واقعا متوجه نمیشم چرا بعضی از کاربران به اکثر بازیهای ایرانی ایراد میگیرند ؟ البته منظورم ایراد های نابجا و اشتباه هستش !

به خصوص اینکه هنوز بازی رو نرفته باشه شخصی و بخواد در مورد performance ش نظر بده.

به نظرم بهتره منطقی تر کلا نظر بدهند اون اشخاص

امیدوارم این بازی موفق بشه

من حداقل میدونم آقای بنکدار شخص بی تجربه ای نیستند به نظرم بر اساس چیزی که میدونم . و همچنین تاحایی که میدونم حسین عزیزی هم بی تجربه نیستند .

ممنون

آخرین ویرایش:
آدم وقتی میخواد نظر بده شرایط رو هم در نظر میگیره، پس اگه شرایطو در نظر نمیگیری نظرتو بذار برا خودت.
ممنون
ربطی به شرایط نداره بازی ایی که چند سال پیش ساخته شده و از همه نظر از این بازی ایرانی بهتره در بازار موجوده.حالا اینا اومدن از اون کپی کردن اونم به بدترین شیوه ممکن.
اگر پرت رویال رو بازی نکردید برید ویدیو هاشو ببینید ،خواهید دید که گرافیک و گیم پلی دست نیافتی نداره.حالا توی سال 2015 بازی در این سطح ساخته بشه اصلا توجیه پذیر نیست.
باز هم میگم بازی کاملا فاقد ارزش است.اگر بعضی ها دوست دارن که از هر بازی بی کیفیتی صرفا به دلیل ایرانی بودنش حمایت کنن باید بگم که این راه و روش من نیست و فقط کسانی باید در این صنعت بمونن که استعداد بازی سازی داشته باشند.
در ضمن کوچولو بهت پیشنهاد میکنن که ادب رو رعایت کنی فعلا گذارش توهین رو برای ناظم ها فرستادم تا اونها بات برخورد کنن.

آخرین ویرایش:
ربطی به شرایط نداره بازی ایی که چند سال پیش ساخته شده و از همه نظر از این بازی ایرانی بهتره در بازار موجوده.حالا اینا اومدن از اون کپی کردن اونم به بدترین شیوه ممکن.
اگر پرت رویال رو بازی نکردید برید ویدیو هاشو ببینید ،خواهید دید که گرافیک و گیم پلی دست نیافتی نداره.حالا توی سال 2015 بازی در این سطح ساخته بشه اصلا توجیه پذیر نیست.
باز هم میگم بازی کاملا فاقد ارزش است.اگر بعضی ها دوست دارن که از هر بازی بی کیفیتی صرفا به دلیل ایرانی بودنش حمایت کنن باید بگم که این راه و روش من نیست و فقط کسانی باید در این صنعت بمونن که استعداد بازی سازی داشته باشند.
در ضمن کوچولو بهت پیشنهاد میکنن که ادب رو رعایت کنی فعلا گذارش توهین رو برای ناظم ها فرستادم تا اونها بات برخورد کنن.
استاد شمابه بزرگى و منش خودتون ما رو ببخشيد!!! :)):)):))
اميدوارم به خاطر گزارش خودت بن نشى :bighug:

سلام به کاربران و خوانندگان بازیسنتر، بنده یکی از سازندگان بازی آب‌های آبی هستم
اگر پرسش، پیشنهاد و انتقادی دارید بسیار خوشحال میشم با بنده در میان بگذارید

من مطمعنم که این بازی حتی روی قوی ترین pcها هم به سختی اجرا خواهد شد.چون این یکی از ویژگی های بازیهای ایرانیست

دوست عزیز، با پیش داوری و نگاه منفی به بازی که تا حالا انجام ندادید قضاوت نکنید و مهمتر اینکه اگر فرد یا گروه بازی بهینه شده از نظر برنامه‌نویسی عرضه نکرده دلیل نمیشود همه را با این چوب زد

خیلی ممنون از معرفی این بازی، در اینترنت جستجو کردم و به نظر بازی خوبی می‌آید حتی boardgame نیز دارد ولی این بازی در کل ۳ بعدی است. مهمتر اینکه سبک و سیاق بازی با هدف مورد نظر ما فرق میکند، نقد و تصاویر بازی در سایت IGN
به یاد ندارم بازی ما ۳ بعدی و مبارزه تن به تن و .... داشته باشد که شما ادعا کپی بودن را میکنید
zglwmpljjvlbdxjddc9o.jpg

ما سعی کردیم با توجه به توانایی خودمون یک بازی با تم تاریخی و دریایی در سبک مدیریت منابع و ماجراجویی تولید کنیم همه چیز این بازی از یک Gamejam شروع شد، ایده اولیه بازی محصول یک Gamejam بود که بعد از دیدن پتانسیل بالقوه تصمیم گرفتیم بازی را کامل کنیم ما چیزی نزدیک به ۲ سال بر روی این بازی کار کردیم بدون اینکه یک هزار تومانی بودجه داشته باشیم و این نتیجه نهایی تلاش گروه ما بود
در کل در این سبک بازی‌های فراوانی عرضه شده است که تنها با جستجو در اینترنت فهرست طولانی از این بازی‌ها را می‌توان پیدا کرد اما با استدلال شما همه بازی‌های FPS از بازی Doom و CoD کپی میکنند و هر بازی که در سبک FPS بیاید کپی برداری از این بازی‌ها است
شما اگر در مورد کلیت بازی و هر قسمت از بازی به طور جز نظر یا انتقادی دارید خوشحال میشویم با ما در میان بگذاری تا بتوانیم با بازخورد‌های شما در کارمون بهبود ایجاد کنیم ولی انگ کپی بودن و تقلید از بازی دیگر بسیار جای صحبت و بحث دارد

اگر استدلال شما درست باشد تمام بازی های FPS چون اسلحه و شاتگان دارد و از دید اول شخص است کپی Doom است، تمام بازی‌هایی که با سبک فانتزی ۲ بعدی و سبکوبازی است شبیه Rayman و ........
در کل بازی دارای ویژگی‌های زیر نیز است که با توجه به سبک و تم بازی کاملا بومی است
  1. سیستم نشانه گیری که با خرید کشتی‌های متفاوت میزان دقت آن عوض میشود
  2. تمام فروشنده‌ها در بازی هوش مصنوعی دارند و شما می توانید با فروشنده ها دوست شده و تخفیف بگیرید کاری که در اخلاق مردم ایران است
  3. سیستم چانه زنی که در آن میتوانید قیمت کالا را با فروشنده توافق کنید از رسم قدیمی مردم ایران
  4. داستان و ماموریت های جانبی که تاریخ خلیج فارس را از دوران کوروش کبیر تا دوره حکومت عباس شاه بازگو می کند
در آخر دوست عزیز بازی پابلیشر خارجی هم پیدا کرد اگه بازی کپی بود یا خوب نبود این اتفاق براش نمی افتاد

-ویرایش - - -

خیلی ممنون از شما، عرضه بازی برای Android و حتی iOS زمان زیادی نمی برد و ممکن است این کار را انجام دهیم اما به نظر ناشر بازی بستگی دارد که بخواهد بر روی گوشی هوشمند و تبلت هم عرضه کند یا نه

- - -ویرایش - - -

این GUIتون منو یاد TES های قدیمی انداخت، یکم مدرن ترش می کردین خو:|
هدف از این کار القا حس و حال زمان بازی بوده است و سعی ما بر این بوده اما چالش بزرگ ما در پیاده سازی و فارسی کردن بوده است زیرا اکثر نرم‌افزارها و موتور‌های بازی‌سازی از زبان فارسی پشتیبانی نمیکنند که در نتیجه زمان و انرژی زیادی برای وارد کردن و مرتب سازی متن فارسی صورت میگیرد

آخرین ویرایش:
امیدوارم موفق باشید، کمتر دیدم یه Dev ایرانی اینقدر خوب به انتقاد ها جواب بده. دمتون گرم، ایشالله بازیتون خوب فروش کنه;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or